Crop Top diyorsun. Daha ne olsun. Erkek erkek gibi, kadın kadın gibi giyinmeli. Elbet özgürlük diyeceksiniz ama bu özgürlüğün ve seçimin toplumu bozmasına sebep olmak katkı sağlamak hiç hoş değil. Sonuçta sizde bu toplumda yaşıyorsunuz. Kötü örnekler bir neslin geleçeğini engeller ve bozulmalar kolay kolay düzeltilemez. İllaki giyeceksen evinde ya da arkadaş gruplarınla aranızda giyinin parti vs yapın ama lütfen toplumu etkilemeyin. Sordunuz yazdım. Seçim sizin. Ben tekile değil genele ve genel kabül görmüşlüğe bakarım kardeşim
Neden böyle giyiniyor bu erkekler kimse buna değinmiyor, aslinda yeni nesil erkeklerde erkek olmaktan çok böyle kızların aşırı süslenmesi gibi kendi vücudunu sekilden şekile sokup yani kızlardan bir farkı kalmaması yapmacıklık ve kendi beyninde ancak böyle olabilirsem etkileyici olurum düşüncesi var artik erkeklerde saçını boyuyor ilerde makyaj yaparsa şaşırmayın erkeklerde bozuldu yani kadinlarda cok onceden bozulmuştusimdi bu tuhaf geliyorda 20 sonra daha ileri gidceklerde gittilerde güzellik algısı değişiyor eskiden kıvırcık saçlı erkek ya da kadın saçım kıvırcık diye utanırdı şimdi hususi kıvırcık tipler oluştu ilginç...
Aslında ben istediğim gibi giyinirim senin yanında, benim kıyafetime karşımazsın diyen kız zihniyetine karşı bu kıyafet koz olarak kullanılabilir 😂 sende bana karışamazsın diyip gömlek çıkarılıp hadi bakalım tut elimi yürü şimdi benimle denilebilir 😂
Yorumdaki kızlar kendilerine aynı laflar edilse çıldırırlar gelmiş neler demişler.. nasıl güzel hissedeceksen öyle giyin tabi insanlar yadırgayacaklar başta ama moda olacak gibi duruyor
Bunu begenmemelerinin sebebi zaten erkekler sunu giysin bunu giymesin kafasinda olmalari degil. Modaya uygun olmasini da bişver. Her sey her kese yakismadigi gibi göz zevki denen bi kavram var hani. Bu illa toplum anlayisi degil gize guzel gelen gorunmez bi oran vardir anlatabildim mi. Asiri kötü görünüyor. Ayni sekilde lütfen kilolu kizlarimiz da bu tür maceralardan bi süre uzak dursun. Duyar kasmaman icin önemli bir not: kilosuyla alay etmedim oran falan hani göz zevki falan
Herkes nasıl güzel hissediyorsa öyle giyinmeli taraftarıyım, benim zevkimi a kişisi beğenmiyor diye onun göz zevkine uygun mu giyinmem gerekiyor? Saçma sapan konuşup duyar diyorsunuz ya sinir oluyorum sen millet ne der kafasında yaşamaya devam et
Bu saatten sonra da insanlığı size ben öğretiyorum ne yapayım öyle yabancısın ki buna gocunmak olarak yorumlamışsın , insanları s. klemediğin attığın yorumlardan belli :D insanların yakışmış demesi umrumuzda olmamalı zaten bunu anlatmaya çalışıyorum anlamamakta ısrarcıysanız münakaşaya girmeyin kimseyle iyi akşamlar
Insanligi bundan ibaret sanacak kadar ilkelsen bence de noktalayalimben kiyafetlerin cinsiyeti olmadiginni savunan biriyim zaten kötü gorunuyosa beden hiyesin. Senin de her icine sineni giymedigine o kadar eminim ki her ne kadar sosyal mecrada rahatca konussaniz da sosyal cevrede kimsenin aldigi oksijenin klavyeye bagli olacagini sanmiyorum snaa da iyi aksamalar
@ÖLÇÜSÜZ evet toplum kurallarinda bizim milletimiz tacize tecavuze gikini cikarmiyor milletin giyinisine ona buna karismayi haddi sanip yorum yapiyor 19 yasinda olan biri bile bunu dusunup mantikli bir sekilde yorum yapiyor ama 😀😀😀
