Erkek arkadasımın 2 senedir 3 pantolon, 4-5 tisört, 2 kazak, 2 hırka, 2 de gömleği var. Bunlardan başka giymiyor. Ben alırsam belki giyiyor artık üstündekiler yıprandı, eridi. Maddi durumumuzda şükür ki sorun yok. Ama sevgilimi her gün aynı üstle görmekten bıktım bunu ona nasıl yansıtabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl
Vay arkadaş vay güler misin ağlar mısın vay ki ne vay.
Erkek arkadaşın pasaklı mı sen sosyete misin.
Senelerdir aynı kıyafetleri giyiyorsa tabii ki sorabilirsin neden ve niçin giydiğini.
Maddi durumu var mı yenisini alma ya.
Bir insanı yargılamadan önce… Sorgulamamakgerek.
Kimileri hatıralarını saklar kıyafetlerinde onları yedikçe eski günlerini hatırlar anımsar.
Kimileri vardır paraları yoktur gelecek için akılda yatırım derler ve kıyafeti israf etmemek adına nakite daha faydalı yatırıma yatırırlar.
Seni sevgilim neden ve niçin sence yeni kıyafet almıyor bunu belirtmemişsin hüngür Üngür ağlamıştım gözyaşları dökmüşün kıyamadım yazıyım istedim soruyorum açıklama yazar mısın güncel yorum yapar mısın neden ve niçin.
Hayat hayat devam ediyor öyle ya da böyle kıyafetlere takılmamak lazım önemli olan insanın taşıdığı kıyafet değil insanın taşıdık der bir kişiliktir bunuda bir kıyıya koy aklında bulunsun.
Kimileri sükseli pahalı kıyafetler giyer kıyafetlerin altına baktığında beş para etmez insanlardır.
Kimileri vardır kimine göre pasaklı giyinir ama adam gibi adamdır kıyafetin altında.
Seni sevgilin acaba hangisi.02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim adam gibi adam parası da var ancak asla yeni kıyafet almıyor gereksiz görüyor
- +1 yıl
Olğun olmanın neresi kötü?
Sevğilinin Parası varsa Tutumlu birisi anlaşılan. Bunun neresi kötü.
Sevğilinin parası varken Kürfet olmasın diyerekten harcamaması belkide Sorumluluk taşımasını bildiği için.
Kendisini tanımadığım için bişey diyemem ama geniş Açıdan bakmak lazım olaylara.
Sen ne istediğine karar ver gelecekte onunlamısın değilmisin
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler zaten bir aldığını senelerce giyoyor kadinlar gibi degiller ki. Ya da onlarda rahat ediyordur. Bende alip alip giymiyorum. Dolabim kıyafet dolu. Sebebi ise Şu an giydiğim 2 pantolon var aşırı rahatlar beni sıkmıyorlar o yuzden onlari giyiyorum surekli. Yine üstüme 3 tane giydiğim ayni sey var. Sicak tutuyorlar bu soguk havalarda zaten montun altından gözükmüyor. Yaz aylarinda neyse de kis aylarinda boyleyim. Erkeklerin ayni seyleri giymemesi batmiyorda kizlarin ki batıyor nedense. O yuzden bahar ve yaz aylarında mecbur cesitli giyinsemde kış aylarinda 3 ay boyunca ustumden cikarmadigim kiyafetler var. Belki sevgilinde boyledir. Rahat ediyordur, niye masraf yapsin bu pahalilikta ya da alisveris yapmaktan sıkılıyordur.(ben oyleyim cunku elemanin gelip tepemde durmasi oldu mu, begendin mi, bence cok yakıştı, hemen verelim isterseniz, bir tane kaldi bundan cok sattık vs gibi seylerden daralıyorum cunku. Bazilari oyle bir davraniyor ki resmen almak zorunda hissediyorum cunku birakmiyor dukkandan zor cikiyorum. Oyle yerlere de daha gitmiyorum) sevgilinde bu gibi durumlardan dolayi sevmiyordur belki. Bende ne zaman online oldu bazi seyler o zaman rahat ettim biraz.
