Moda & Stil Bu iç çamaşırı takımı çok hoşuma gitti, sizce alsam mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Rahatsız mı eder ya da Bu iç çamaşırı takımı çok hoşuma gitti, sizce alsam mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sevgilin olsam bunları sana hediye etmek isterdimZevklisin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim olmadan al Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Olur, ellerimle giydirebilirim ama. Değil. Mi? Yorumla
red_devils Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Bence çok hoş değil, başka alternatifler yok muydu? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Vardı da ne bileyim bu hoşuma gitti Yorumla red_devils +1 yıl Başka beğendiğin alternatifleri görebilir miyim? Yorumla Soran +1 yıl Göremezsin Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl hayatımda böyle iğrenç birtakım görmedim azıcık zevkiniz olsun ya 😒 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye çok şirin bence Yorumla
kzmergn123 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Çiçekler olmamış sanki onun yerine siyah motifler olsa daha iyiydi 0 0 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Moda & Stil konusunda 481 cevap paylaştı. Oldukça şık. Ama fizik de önemli, bunun kendini göstermesi için.. 0 0 Yorumla
SertKaan Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl model güzel ilgi ve dikkat çekici. ama onu taşıyacak fizik önemli. uyumlu olmalı 0 0 Yorumla
birbukre Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Bunu bende almayi düşünüyorum çok güzel 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok güzelde fiyat biraz fazla abartı geldi bana ama ya :( Yorumla birbukre +1 yıl Buna da mı zam gelmiş Yorumla Soran +1 yıl Mlsf zam gelmeyen şey kalmadı bari şunları bırakın 🤪 Yorumla
Gizemkilicg Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Bu tarz çamasırlara ben de bayılıyorum bence kesinlikle almalısın bende vardı altı biraz sıkıyordu onun dışında sorun yoktu 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Anladım keşke ayrı beden alabilsem Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Mukemmell. ciplak bir kadınla bunu giyen bir kadın arasında dünya fark var. bu daha çekici gelir 0 0 Yorumla
BeIIadonna Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl AlmaPapatya mı hiç çekici değil ucuz görünüyo 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Benim hoşuma gitti ya şirin geldi gözüme, sen nasıl tarz seviyorsun? Yorumla BeIIadonna +1 yıl Şirin şeyler değil daha sert şeyler seviyormAma şirin olucaksa beyazla güzel olurdu beyazı varsa onu al bence Yorumla Soran +1 yıl beyaz bende çok seviyorum😍 Yorumla Soran +1 yıl Listemde sert şeylerde var ama bu daha sade onlara göre 😈 Yorumla Soran +1 yıl Daha gündelik.. Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Güzel, seksi ama bir o kadar da şirin. Al. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dimi ya Yorumla Ultra_Phoenix +1 yıl Aynen. Yerinde olsam alırdım. Yorumla
AnNihiLaTor_ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Açık tenliysen güzel. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Açık tenliyim evet Yorumla AnNihiLaTor_ +1 yıl O zaman çok yakışır Yorumla Soran +1 yıl teşekkürler Yorumla AnNihiLaTor_ +1 yıl Ricalar Yorumla
Aleynaçrdk Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Çok şirin bayıldım 😍 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Dimiii Yorumla Aleynaçrdk +1 yıl Evet ne kadar? Yorumla Soran +1 yıl 117 tl Yorumla Aleynaçrdk +1 yıl Alırsan 2 tane al bari bna kargolarsın 117 beni aşar 😂 Yorumla Soran +1 yıl Bende birine aldıracağım büyük ihtimal 🤣 Yorumla Aleynaçrdk +1 yıl Hahaha 2 tane aldır 😂 Yorumla Soran +1 yıl Tamam kardeş kardeş giyeriz sonra 😂😂😂😂 Yorumla Aleynaçrdk +1 yıl Olur valla 😂 Yorumla
Donjuan1psikopat Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl Dantelsiz:)) benimde gitti vücut da önemli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Vücut iyi ya yakışır bence ilk almıyorum zaten 😂 Yorumla Donjuan1psikopat +1 yıl Hmmm.:)) iyi o zaman Yorumla
IchBin_Buse_ Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Renkli çiçekler biraz bozmuş ama güzel gibi 0 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Varlığı ve yokluğu belli değil ve güzel 0 0 Yorumla