@jasmine_l3ove vooaavv gerçek mi... Bunu sen mi düşündün merak ettim... Yoksa birisinden yardım mı aldın... Kaç tane tecavüzcü linç edildi biliyormusun... Toplumumuz size de onlara da iyi bakmıyor anlayabiliyormusun... Sanmam nerde sizde o kafa
pardon bizim neyimiz varmis? tecavuzcuyla ayni seviye de olacak hepiniz bunu o kafaniza sokacaksiniz ayni toplumda yasadigimiz herkesin ayni fikirde, goruste olacagi anlamina gelmez o kadar yasa gelmissin ailenden ogrenmen gereken seyi biz sana aciklamaya calisiyoruz bu kadar dusme
Bu arada burada anlatilmak istenen giydiklerinizden dolayi tecavuzu hak edersiniz degil hirsizin gunahi varda ev sahibinin hic mi sucu yok degil. Simdi oradan bi gereksiz bi yorum gelmesin
@jasmine_l3ove tecavüzcü de birdir... Tecavüze davetiye çıkaran da... Bir erkeğe bile şu kıytırık kıyafetin giyilebileceğini poh pohlayan bir zerzevatın onlardan farkı ne... Yani çok basit bişey bak... Erkek erkek gibi olsun kadın kadın gibi... Babanı anana benzetme nin kimseye bir faydası olmaz... Mesela baban giyer mi bu kıyafeti merak ettim
@ÖLÇÜSÜZ ya bi kere benim anlatmak istedigim bammmmbaska birsey ve hala anlatamamanin verdigi sinirle şunu bilin birincisi kiz veya erkek inter veya trans gay veya lez kimmm olursa olsun cinsiyet gozetmeksizin kendi icine sinmekle beraber "akla mantiga uygun, insanlarin gozlerini kanatmayan" bir bicimde giyinmesi hakkidir. Bunu diyorum yorum sahibi kiz baskasinin fikri ne umrumda olur diyo senin umrunda degil evet ama kotu gozukmesi nolursun umrunda olsun. Erkek yorum sahibi sen de yok babasini karistirmissin yok tecavuze tacize baglamissin bi kere soru erkekler giyse nolur diye sorulmus erkege croptop giydi diye tecavuz eden birini gormedin hadi onu geç bi kiz bile giymis olsa hatta gotunu bile acsa bu tacizi gerektirmez sadece mahkemede niye yaptin sorusuna bulunkus boş bi bahane olur ok
@Sorumvardıayol ben sana cevap yazmamıştım ablacım... Neyse benim düşüncelerim bunlar madem herkes düşünmek de yaşamak da özgür bende de durum bu... Fazla da uzatmanın alemi yok
Kıza yakışıyor diyorsun çünkü herkes alıştı çıplaklık midemi bulandırıyor kızada erkekte de ama şöyle bişey var Sen kimsin bana neden karışıyrosuncular varya bide anam babam karışmıyor sana diyen zihniyet ileri olduğunu düşünen zihniyet bunları normal karşılıyor zamanla her şey normal karşılanır kızların tayt gitmesi iğrenç bence aynı şekilde erkeklerin de bunu giymesi ama zamanla normal karşılanacak bu
😐 Artık bişey demiyorum her nesil bir hatayı veya örnek alınmaması gerekn şeyi normal hala geyiyor ilerde böyle olur bunu erkşer giyer sonra biz yaşlanınca bune diyince bize cahil derler gerici derler şu an çoğu yaşlı gerici ama haklı oldukları noktalarda var - 5 derece tayt giyen kız her yerin ayrıntılı görünüyor ama normal oldu artık 😒 iğrenç siniz bunu giyen erkeklerde iğrenç
Genelde herkes istediği şeyi giyebilmeli, istediği ve zevk aldığı şeyleri yapabilmeli diye düşünürüm ama bakıldığında ekstrem geliyor bana. İnci kolye, oje, kıllı ve açık bir göbek ve dışarıda bir boxer.