00 Yorumla
Şimdi şöyle maddi durumda problem yok tamam güzel sende bir yandan haklısın, bunu ona espirili bir dille veya iltifat ile mesela "zaten kalbim senin yanında hızlı çarpıyor şu yakışıklılığını daha ön plana çıkartsan modaya uygun kıyafetler veya sürekli kıyafetlerini yenilesen kalbim heralde yerinden çıkar" gibi bu tarz işte söylemler ile dile getirebilirsin fakat yüzün gülerek espirili bir dille "pantalonun rengi soldu bak şu tarz pantalonlar var gel alalım bakalım gibi şeyler" veya "şu mağazada gördüm sana çok yakışır, yarın bi baksana kıyafetler bitmeden" gibi cümleler ile onu alışverişe alıştırırsan bi daha kıyafet almaktan zevk alır ve onda alışveriş yapmak alışkanlık haline gelir belki bilmiyorum bence öyle bi düşün.
00 Yorumla
+1 yılBelki alışveriş konusunda desteğe ihtiyacı vardır. Benim için mesela, durumum iyi ama yılda bir iki kez alış veril yaparım. Kendim de, aslında yaşam tarzımı giyimime çok yansıtamadığımı düşünüyorum ama alışveriş konusunda çok kötüyüm ve tek çıkmayı sevmiyorum.
Bana bu konuda destek olan, fikir veren hatta alışveriş yaparken yanında olan bir kız arkadaş 5-0 diğerlerinden önde olur.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
68
Cevap
78Cevap
+1 yılBurada sorgulanması gereken elbiselerin kirliliği yani bir kazağı kaç gün giyiyor elbiselerini yıkamayan pis ter içinde kokan bir elbise değilse neden elbise almak zorundaki insanlar neden karşısındaki insanları değiştirmeye çalışır anlamış değilim ben haftanın 6 günü calisiyorum sabah 8 akşam 6 hafta da bir gün dışarı çıkma zamanım oluyor böyle olunca çeşit çeşit ayakkabı pantolon gömlek Kazak vs. almanın ne gereği var dolap da dursun diye mi temiz biri olsun ter kokmasin vs. siz buna bakın gerisine takılmayın gereksiz çünkü
50 Yorumla
+1 yılBenim eşimde bu şekilde toplam 8 senedir beraberiz hala benden önceki kıyafetlerini kullanıyor adam hasar görmedikçe değiştirmez ama sana şunu söyleyeyim kendi bakımını eksiksiz yapan bir adam olduğu sürece bu aslında güzel bişey :millet ne der" derdine düşmeden gösteriş budalalığından uzak istediği gibi takılmayı seven özgün bağımsız bir karakter ve açıkçası bu toplum baskısına aldırış etmeden bunu yapabiliyorsa bence memnun olmalısın şayet onun bu halinden utanıyorsan zaten hayat görüşleriniz farklıdır benim için.🤷♀️
20 Yorumla
+1 yılMinimalist bir yaşam tarzı olabilir. Bende henüz o yaşam biçimine tam olarak geçememiş olsam da geçebilmek için çabalıyorum. Sade , yeteri kadar olanla idare etmek. Eğer ter kokmuyorsa, kıyafetleri temiz ve ütülüyse, yırtık vb değilse yenisini alması neden senin için önemli?
Söylediklerin normalde bir insana yetebilir bence. İdeal rakamlardan bahsettiğini düşünüyorum. Yeni bir kıyafet alabileceği parayla beraber farklı birer etkinliğe katılabilir ve yeni şeyler yapabilirsiniz. Bence deneyim kıyafetten daha önemli.10 Yorumla
+1 yılHerkes herkesle ayn düşüncelere sahip olmak zorunda değil
Oldum olası kıyafete para harcamamaya çalışarak
Sadece gezmeye ve yemeye bazen de kitaba harcamaya tercih ettim
Bir insan sırf topluma iyi gözükmek için kumaş parçasına neden bu kadar çok para harcar anlamam70 Yorumla
+1 yılMesela bir kirmizi tsortum var her gun onu giyerim bende ev icerisinde ama, baska seyler olmasina ragmen. Bazi kiyafetlerle bir bag kurulur ama disarisi farkli tabii ki Imkan buldukca farkli seyler giyinmek herkes ister.
