Modayı takip eden ona ayak uyduran biri sevgiliniz olabilir mi?

Tabii ki olabilir, hoşuma da gider hatta ki şanslı biriyim bu konuda çünkü erkek arkadaşım oldukça ilgili böyle şeylere. Bakar, inceler, alışverişi sever. Canım benim.😂💛
Modayla ilgilenen giyimine önem veren erkekler her zaman çok ilgimi çeker. Bu sebeple de modaya düşkün biriyle elbette sevgili olurum. Birlikte çok fazla ortak şeylerimiz de olabilir.
Cevap
19Cevap
#SelamGençlik 🦄🍀⭐🌺🍏💛🔥☀️🌻🐝🥥💋🍒❤️❤️👀
Moda ile gereğinden fazla ilgili erkekler benden uzaklaşabilirler, net... #SunIsUp #Amazing #TubaSueda 🦄🍀⭐🌺🍏💛🔥☀️🌻🐝🥥💋🍒❤️❤️👀
Evet. Hatta ilgili olsun mümkünse. Sevgilisinin aldığı kıyafetleri giyen erkekleri hep çok kıskanıyorum
Bence de
Eğer öyle aşırı derecede bir takıntısı yoksa olurum. Bende modayı seven ve sık takip eden birisi olarak bu durum bonus olarak daha da hoşuma gider.
Asla asla çünkü o tıp kaçık olur ve çoğu zaman insanı bunaltır. lCunku moda düşkünü kişi her konuda abartı olur..
Modaya düşkünlüğü kendi hayatında sıkıntılar çıkartıyorsa, maddi kaygılar doğuruyorsa sevgili olmam.
hayır olmazdım
olur da acayip bir giyim tarzı moda olur da beni de şaklabana çevirir diye :D
Moda adı altında kendini teşhir eden birisiyle birlikte olmam
Hayatının her safhasında bu konu temelse hayır zevk içinse olurum
kesinlikle HAYIR! şu anki modadan bile tiksiniyorum mini etekler, göbek açık tişörtler, şimdide bide sütyensiz giyinmek moda olmuş
Evet. Değişik yeni modeller giyinmesi kendi tarzını yaratması hoş olur ilgi çekici bence
modaya düşkün hetero erkek görmüyorum ben hiç fnfmdl
Sevdinmi olursun mosaci olmasan bile
Hayır sıkar, marka takıntısı olan biriyle de olmam
Hayır pek zannetmiyorum üstüne yakışanı giysin
Moda diye sebelesmiyorsa sorun yok djsjsj
olurum ne olacak sanki :)
Ayak uyduramayız birbirimize
Bilmem hiç düşünmedim nötr valla
Olmam ama büyük konuşmayayım
Hayır
Bana da düşkünse no problemaAa
Sonucta o onun zevki olurum saygı da duyarım