wimpi Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 349 cevap paylaştı. üzerindeki çiçek deseni kötü 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Niye ya çok tatlı bence Yorumla wimpi +1 yıl hem seksi hem çocuksu duruyor yani tuhaf geldi o yüzden bana Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla
Mr_Smart Takip Et Yoda Yaş: 44 +1 yıl sana hediye alacak bir centilmen yok mu? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen varsın Yorumla Mr_Smart +1 yıl neden olmasınsana kendi ellerimle giydirmemi ister misin? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl hayatta giymem çok arabesk ve kötü bence... 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Arabesk nasıl oluyor dugzfZhıfgohohoxh Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Tam bir kıro işi. Almalısın. 0 8 Yorumla forbiddenzone +1 yıl Niye ki Yorumla Soran +1 yıl @forbiddenzone kıro işi derken? Yorumla forbiddenzone +1 yıl Ben demedim o dedi Yorumla Soran +1 yıl @forbiddenzone pardon sana cevap vermişim yanlışıkla Yorumla forbiddenzone +1 yıl Bence guzwl ama.Fiziğin nasıl Yorumla forbiddenzone +1 yıl Ne oldu ki Yorumla Soran +1 yıl @forbiddenzone fiziğim normal yakışcağını düşündüğüm için almayı istedim bi de Yorumla forbiddenzone +1 yıl Yakışır ya al sen.Alt kısmı biraz dar gibi duruyor ama giyen bilir tabi :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hem seksi hem çocuk gibi, tuhaf geldi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çiçek desenleri olması mı çocuk gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen, güzel aslında ama yani bana tuhaf geldi. Ama güzel Yorumla
skyyfall16 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl basit duruyor sanki ya 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Daha iddialı beğendiklerim var ama bu daha sade, şirin geldi🥺 Yorumla skyyfall16 +1 yıl Link atarsan bakabilirim :) Yorumla
selim009 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Al bir de nasıl olmuş diye foto atarsın 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Atayım mı ☺️ Yorumla selim009 +1 yıl At Yorumla selim009 +1 yıl Sabırsızlıkla bekliyorum Yorumla
aldikverdik06 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Çiçekler iyiymiş 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Tedaviye böyle gelsem olur mu doktor bey 😉 Yorumla aldikverdik06 +1 yıl Hahah buyrun tabi. O halde kapsamlı bşr muayene etmem lazım Yorumla Soran +1 yıl Tabii, çok hasta olayım ben o zaman. Ateşim çok çıksın soyunmak zorunda kalayım.. Yorumla aldikverdik06 +1 yıl Aa o kadar hasta olmanıza gerek yok doktor olarak muayene masasına alıp soyunmanızı istesem soyunmayacak mısınız? 😂 Yorumla Soran +1 yıl Aa iyi o zaman. Siz ne derseniz onu yaparım tabii ki, yeter ki beni tedavi edin. İnmeyen ateşimi indirin..☺️ Yorumla aldikverdik06 +1 yıl Hahaha burada ulu orta tedavi de muayene de edemem. Sizin hasta haklarınız gereği mahremiyer şart Yorumla Soran +1 yıl Doğru haklısınız. Mahremiyet sadece doktor-hasta arasında kalmalı. Baş başa.. Yorumla aldikverdik06 +1 yıl Kesinlikle. Bunun için yemin ettim ben Yorumla Soran +1 yıl O zaman bugünlük ilk ve tek hastanız ben olayım. Tedavi olmaya geliyorum.. :) Yorumla aldikverdik06 +1 yıl Bekliyorum polikliniği kapatayım Yorumla aldikverdik06 +1 yıl Randevunuzu mu kaçırdınız yoksa başka bir polikliniğe mi randevu aldınız :) Yorumla Soran +1 yıl Tüh randevumu kaçırdım, sanırım ben biraz iyileştim. Teşekkürler ilgi alakanız için doktor bey :) Yorumla aldikverdik06 +1 yıl Tuh 😂 şanssızlık elden bir şey gelmez. Geçmiş olsun tekrardan Yorumla aldikverdik06 +1 yıl Sanırım uyuyakaldın 😂 ya da beni trolledin. Hangisi merak ettim Yorumla Soran +1 yıl Sen hangisine inanırsan 😂 Yorumla aldikverdik06 +1 yıl Anladım daha fazla muhattap olmak istemiyorum diyorsun 😂😂 Yorumla
OnrcnHatpğl Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Beğenmedim 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla OnrcnHatpğl +1 yıl Transparan iç çamaşırlarını sevmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Tamam sana transparansız olanı alırım Yorumla OnrcnHatpğl +1 yıl Zevkler tartışılmaz beğendiysen yapıştır Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle Yorumla
Mavi3545 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl Cıks çok kötü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yoo çok güzel Yorumla Mavi3545 +1 yıl Bence çok abartılı Yorumla