Daha cok internetten link at bu cok yakisir, bunun icinde cok iyi durursun seni cok cok iyi gosterir tarzi ifadelerle. Ya da sen al tek seferde farkli birseyler 1 parca aliyorsan 4/5 parca al.
Maddiyatinda sorun yok demissin ama belki gelecege yonelik yatirimlar yapiyor harcama yapmayarak.
Ya da asiri pinti.
Ama oldugu gibi soyle sevgilim dolabini yenileyelim artik diye.
Erkekler cunku genelde kiyafet tarzi seylere cok takilmaz bekar olmadiklari zaman.00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılNe olmuş kötü bir şey değil ki. Bende öyleyim. Yıllardır 3 veya 4 pantolon. Mevsime göre de 3 veya 4 parça üst var.
İhtiyacım olmasan sırf keyif ve senin gibi insanlara farklı olacağım diye anlamsız alışverişler yapmam. İhtiyacım olursa da en iyisini alırım.30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimki de öyleydi, bulduğum çözümü sen de uygulayabilirsin. Özel bir günde (doğum günü, yılbaşı, sevgililer günü, yıl dönümü vs.) hediye olarak onun tarzında kıyafetler al. Püf noktası beğeneceği şeyi bulmak. Yeterince tanıyorsan sevgilini bu sorun olmayacaktır zaten.
Zamanında sürekli ter kokan bir arkadaşa da parfüm hediye etmiştim. Dobra ve sivri dilli biri olduğumdan hediye yoluyla imada bulunmak çok kullanışlı oluyor. Kırmadan dökmeden bir şeyleri değiştirebiliyorsun, tavsiye ederim.11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDoğrusu benim de totalde 5-6 tane kombinim var, yıl boyu onları giyerim çünkü sadeliği severim. Ama benimkinin üstündeki yırtık pırtık, siyah kumaşı gri oldu resmen. Ben de müdahale etmek zorunda kaldım.
+1 yılYa ne demek sıkıldım. Herkes her gün farklı kıyafet giymek zorunda mı? Herkes alışveriş manyağı olmak zorunda mı? Herkes bol keseden para harcamak zorunda mı? Boş konuşan insanlardan, karşısındakinin kılığına kıyafetine takan laf yapan insanlardan nefret ediyorum. Biri bana bunu ima etse rezil ederim onu orada. Bir daha yüzüme bakamaz.
30 Yorumla
+1 yılAlışverişe çıkarsınız ve seçersiniz onun sıfatına yakıştırdığın şeyleri. Sonra da "ne kadar yakıştı bak! Bu seni şöyle açtı, böyle kapattı" derken aldığın güzel şeyleri "şuyun vardı buyun vardı" diye giydirirsin. Ne var ki? Yabancı mısın ya 😂 dost gibi olmalısınız.
20 YorumlaSenin derdin yanındaki insanın etrafa GÖSTERİŞLİ HAVA ATAR ŞEKİLDE TARZ yapmaması.. normal sade dikkat çekmeyen şekilde giyinmesi.. sana batan bu.
Sizler gerçekte düzgün erkekleri haketmeyen insanlarsınız, kendi halinde düzgün sıradan bir erkeği buraya gelip böyle KÖTÜLEMEK ve elbiselerini eleştirmek sizlerin iç yapısını yansıtıyor.. Bu şekilde düşünen ve hayatı amacı MODA MAGAZİN HAVA ATMAK Olmuş kadınlarla uzun süreli görüşen insan yerine koyup seven güvenen erkeklerde HATA..20 Yorumla
+1 yılTakıntılı insanlar genelde böyle olur. Bu bir kıyafet, aksesuar, araba, hatta cebindeki çöp bile olabilir.
