aslında kadında mini eteği çok yakıştırıyorum ama gel gör ki piyasa kötü eşime giymemesi konusunda baskı yapmam ama aşırı derece de mini olmadığı süreççe
Askerliğimi van'da yaptım. Sınır üs bölgesinde. Bir kadın astsubayımız vardı. Boyu 165 kilosu ile nerden baksanız 100 110 civarı. Kadını görünce irite olur yolumu değiştirirdim. O Kadar kiloluydu ki bomba imha uzmanı gibi gezerdi alayın içinde. Ceren astsubay bunu okuyorsan kışın nefret ettiğim sana yazın aşıktım. Neyse yaz geldi. Ceren de yazın başlangıcında çıktığı senelik izninden döndü. Meğerse kadın 47 48 kilo civarında ince belli inanılmaz tatlı sempatik bir kadınmış. Kadın dedik herhalde liposakşına gitti. ne bileyim abi nerede bu kadının yarısı diye düşündük. o kadar üşüyormuş ki kadın devletin verdiği ikinci kamuflajı içlik olarak kullanıyormuş. O Derece soğuktan bahsediyorum. Öyle bir soğuk. Bu kombini kış ayında gidip vanda giymeniz ile beraber muhtemelen bacak kısmından kan donar vücut titreyerek içinde kalan son enerjiyi de -30 derece altında allaha kavuşmak için kullanır ve sizi gören herkes heykel sanacağı için meydana SarıKamış destanında ki kahraman türk kadını plaketi ile dikilirsiniz. saygılar. Şunuda eklemek istiyorum. Güzel görüneceğim diye sağlığını riske atanları anlayamıyorum. Herşeyin yeri zamanı var. Yazın en güzel giyin mini etek göbeği açık bluz. Kışın üşüme sağlığına dikkat et. Çok konuştum yeter
Eğer arkadaşlarımla buluşacaksam, sevgilimle çıkacaksam yani spor giyinmemem gereken bir yere gideceksem benim de sık sık tercih ettiğim bir kombin mini tek çizme kombini. Bence oldukça şık duruyor.🤩
harika bir kurtarıcı ve harika kısa sürede de zamana göre güzel bir kombinleyici. Ama etek çorap çizme kombini her zaman daha hoş ve kolay olur benim görüşüm
Şık duruyor bence. Ben beğendim yani. Çünkü soğukta da giyiyor sıcakta da giyilir. Tabi eğer siz regli döneminde iseniz o zaman biraz sorun olabilir. Gerçi sizi bilmiyorum da ben adet olunca yani regli olduğun zaman aşırı aşırı kötü oluyorum. Hele hele soğukta hiç dayanamam yani
valla mini etek çok hayat kurtarıcı sayılmaz, en başta mini etek için düzgün bir fizik lazım mesela zayıf olmak, bacakların zayıf olması falan. ayrıca bu soğukta Ankara gibi yerlerde mini etek pek giyilecek bir şey değil daha ılık iklimlerde daha iyi olur. ayrıca kadının mini etek giymesine türk insanı alışmadı hala , insanlar bakışlarıyla rahatsız edebiliyor, dik dik bakabiliyor. bence hayat kurtarıcı olan kışın dar kot, çizme ve gömlek/bluz kombini klasik.
Kışın ayazda veya aşırı rüzgarlı havada giyemiyorum tabii üşütüyor ne kadar güzel olsa da. Fakat şu an kışın ortasındayız mesela havalar güzel gidiyor yine de havanın sakin olduğu zamanlarda giyiyorum süper oluyor. :) Valla lisede dizimize kadar kar yağardı o zamanlar da formamız etekti kalın ince çorapla gidilirdi hep okula bünye alışınca da hissetmiyorsun soğuğu tabi şimdi kalın giyinmeye alıştığım için zorlanıyorum artık :)
Özellikle korede kışın çok tercih edilen bir kombin. Her insan kıyafetleri üşümemek için giymez. Güzel görünmek içinde giyer, ve bu kombin kesinlikle çok şık duruyor. Korede de bacakları öne çıkardığı için zaten mini etek her mevsim giyilir. Bu havada giyilir mi diye yargılayan kişilerin sayısı türkiyede çok fazla tabiki ama böyle insanları çok takmamanı öneririm zaten onladın görüşünün bir değeri yok.
Kışlık etekler tercih edilebilir ben kışın elbise giymeyi daha çok seviyorum yine kışlık elbise tabii altına kalın çorap, uzun çizmeler ve üzerine de şık bir kaban giyilirse hem çok da üşümezsiniz hem de gayet hoş görünürsünüz.
Eskiden giyerdim de ama kalın çorapla ince çorap ne la kışın ortasında... Simdi daha da çok üşüyorum o yüzden elbise ya da etek giyersem de 2 kalın çorabı üst üste giyiyorum birde extra dan corap 🤣
Ben üç kat üst üste giyinip sadece yüzüm görünürken bu kızlar diyorum sibiryadan mı geliyo, titremiyorlar da. Bu nasıl bir vücut ısısı diye düşünmüyor değilim.
@Richardgör bende bunu düşündüm montum var agir kis sartlarina uygun iyi bir yatirim yaptim ama kayak pantolonlarinin guzel olanlari 1500-2000tl civarinda deger mi bilemiyorum simdilik evden cikmamayi tercih ediyorum 😂
ya ben deliyim hadi de bunu kıs vakti giycek kız benden de deli valla ben öyle yarım saat soğukta kalsam motoru bozarım bademcikler şişer hastanelik bile olabilirim :))))
Sen kendine yakıştırıyorsan inan bana çok ta güzel olur ha erkek millet i ateş basmış dermi ben dahil diye bilirim ama sen kendin için yasa boş ver dilleri yorulan a kadar konuşsunlar
Ben etek giymeyi sevmem pek. Bazılarına yakışıyor. Ama ben dışarıda yorgan gibi bir montun üstüne birde şal örtüp donarken bu kızlar nasıl mini etek ve kısa montla üşümüyor biri bana bunu açıklasın