benim kıyafetlerden gözükmesi çok hoşuma gidiyor ama bazı arkadaşlarım yaptırmamam konusundaki çok ısrar ediyorlar. sizce yaptırmalı mıyım? ya da aranızda yaptıran var mı? varsa ne gibi sıkıntılar çekmiş çok merak ettim.
Hiçbir yerimde piercing yok ve düşünmüyorum da. bunu çok istesem bile zaten benim göğüs ucu tipime sanırsam olmaz. Ek olarak enfeksiyon kaynağı ve o noktada enfeksiyon oluşması süt kanallarını tıkamaya kadar gidip çok daha kötü sonuçlanabilir. Metalin allerjik reaksiyon göstermesi kabus olur zaten.. o yüzden bence hiç gerek yok..
sinir uçlarının yoğun olduğu bir yer, acısı nasıl olur inanın onu tahmin bile edemiyorum yazarken bile içim çok kötü oldu.
düşünsene bi kıyafete takılsa ne canın yanar düşüncesi bile içimi tuhaf etti. bide meme tehlikeli biyer. kadınların en kötü kabusu meme kanseri ve enfeksiyon kapsa vs bişey olsa ben o risklere giremezdim. tamam memeye dövme neysede piercing bana göre riskli...
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
haklısın ama 3 günlük dünya içimde kalmasın diye düşündüm
enfeksiyon riski çok fazla olan bir bölge ve deformite de söz konusu :/ ben cesaret edemezdim ileride anne olmak gibi bir durumun da olursa emzirme kaliteni etkileyebilir buna değer mi bilmiyorum kuzum :/
iki tane var bir tanesine yaptırsa- sen söyleyince yeniden düşünme kararı aldım. bi 30 sene falan hayatımda çocuk istemiyorum ve aşırı istediğim bir şey ama yine de tekrar düşünücem. teşekkür ederim bebişim 💘
Geçenlerde bu konuyla ilgili yapılış esnasını içeren bir video paylaşmışlardı, o anda kadının yüz ifadesi belli olmuyordu fakat gerçekten herhangi bir acı duymuyorlar mı?
Ne yaparsanız gençlikte yaş biraz ilerleyince zaten hayat şartları sizi duraklatir keyfinize bakın canınız ne isterse yapın önemli olan senin ne hissettiğin meme ucu veya göbek çoğunda çok güzel duruyor vücuduna göre karar ver
Bence görünen yerlere yapılacak piercing daha mantıklı olur yani önce oralara yaptırmak lazım. :D Görüntü olarak aşağı yukarı her piercing güzel duruyor bence.
harika duruyor. canlı görme ve dokunma şansım oldu hatta emme şansım :) ve gerçekten bahsettiğin gibi kıyafetten görünmesi müthiş güzel , cesaretin varsa yaptırmalısın en az birine..
saglık açısından sıkıntı yok ama ilerde süt kanalları için sıkıntı oluyor yoksa görseli hoş görünüyor yaptıran bir çok arkadaşım var farklı yerlerini taktıranlarda çok gördüm zevk meselesi ama sen bilin meme ucun büyükzse yaptır
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Zevk alacağım diye insanlar bir taraflarına kazık sokup gezecekler bu gidişle. Ben olsam deldirmezdim oramı buramı.
Ya enfeksiyon kaparsa ya göğüs ucun koparsa nasıl acı çekersin ya da kıyafetine takılı kalsa ya duş alırken life takılırsa çıkmazsa ayyy çok acı verici
Kimseyi takma hayat senin vücut senin yap gitsin dışarıdaki abazalari da salla onlar maket görse kadın bakarlar hayatını yaşa umarım her şey senin için güzel olur ☺️❤️
belki de yaptırmışsındır ve ardından sormuşsundur diye de düşündüm. sonuçta sanal bir ortamdayız , pembe profilsin diye kadın olduğun anlamına bile gelmiyor sonuçta...