Bunu genelde kararsız insanlar yapar çok fazla elbise alıp karar verememektense kendine yakıştırdığı iki kazak iki gömlek iki pantolonla olayı çözer30 Yorumla- Moda & Stil konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılOnunla birlikte alışveriş yapabilirsiniz ona kıyafet olarak hediye alabilirsiniz ona kesinlikle bir şey değip belli etme sadece kıyafet al bazı erkekler vazgeçmiyor sevdiği birşeyi olunca benim eniştem de öylemiş kıyafet eskimiş ondan vazgeçemiyor ablam artık yırtacam diyordu kalbini kırma bu konuda lütfen üzülürüm. Sadece her gün onu giymiyordur ki zaten.
10 Yorumla Maddi durumdan kaynaklı olmadığına göre klasik çoğu erkek gibi. Erkekler alışverişten kaçıyor, kendilerine bir şey almak bile istemiyorlar. Bence bunu açıkça ifade etmelisin artık. Bu konuda da çok şanslıyım ki sevgilim benden daha çok kendine özeniyor desem yeridir. İkimizde alışveriş bağımlısıyız. Alışverişe diye çıktığımızda çoğu adam mağaza kapılarında bekler, bizimki beni unutuyor sürekli ona bir şeyler bakarken buluyoruz kendimizi. :D
19 Yorumla- +1 yıl
@Humblebee Anlamsız bir soru. Ne demek istediğin bile belli değil.
- +1 yıl
@Humblebee Yaran var belli ki. Bu ancak beni mutlu eder. Başka bir soru ya da cevaptan gelip bilenmişsin. Yazık. :)
- +1 yıl
Yok sitede yeniyim senide tanımıyorum. Eşimde aynı kendi kiyafetine önem verdiği gibi benimde kiyafetime önem veriyor. Bende elbise konusunu cok sallamiyorum. Detaylı yazmissin aciklama yapabilecek bir kapasite gördüğüm için yazdim. Erkek arkadasinin kiyafetine kendin kadar dikkat etmenin sebebi ne? Yani o dikkat edince sana kattığı deger ya da hissettirdigi ne diye.
- +1 yıl
@Humblebee Bu sorunun cevabı çok basit değil mi? Bende bunu idrak edebilecek biri olduğunuzu varsaymıştım diyelim. Madem olmuyor örnekle söyleyeyim o zaman. Sevişme öncesinde eşinizin çocuksu pijamalar giydiğini hayal edin. Sonra da bir fantezi kıyafetiyle. Hangisinden etkilenirdiniz? Hangisi içinizde istek arzu uyandırırdı? Aynı şey. İlla seks öncesi olmasına gerek yok. Dışarda da aynısı geçerli. İyi giyinmek, onun en iyi versiyonunu görmek insanda ekstra bir arzu ve çekim uyandırıyor. Dolayısıyla özen beklememiz normal. Sizde aynı özeni seks öncesi beklerdiniz. İşte bu kadar basit.
- +1 yıl
@Humblebee Yorulmadım.
+1 yılAbartılı giyinmeyi sevmiyordur belki yani aynı şeyleri giymek ona daha iyi geliyordur. Çünkü bazı insanlar sade giyinmeyi sever hatta kıyafete para harcamayı sevmezler. Erkekler kadınlar gibi düşünmüyor çünkü bunu kafana takmamalısın.
41 Yorumla
Soran+1 yılParası var yani ikimizinde var ancak kıyafet almaya ikna edemiyorum cimriyi
yorumlara bakınca dolu böyle giyen kız ve erkek varmış bende bilmiyor dum millet iki çüt elbiseyle ömür geçiriyor muş
E niye elbiseler bukadar pahalı zate herkes bir elbiseyle dolanıyor
Hata kardolap almasınlar boş kalacak poşte kosunlar asınlar tek çüt elbiseyi
Bilemem ben ucuza Almanyada alıyorum üç beş euroya elbise
20 euro da düşüyor beşeçe
Dolabım dolu kazak 50 tane en az kazak pantolonda en az 50 herseyi en az eli04 Yorumla- +1 yıl
Takıntı o yoksa peygamber efendimizin (s. a. v) dahi iki tane elbisesi varmış israf olmasın diye şu an "iki gün aynı kıyafeti giymemeliyim" diye bir algıyı oluşturan insanların toplum baskısı yersiz ve gösteriş budalalığı bu maalesef... Temizlik bakımını yapan bir insanın kıyafeti çokta önemli değil.
