Bazen diyorlar ya şimdilik gençlik kızıyorum böyle söz edince insanlara ama herhalde haklılar galiba alacak olursan burada bir insan sana ilk yıllarında hatıraları aldığı yazıyor nesilden nesile taşı diye hatırasına aynısını yaşat diye sevilay görerek öyle bir eylemde bulmuş sense yok beğenmedim yok takmasam ayıp olur mu yok şuydu yok buydu tabii ki 7:24 takmak zorunda da değilsin ama söz arada bir gönül hatır almak adına takabilirsin.
Yeni bebeler gibi buraya gelip ağlayıp Sızlayıp bana emzik verin deme.
Annemin parmağında da rahmetli anneannemin yüzüğü var ve hicbir şekilde onu cikarmaz. Ben boyle manevi seylere cok kiymet veriyorum , birinin size sevdigi bir takisini esyasini hediye etmesini cok özel buluyorum. Kendimi iyi hissetmeye ihtiyacim oldugu zamanlar benim de kullandigim bir esyam var. Yuzugunuz de gayet hoş ve anlamli, gule gule kullanin.
sacmalama öyle dedigim gibi olsa Şu an o servet degerindedir ingiltere kiralicesinde bile bulmak cok zor bi yüzügü konusuyosun oakdar büyük yakut nerde
Elbise giyiyor musun bilmiyorum ama elbiseyle çok iyi gider yani mini elbiselerle değil ama daha uzun elbiselere hatta tül falan varsa baya iyi gider. Ama gündelik hayat için biraz tarihi eser diyebilirim.