Danadandini Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl çok sıradan 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Sensin sıradan Yorumla Danadandini +1 yıl fikir soruyorsun söylüyoruz. duymak istediğin şeyi söylemek zorunda mıyım? ben sana hakaret etmedim kıyafete yorum yaptım. sen ne hakla bana hakaret ediyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Ups, bu kadar tepki göstereceğinizi düşünmemiştim Yorumla Danadandini +1 yıl mimiklerimiz yok yazı dilinde. sonuna her hangi bir ifade koymazsan gayet ciddi bir metin olarak okunur tabi ki Yorumla Soran +1 yıl Haklısınız, kusura bakmayınn ☺️🙏🏻 Yorumla Danadandini +1 yıl rica ederim özür dilemek büyük bir erdem :) Yorumla
zafer0009 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Of harika eşin yaşadı varya 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evli değilim Yorumla zafer0009 +1 yıl Gerçekten mi böyle evli olsan giysen yandın zaten gece uyutmaz eşin :) Yorumla Soran +1 yıl Oo valla, evlenince hep böyle giyerim o zaman Yorumla
Meraklıpanda01 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Ten rengin ne 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Beyaz Yorumla Meraklıpanda01 +1 yıl O zaman gider ama daha güzelleri var önermemi istersen eğer Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Soran +1 yıl Yok buradan atarsın linki, kaybolmaz merak etme Yorumla Meraklıpanda01 +1 yıl Soruyu takip edip duramam tamam siz bilirsiniz Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Allll 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı. Edeceğini sanmam 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 596 cevap paylaştı. İyi gibi 0 0 Yorumla
candeveci3434 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Moda & Stil konusunda 697 cevap paylaştı. Güzel görünüyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şeffaf değil dimi bu 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet görmüyor musun Yorumla Soran +1 yıl Şeffaf yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fazla iddialı öyleyse Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Sevgilin olsam bunları sana hediye etmek isterdim
Zevklisin
Sevgilim olmadan al
Olur, ellerimle giydirebilirim ama. Değil. Mi?
Bence çok hoş değil, başka alternatifler yok muydu?
Vardı da ne bileyim bu hoşuma gitti
Başka beğendiğin alternatifleri görebilir miyim?
Göremezsin
hayatımda böyle iğrenç birtakım görmedim azıcık zevkiniz olsun ya 😒
Niye çok şirin bence
Çiçekler olmamış sanki onun yerine siyah motifler olsa daha iyiydi
Oldukça şık. Ama fizik de önemli, bunun kendini göstermesi için..
model güzel ilgi ve dikkat çekici. ama onu taşıyacak fizik önemli. uyumlu olmalı
Bunu bende almayi düşünüyorum çok güzel
Çok güzelde fiyat biraz fazla abartı geldi bana ama ya :(
Buna da mı zam gelmiş
Mlsf zam gelmeyen şey kalmadı bari şunları bırakın 🤪
Bu tarz çamasırlara ben de bayılıyorum bence kesinlikle almalısın bende vardı altı biraz sıkıyordu onun dışında sorun yoktu
Anladım keşke ayrı beden alabilsem
Mukemmell. ciplak bir kadınla bunu giyen bir kadın arasında dünya fark var. bu daha çekici gelir
Alma
Papatya mı hiç çekici değil ucuz görünüyo
Benim hoşuma gitti ya şirin geldi gözüme, sen nasıl tarz seviyorsun?
Şirin şeyler değil daha sert şeyler seviyorm
Ama şirin olucaksa beyazla güzel olurdu beyazı varsa onu al bence
beyaz bende çok seviyorum😍
Listemde sert şeylerde var ama bu daha sade onlara göre 😈
Daha gündelik..
Güzel, seksi ama bir o kadar da şirin. Al.
Dimi ya
Aynen. Yerinde olsam alırdım.
Açık tenliysen güzel.
Açık tenliyim evet
O zaman çok yakışır
teşekkürler
Ricalar
Çok şirin bayıldım 😍
Dimiii
Evet ne kadar?
117 tl
Alırsan 2 tane al bari bna kargolarsın 117 beni aşar 😂
Bende birine aldıracağım büyük ihtimal 🤣
Hahaha 2 tane aldır 😂
Tamam kardeş kardeş giyeriz sonra 😂😂😂😂
Olur valla 😂
Dantelsiz:)) benimde gitti vücut da önemli
Vücut iyi ya yakışır bence ilk almıyorum zaten 😂
Hmmm.:)) iyi o zaman
Renkli çiçekler biraz bozmuş ama güzel gibi
Taşıyacak fizik var mı? Boy kaç?
Varlığı ve yokluğu belli değil ve güzel
Çok hoş duruyor eminim çok yakışır
Çok iyi yakışır her kadına😍
ben de beğendim açıkçası 😍😍
gayet güzel renk te iyu
üzerindeki çiçek deseni kötü
Niye ya çok tatlı bence
hem seksi hem çocuksu duruyor yani tuhaf geldi o yüzden bana
Anladım
sana hediye alacak bir centilmen yok mu?
Sen varsın
neden olmasın
sana kendi ellerimle giydirmemi ister misin?
hayatta giymem çok arabesk ve kötü bence...