- +1 yıl
Ben ayda sade 50 euro harcıyorum
Yani şimdı Türkiyede adam ikibin tl alsa yine geçinemez
Paranın değeri yok cebine 50 tl koy kaç elbise alacan
Ben yılda 200 euroya yıllık elbisemi alırım arada sıra dağlar var
Çünkü sizi dinle kandırıp
Peygamber böyle açti sınavdır cennet var diye diye ülkeyi bitirdiniz
+1 yılFakultede bir hocam ders anlatirken kendinden ornek vermisti alakasiz bir sekilde bu ustumdeki kot pantalonu 8 yıldır giyiyorum demisti :D bence bu tutumluluk olabilir ama eger yeni gibiyse hala ayni jeani veya gomlegi giymesinde sıkıntı yok ama sürekli ayni seyleri giyiyosa bunalimda mi derim maddi durumu yeterli olupta giyinmeyi bilmiyorsa bir sorun var bence. Sen bence ayrilmak icin kusur ariyosun her ne kadar kotu ve ayni seyleri giyse de seven bunlari umursamaz kac yildir birliktesiniz ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbi cimri adamla zor ya. Sen ilişkini bir daha gözden geçir.
Cimri insan parasını da vermez, sevgisini de.
Olaya sadece para olarak bakma. Cidden kısıtlamak her yerde kendini gösteriyor.
Sana olan sevgisine bak ve hayatına belki de onsuz devam edeceksin.33 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten ya geçmişte böyle birisi vardı hayatımda hala cimriliğini atlatamadım.. Cimri insan her alanda cimridir uzak durun
Cevap sahibi+1 yılCimriler yorumu beğenmedi hahah
- +1 yıl
Ahhahahaha ay uzak olsunlar bizden
+1 yılBak gidiyorsun alıyorsun karşına bak canım bak bebeyim bak bir tanem kıyafetlerin artık müzeye ayit üstünde bir tarih barındırıyorsun çıkar şu kıyafetleri başka birşeyler giy yoksa o müzeye kıyafetlerine birlikte senide kaldiracaklar de bozulursa Öpüşelim mi de hemen geçer.
43 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha
- +1 yıl
Bakın mesela aşağıdaki daha çok gülmüş. 😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılEskiden maddi durumumuz iyi değildi abim hep iki tane tişörtü arasında gitgel yapardı kuzenim bana abin niye hep aynı şeyi giyo diyince aşırı zoruma gitmişti aynı zamanlar bi arkadaşım da bana hergün aynı şeyi giyosun annem görüyor seni değişik giyin demişti ve o günden beridir takıntım oluştu bi kıyafeti en az iki hafta sonra giyorum artık, tabi erkek arkadaşın takmaz belki ama maddiyatla alakalı çok zoruna gidiyorsa kıyafet al ona ya da uyumlu giyinelim bahanesiyle yeni kıyafet almasjnı sağla
20 Yorumla
+1 yılBeraber alışverişe gidip yeni kıyafetler önererek hissettirebilirsin. Ben şayet alışverişe çıkıp yeni kıyafetler gördüğümde kendimi paspal hissediyorum
20 Yorumla
+1 yılBen dili kullan. Benim de hep aynı kıyafetlerim var. Giymekten sıkıldım. Hep aynı hep aynı olmuyor, kıyafetlerim yıprandı, rengi bile soldu. Sence kendime yeni ne almalıyım? Bana ne yakışır? Vs olabilir
00 Yorumla
+1 yılŞahsen ben az ve özden yana olduğum için bence çok hoş bir özellik. 2. Cisi bence onu değiştirmeye çalişmamalisin senin ile aynı fikirde olmamasi gayet normal. Bu onun yasantısı kabullenmelisin. Eğer yırtık paspal kirli giymiyorsa bir sorun olmamalı.
