İltihap kapmıştır enfeksiyon olmuştur ondan bu kadar süre boyunca iyileşmemiştir. Piercing yaptıranları anlamıyorum bir insan niye kendine eziyet eder ki? Kulağına burnuna göbeğine yaptırırlar bu kadar acı veren bir işleme neden bu kadar emek harcarlar bana garip geliyor. Özellikle göbek deliğine yapılan piercingin daha riskli olduğunu söylüyorlar işte böyle akıntılar vs nedenlerinden dolayı risk var diyorlar ama yapan yine yapıyor. Bence piercingi çıkartın sağlığınızın kıymetini azcık biliyorsanız çıkartın göbek deliğinde bu sıkıntı yaratır size.
Hormonlar + kıl formunda olmayan tüyler göbek bölgesi kol gibi hatta yanaklara bulunan en ince tüyler kalınlaşır batar 2 haftada bir alınmak zorunda kalınır
Siz hiç karşılıksız bir sey yapmadınız sanırım? Birinin destek olmak istemesi, iyilik yapmak istemesi anca karışıklık bekleyerek olur diye düşünüyorsanız bu sizin bakış açınız. Karşılığında bir sey mi talep ettim? Bir sey istemediğim halde çamur atmaya çalışanın da kendi zihnine bakması lazım
Öyle bir iddam yok ama sen tanımadığın insanlara ithamlarda bulunacak kadar karaktersizsin. Gerci bir kadının tüylerini alması gerektiğini söyleyip buna karışma hakkın olduğunu sanmandan anlamalıydım.
İlk olarak birine tüylerini al diyerek karışma hakkını kendinde buluyor. Sonra da hiçbir sey talep etmediğim halde bana "kız düşürmek" çamurunu atıyor. Kişi kendinden bilir işi demişler. Size iyi sohbetler dilerken iki şeyi hatırlatmak istiyorum. Birincisi kimsenin bir başkasının bedenine ve tercihlerine karışma hakkı yoktur. İkincisi ise tanımadığımiz insanlar hakkında ithamlarda bulunmamamiz gerekir. Kimsenin günahını almamak gerekir. Diğer türlüsü ahlak konusunda eksikliğe giriyor.