Çevremde olacak bir insana benzemiyor;herkesin kendi zevki, ne diyeyim 😂
normalde birini asla yargılamam giyinişe veya zevke göre vs amaa bir kişi nasıl kendini dahada basitleştirebilirki. gözümde net basit ve amaçsız tiplerdendir.. bu tür kişilerin bana veya çevreme bir faydası olacağını sanmam.(tecrübelerim doğrultusunda)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
tuhaf değil sadece genelde geyler tarafından tercih ediliyor yani insanlar bu yargıyla yaklaşır ve her seferinde gey olmadığını açıklamak zorunda kalırsın bence biraz sinir bozucu bir durum, ama sen sorun etmiyorsan giyersin. yani geysen o ayrı o zaman hiç sorun yok.
Hayır, sadece ülkede gündem konusu. Başkalarının sürekli sana bakması ağır gelmeyecekse neden olmasın? Kıfayetlerin ciniyetleştirilmesine karşıyım şahsen.
Bu site de görüşlere zevklere önem verilir sanıyordum, değilmiş. burada ds canımsın çok. Sen kimsenin görüşüne önem verme, zevkin neye izin veriyorsa onu giy.
Ben özellikle onun için buradaydım da ortalama internet aleminden pek de farklı olduğunu göremedim, sadece "cinsellik" olduğundan daha ön planda ve açık konuşulabiliyor.
Cinsiyet kavramını ortadan kaldırıp cinsiyetsiz bir toplum oluşturulmaya çalışılıyor. Kimin eseri? Tabiki kâfirlerin. Ayık olun biraz ya! Yanimda , yöremde, yakın akrabamda, uzak akrabamda ve hatta düşmanımda bile görmek istemeyecegim bir tablo bu 😢
şaka olmalı. tuhaf çünkü kadın cazibesi, vücut hatlarının güzelliği, görmek için bir arzu var. sen neyi göstereceksin kıllı göbeğini mi. ki bence kadınlar da giymemeli o ne öyle eksik kumaş gibi :D
@izmir35bey kadınların giymesi vücut hatlarından dolayı güzel duruyor diyorsun da erkekler ne alakaaaa. keşke komple bitse bu moda. milletin poposu kapansa :D
@izmir35bey huzuru :D rahat takılıyorum ben ya karışan eden yok. bazen işyerinde forma giyiyorum. ama kış gelince babannem usulü lahana gibi giyiniyorum. formayla donuyor insan
Hem tuhaf hem de yanlis. Erkekleri iyice kadinsilastiriyor bu tarz kiyafetler. Erkegin bir agirligi durusu olmali. Erkek erkek gibi kadinda kadin gibi olmali.
Türko diyarında çoğunluk kitle kızlı erkekli maymun olduğundan tuhaf karşılayacaklardır ama sen bu tuhaf bakışları kaldırabilirim diyorsan giy tabi kime ne.
Hiç yakıştıramıyorum. Herkes cinsiyetine göre davransın. Bu ne böyle.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kusucam. Nasıl bir midesizlik, bunu giyceğine çıplak gez. Erkekler kadınlara kadınlara benzeme derdinde. Bu memlekette yakında normal biri kalmıcak sanırım, herkes kafayı bulmuş.
Bize kışın giymek için uzun salaş kazak bırakın yeter kim ne giyerse giysin😄 ama cidden isyanlardayım kıştayız yaa kış mevsimi niye güzel kazaklar hep crop ağlayacam
Korkunç. Neyin özentisi bu anlayamadım... Üste yapışan pantolon giyildi bir süre yadırgadık hadi neyse ona da alıştık. Bunu reelde görsem her yer kusmuk olur :(
İsteyen istedigini giysin derim de tr de erkek giyerse basina ne gelir bilemicem artik tr de giyilmez yani insanlarin laflari ve tacizlerine maruz kalabilir :/
Tuhaf olmaktan öte direkt olarak yaftalanirsiniz. Hangi topraklarda yasadigimizi unutmayın. Sosyal ve ahlaki normlar bağlayıcıdır. Ancak eşcinsel şarkıcılar bu tip normlardan muaftır.
ülkemizde erkekler giyse ilk kuytu köşede mikilir kesin diyorum bence bu tür kıyafetleri kişiliğini oturtamamış insanlar giyiyor malum kişilik olmayınca beden üzerinden yükleniyorlar
Kafayı mı yediniz Allah aşkına adam akıllı bı şeyler giyinin. öyle gezen erkek, kız gibi gelir, erkeksi gelmez. ha "sorun yok, biz kızlarla kız arkadaş gibi takılırız" diyorsanız giyinin siz bilirsiniz.