25 yaşındayım yaklaşık dokuz yıldır kapalıyım dört senedir de pantolon giymiyorum ama yinede kendimi kötü hissediyorum tam tesettürlü hissetmiyorum bugün karar verdim
https://youtu.be/ckF69QgQe3o İzledikten sonra tam karar verdim diyebilirim kendime geldim hatta hiç tesettürlü değilmişim diyorum
Tam tesettüre girmek istiyorum, sizce başlangıç olarak nasıl?
Benim arkadaşlarım bol feraca üzerine büyük eşarplar örtünüyor ya da çarşafın sadece üstü de satılıyor onlardan kullanıyorlar. Çarşaftan daha iyi olduğunu düşünüyorum ben.
Teşekkür ederim Paylaştım çok etkilendim ırkçı bir ülkeden gelip burada Allah’a teslim olan bir insan biz Müslüman kadınların sirkelenmesine sebep oldu diyebilirim en azından benim
Demek istedim sen yanlış anladın canım mesela ben ve benim etrafındakiler Müslümanız değil mi ama inanki ben onlara bu fotoğrafı atsam bana derler ki ne gerek var abartiyorsun gibisi gerçek söylüyorum sana yani demek istediğim şu saygı duymayı bilmiyor bazı insanlar
Aynen öyle tabii ki benim demek istediğim bu kızın örneği maşallah süphanallah tabii ki Allah onu o şekilde yaratmış ama tercihi de ona bırakmış sonuçta günahı sevabı onun ama bunun farkına varmış ve 15 yaşında Müslüman olmuş tek başına İstanbul’a gelmiş
Aynen öyle canım demek istediğim bu yoksa tabii ki hepimiz Müslüman Doğduk ama bazılarımızın ki sadece kimlikte yazıyor İslam diye bu hataya çoğu insan düşüyor ben de dahil ama işte Susmak en güzeli ne kadar konuşsan da anlamıyorlar
Ben çirkin olması için giymiyorum sordugum soruda tesettüre uygun bir şey mi acaba diye sordum sen güzellik için kapandıysan sana diyecek bir şeyim yok zaten
ben güzellik için mi kapandım dedim mal mısın? modeli çirkin rengi çirkin. zevklerimiz aynı olacak diye şart mı var? ben feraceye baktım ve beğenmedim. bunu söyledim. kapancaksan da giyme bunu yaşın genç yakışmaz zaten
İnsan gibi beğenmedim diyebilirsin korkunç demek ne demek önce bir konuşmayı bil kırmadan incitmeden kimin ne olduğu belli sana diyecek hiçbir şeyim yok
Yaşım genç dursun diye çok güzel durayım diye giymiyorum zaten Allahın emrine uymak için giyiniyorum ayrıca siyah zaten tek tercihim gidip pembe kırmızı giyecek halim yok eğer böyle bir şey yapsam hiç giymem daha iyi
çirkin demenin nesi kaba ve nezaketsizce? beğenmediysem beğenmedim dicem çirkin bulduysam çirkin dicem ne var burada? ben kişiye hakaret etmemişim kişiye laf dememişim, herkesten bağımsız modeli eleştirmişim siz niye üzerinize alınıyosunuz siz feracenin satıcısı mısınız modelini tasarlayan kişi misiniz?
ben sana güzellik için kapan demedim zaten. Allahın emrine uyma da demedim. illa ferace giymek istiyorsan daha yaşına gidebilecek çok daha güzel modeller var hem sana üzerine yakışır hem yaşına yakışır hem de emre uymuş olursun diye tavsiye verdim. kaldi ki illa siyah giyeceksin diye de emir yok ama sen illa siyah olsun istersen o başka.
sanki sen kendi fotonu attın da sana korkunç dedim. sen niye üzerine alınıyorsun şu modeli bana kim gösterse korkunç derim sanane senin üzerine alınmanı gerektirecek ne durum var iyi misin
Gözümle okuyorum. Biraz fazla agredifsin sakin ol. Sen korkunç yazınca farklı manalara çektik sanırım korkunç değilde güzel değil hoş değil gibi soyleyebilirdin. Yanlış anladım seni özür 🙏