bugün beyaz bir kazak giymeden önce "beni kilolu gösterir mi, giymesem mi acaba?" diye düşündüğümü fark ettim, biz niye beyaz giymeden önce 2 kez düşünüyoruz?
Hem olduğundan daha iri gösteren bir renk olduğu hem de kirlenme durumunda tüm günü rezil edecek kadar riskli bir seçim olduğu için bence. Ben de açık renk giyinmeye bayılıyorum bu arada ama ne zaman elime alsam giymek için 10 kere gidip geliyorum, giysem bile sürekli diken üstünde oluyorum, ya oturduğum yerde görmediğim bir toz varsa ve bulaşırsa diye...
Selamlarrr :) Çünkü beyaz en çabuk kirlenen ve kirlendiğinde de gerçekten kötü bir görüntü veren renk. Örneğin regl zamanlarımızda biz kızlar ve kadınlar beyaz giyemeyiz. Ayrıca dediğiniz gibi hatları da belli edebiliyor. Her zaman giymek mümkün olmuyor haliyle beyazı maalesef ki..
benim her giydiğim şeyde 2 defa düşünmemi sağlayan bir köpeğim var adından anlıcağınız üzere ismi LEKE baya türkçe leke anlamında leke sayesinde beyaz siyah farketmez her kıyafetim lekeli anasının minnak ağızlısı kurban olayım ona (pardon aşka geldim ) siz devam edin