Arabesk nasıl oluyor dugzfZhıfgohohoxh
Tam bir kıro işi. Almalısın.
Niye ki
@forbiddenzone kıro işi derken?
Ben demedim o dedi
@forbiddenzone pardon sana cevap vermişim yanlışıkla
Bence guzwl ama.
Fiziğin nasıl
Ne oldu ki
@forbiddenzone fiziğim normal yakışcağını düşündüğüm için almayı istedim bi de
Yakışır ya al sen.
Alt kısmı biraz dar gibi duruyor ama giyen bilir tabi :)
Hem seksi hem çocuk gibi, tuhaf geldi
Çiçek desenleri olması mı çocuk gibi
Aynen, güzel aslında ama yani bana tuhaf geldi. Ama güzel
basit duruyor sanki ya
Daha iddialı beğendiklerim var ama bu daha sade, şirin geldi🥺
Link atarsan bakabilirim :)
Papatyalar olmamış sanki
Al bir de nasıl olmuş diye foto atarsın
Atayım mı ☺️
At
Sabırsızlıkla bekliyorum
Çiçekler iyiymiş
Tedaviye böyle gelsem olur mu doktor bey 😉
Hahah buyrun tabi. O halde kapsamlı bşr muayene etmem lazım
Tabii, çok hasta olayım ben o zaman. Ateşim çok çıksın soyunmak zorunda kalayım..
Aa o kadar hasta olmanıza gerek yok doktor olarak muayene masasına alıp soyunmanızı istesem soyunmayacak mısınız? 😂
Aa iyi o zaman. Siz ne derseniz onu yaparım tabii ki, yeter ki beni tedavi edin. İnmeyen ateşimi indirin..☺️
Hahaha burada ulu orta tedavi de muayene de edemem. Sizin hasta haklarınız gereği mahremiyer şart
Doğru haklısınız. Mahremiyet sadece doktor-hasta arasında kalmalı. Baş başa..
Kesinlikle. Bunun için yemin ettim ben
O zaman bugünlük ilk ve tek hastanız ben olayım. Tedavi olmaya geliyorum.. :)
Bekliyorum polikliniği kapatayım
Randevunuzu mu kaçırdınız yoksa başka bir polikliniğe mi randevu aldınız :)
Tüh randevumu kaçırdım, sanırım ben biraz iyileştim. Teşekkürler ilgi alakanız için doktor bey :)
Tuh 😂 şanssızlık elden bir şey gelmez. Geçmiş olsun tekrardan
Sanırım uyuyakaldın 😂 ya da beni trolledin. Hangisi merak ettim
Sen hangisine inanırsan 😂
Anladım daha fazla muhattap olmak istemiyorum diyorsun 😂😂
Beğenmedim
Niye
Transparan iç çamaşırlarını sevmiyorum
Tamam sana transparansız olanı alırım
Zevkler tartışılmaz beğendiysen yapıştır
Aynen öyle
Cıks çok kötü
Yoo çok güzel
Bence çok abartılı
çok sıradan
Sensin sıradan
fikir soruyorsun söylüyoruz. duymak istediğin şeyi söylemek zorunda mıyım? ben sana hakaret etmedim kıyafete yorum yaptım. sen ne hakla bana hakaret ediyorsun?
Ups, bu kadar tepki göstereceğinizi düşünmemiştim
mimiklerimiz yok yazı dilinde. sonuna her hangi bir ifade koymazsan gayet ciddi bir metin olarak okunur tabi ki
Haklısınız, kusura bakmayınn ☺️🙏🏻
rica ederim özür dilemek büyük bir erdem :)
Of harika eşin yaşadı varya
Evli değilim
Gerçekten mi böyle evli olsan giysen yandın zaten gece uyutmaz eşin :)
Oo valla, evlenince hep böyle giyerim o zaman
Ten rengin ne
Beyaz
O zaman gider ama daha güzelleri var önermemi istersen eğer
Olur
Yok buradan atarsın linki, kaybolmaz merak etme
Soruyu takip edip duramam tamam siz bilirsiniz
Offf yapma ama yaa gece
Allll
Çok şirin al bence
Beğendiysen al
Pek sevmedim
Edeceğini sanmam
Şirinnn
Cok cici
Al gitsin
Giyinmeden bilinmez.
Bence hoş ve baya çekici atarmisin takip
Al tabiki güzel görünüyor
Çok güzel
İyi gibi
Güzel görünüyor
Al bence 😉
çok hoş
Dantelli ve/veya transparan her zaman okeydir..
almalisin
Şeffaf değil dimi bu
Evet görmüyor musun
Şeffaf yani
Fazla iddialı öyleyse
cok zevklı derım tanımak ısterım ya sence? :D
Cok guzel😊
üstünde görmeden bir şey diyemem
Güzel çok sevdim
Off aşırı Seksi