00 Yorumla
+1 yılEskimemiş yırtılmamış yıpranmamış sa neden giymesin ki? Bende giyiyorum dolabımın ağzına kadar dolu olmasına gerek yok aklım karışıyorsun. Sen al bi kazak bi pantolon
20 YorumlaYa sürekli aynı derken ; aynısından 3 4 adet var mı yok mu?
Sahsen ben de ayakkabılardan 3 4 çift hemen hemen ayni alırım takılırım o geldi aklıma 😁10 Yorumla
+1 yılBenim abimde böyle kıyafete verilen parayı boş görüyor. Yatırım ona göre daha mantıklıymış 🤷🏻♀️ Karakter meselesi sanırım içinden gelmeli insanın. Söyleyeceksen bile kırmamaya gayret et
28 Yorumla- +1 yıl
Al götür senin olsun 😂
- +1 yıl
Mayısta 27ye girecek hâlâ evlilik düşüncesi bile yok gitsinde odasına konayım diye bekliyorum 😂
- +1 yıl
Yurt dışına gidecekmiş 😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılHe dolabı kıyafet dolan her aldığını giyiniyor sanki hiç değilse değerlendiriyor sırayla giyiniyor sürekli elbise almak zorunda mı israftan başka bisey değil bence o takmiyor sen niye takıyorsun ki ne var yani bunda
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 560 cevap paylaştı.
+1 yılBazı insanları değiştirmek zordur bende öyleyim yıllar önce alıp giymediğim elbiselerin var kilo aldım üzerime olmuyor başkalarına verdim. Bazıları rahat ve tek renk giyinmeyi sever.
00 Yorumla Ya parası maddi durumu yoktur insanlık hali olabilir sıkışık bir dönemdedir bence gerçketen gidipte yüzüne söyleme çok kırılır, onun yerine kendini koy maddi durumun kötü kıyafet almaiyosun bide sevgilin gelip sana böyle bir laf ediyo çok kötü olmazmısn o yüzden sende elinden geldiğince ona ara sıra kıyafetler al hediye paketine sardirmayida unutma ki kırıcı olmasın:)
10 YorumlaOtizm rahatsızlığı olabilir, bu konuda yaşı bayağı olduğu için bundan duyduğun rahatsızlığı söylediğinde seni bırakır, bu riski göze alıyorsan söyleyebilirsin.
00 YorumlaDerde bak ağa biz de derdimiz var sanıyoruz belki bı sıkıntısı varda alamiyor. onu insan olduğu için sevmelisin fazla yargılama. ustu başı mi önemli oldu kendisi dururken azcik akıl fikir lütfen
00 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşın gene iyiymiş benim o kadar bile yok bir pantolon bir kazak bir tişört bir ayakabı bir çorap gömleğimde yok :D
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin bi çoğu böyle zaten. Hic erkek reyonuna baktın mı hep aynı tür kıyafetler? Kadınlar kadar çeşitleri yok ki onların. Çok normal bi sey bu
11 Yorumla Sen alıp hediye et çiçek gibi giydir
S.. k s.. k. k sorular sormayin30 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşını kıyafetleri için mi seviyorsun? Eğer öyle değilse bu durum senin için sorun olmamalı...
00 YorumlaOnları seviyordur kızlar gibi alışveriş cilgini değildir ama sende al de bu kadar iletisimsiz olmaz ki
00 YorumlaAlisveris yapmaya götür , kendin icin bakarken aradan onuda cikartirsin , zamanla alisir yeni seyler denemeye
00 YorumlaModa & Stil konusunda 569 cevap paylaştı. O yine iyimiş ben 10 senedir aynı şeyleri giyiyorum
30 Yorumla1-2 hediye al bence bunlar sana daha çok yakışır de. Eğer diretirse ben beğenmiyorum bunları falan diye, bunlar moda artık falan dersin:)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin saydiklarin gene iyi eski nisanlim olcak kisi 6 ay ayni kiyafeti giydi 6 ay nisanli kaldim ayni pantalon ayni tişört her seferinde aynisi kusmama ramah kalmisti farkli nedelerden attim nisani.
