bunlar hangi kafayı yaşıyor anlamış değilim. kesinlikle açık giyinmelerine lafım yok evde veya yazın vs. ama bu havada biz 2 kat giyinip donuyoruz bunların amacını çözemedim yahu. sırf gösteriş için bu havada öyle çıkmak akıl mantık işi değil. belki hemen giyinirler ama amaçları belli.
Açıkçası ikisinin de beğenemedin amaç sadece moda adı altında iklimden farkı bir kombin yapmak. Bence moda bu değil yaptıkları sadece gösteriş kışın hissiyatı yansıtmayan ve kış kombinin de uygun olmayan bir kıyafet seçimi. İnfluencer olarak sadece kendi vücutlarını sergilemek olmuş bu benim görüşüm yaptıkları kendi seçimleri ve kombineleridir buna saygı duyarım ama bunu moda adı altında değerlendirmek yanlış olur.
Siyah şapkalı olanın adı ne? Bunların hiçbirini tanımıyorum. Siyah şapkalı daha mantıklı.. tabi üzerindeki montu cikartmadintaktirde. Ortadaki zaten beni görün diye poz vermiş. Öbürü de bak yeni kıyafetim.. kar gibi beyaz bak diye olmuş
Sağdaki Beyazlı gayet İyi Duruyor Fakat Gel Gelelim ki Bu Havalarda Soğuk Havalarda Bu Tarz Giyinen Kişilerin Beyninden Şahsen Şüphe Duyuyorum. Bence İş Kombindense Vücut Yapısını Göstermekte Çünkü Bu Kişileri Ben Hiç Kapalı Giyinirken Görmedim :)
Hiçbirini beğenmedim pelin akılın' da yaptığı tam bir zırvana saçmalık. Soğuk havada bile orasını burasını açmaya ne Markalı insanlar ben burnum donuyor diye kiriş geçiriyorum.
Duygu Özaslan'ı beğendim ben. Hem cool hem de abartılı değil. 😊 Diğerleri fazla abartılı özellikle Mehtap Alagül.. Kendall etkisi herhalde, yapacak bir şey yok artık.
Duygu aklını kullanmış çok açık giyinmemiş soğuk havadan fazla etkilenmemek için galiba.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yazın verselerdi bu pozu 3 üde çok güzel ama kışın bu kombinler abes duruyor. Kazak, kaban giydiğimiz karda titriyoruz ilk fotoda montun altına askılı badi ne alaka allaşkına.
Twitch platformu üzerinden nasıl günlük kazanç elde edebileceğiniz para kazanabileceğiniz ücretsiz yayın yaparak anlattığımız link gelin izleyin sizde kazanın aşağıdaki linke tıklayarak bağlantıya gidebilirsiniz
Niye helal olsun knk dnsnnsjs sanki cok da iyi bir sey yapiyorlarmis gibi.. İlgi gormek, show yapmak diye algiladim ortafaki arkadasi mesela.. Sacmalik
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
HepSi birbirinden sacma en azından duygunun iyiymis biraz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Hiçbirini beğenmedim bahane bunlardan gereksiz işler. İşim olmaz.
Ahaha tebrikler benim gibi düşünen birisi. Ülkede ki en gereksiz topluluk yemin ederim, fanatik bir Fenerli olarak acuna ayar oluyorum sırf kurgu üzerine kurulu yarışmalarıyla bizim saf milleti uyuttuğu için. 15 yıldır aynı boş beleş tiyatro yarısmaları:)