13 Yorumla- +1 yıl
Hahahahaaa , neden farklı ama sebebi budur heralde 😆😆
Cevap sahibi+1 yılBuydu bi nedeni en sonki neden cimri insanla ömurmu gecer herseyde cimriydi
- +1 yıl
İyiki ayrılmışsın boş ver , onunla ömür mü geçer 😊
erkeklerin yuzde 98i boyle ya vallaha kafayi yiyorum
11 Yorumla
+1 yılona bişi al ya da direkt söyle kırılması kimin umrunda her zaman açıksözlü ol ben öyleyim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKötü çocuk aynı şeyleri giyerse sadenin klası, salaşın cazibesi iyi adam aynı şeyleri giyerse bakımsız ve sıkıcı... Hep aynı mevzular...
20 YorumlaE ne var ki, ben de kaliteli alırım 3 5 sene giyerim. Hatta 10 yıllık T-Shirtüm var
00 YorumlaKıyafeti mi onun kalbini mi seviyorsun önce bunu düşün
00 YorumlaHediye al o zaman kesenin ağzını aç pintilikten vazgeç
00 YorumlaGötür bir mağazaya ne istiyorsan al ödet sonra ona suikast tamamdır kajskdkd
00 Yorumla
+1 yılİmkan varsa ve üzerindekilerde eskidiyse değiştirmesi gerekir diye düşünüyorum.
00 YorumlaBi alışveriş yapıver hayrına da kokmasın gari aynı şeyleri giye giye
00 Yorumla
+1 yılBu minimalist yaşam tamamen bende aynıyım biz böyle mutlu böyle daha iyi duruyoruz ne eksik ne fazla
00 Yorumla
+1 yılŞakayla karışık söyle ya da birlikte alışverişe gidip giysi almayı teklif et
00 Yorumla
+1 yılTebrik ederim, senin gibi ince düşünen kadınlarda mı varmış. helal olsun
00 Yorumla
+1 yılBenim hicbirseyim yok, kıyafete ayakkabıya para vermem günlük 1 dolar ile geciniyorum
00 YorumlaBendede durum aynı. Alıp giymiyorum. Eşim bir çözüm bulamadı. Biz çözersek size yanıt yazacagim 😁
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Bence direk söyle maddi durumu varsa kirilirsa kendi bilir
00 Yorumla
+1 yılBende aynıyım. Tut kolundan alışverişe götür anca öyle
00 YorumlaGiysin varsın takılmayon böyle boş şeylere ne dertler var
00 Yorumla
+1 yılNolucak yani aynı bu her erkekte aynı zengin olanlar hariç herkes senede 2 veya 3 pantolan alır giyerler kixlar gibi gunde 10 kere ust değiştiremiyoruz 1 tane yetiryor 2 3 gun
30 YorumlaHediye birkaç kıyafet alın ve *kıyafetlerin çok eskimişti" diyin.
00 Yorumla
+1 yılay seni cok cok iyi anliyorum samimiyseniz dile getir😂 ama eger degilseniz boyle sitelerden biseyler begenerek ona atabilirsin ne dusundugunu sorup, alisverise cik kendin icin bide sana bakalim de ve alin biseyler
01 Yorumla- +1 yıl
kendine adina konusup sey diyebilirsin hep ayni giyiniyorum degisiklik istiyorum falan de
+1 yılBence sizi güzel geçindiriyor ki kendinden fedakârlık yapıyor olması gereken de bu dünya bankasının müdürü bile eski araçla geziyor yırtık delikli çoraplar giyiyor ama bu onun fakir olduğunu göstermez tutumlu ve fedakâr olduğunu gösterir
02 Yorumla- +1 yıl
Abi ben ne dedim ki şimdi beğenmedin bu hayatın gerçeği ben bunu derken kocana saygı duydum
- +1 yıl
Erkek arkadaşına demek istedim
- Devamını Gör (86)
Devamını Gör(131)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Erkek arkadaşım senelerdir aynı kıyafetleri giyiyor, bu durumdan sıkıldığımı kırmadan nasıl açıklayabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler