Moda & Stil Dolabınızın yüzde kaçı çizgililerden oluşuyor? Blair_Waldorf Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Benim sanırım %80'i... Çizgili kıyafetlere karşı garip bir sempatim var, takıntım da olabilir. :D Çizgili ne görsem alasım geliyor, sizin de öyle mi? Dolabınızın yüzde kaçı çizgililerden oluşuyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
suunmxv Takip Et Master Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl çizgil yok hepsi düz sade çizgili asla sevmem :) :) 0 1 Yorumla Blair_Waldorf +1 yıl Üzdü beni bu bilgi.. Yorumla
kaansadeceeya Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl İnan hiç dikkat etmedim ama bu aralar nedense sürekli mont ya da ceket alıyorum 0 2 Yorumla Blair_Waldorf +1 yıl o kadar pahalılaştılar ki ben alamıyorum.. Yorumla kaansadeceeya +1 yıl Tabi bir kıyafet bile alsam bin TL nin altında değil Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sadece bir tişörtüm var 0 1 Yorumla Blair_Waldorf +1 yıl sevmiyo musun Yorumla
Palmarosa Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tek bir çizgili üstüm var o da pijama 0 1 Yorumla Blair_Waldorf +1 yıl günlük olarak giymiyo musun Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl nedense çizgili şeyleri seviyorum 0 1 Yorumla Blair_Waldorf +1 yıl ay ben de aşşşırı seviyorum Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 ay Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Yüzde on diyorum 0 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Hiç çizgili giymem 0 2 Yorumla Blair_Waldorf +1 yıl neden Yorumla ichwillsieg +1 yıl Gördüğün gibi üç renk gri siyah kırmızı harici sevmiyorum hoşuma gitmiyor Yorumla
eL_mACOo Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Hiç yok 😏 0 2 Yorumla Blair_Waldorf +1 yıl erkeklere de yakışıyor bence ya Yorumla eL_mACOo +1 yıl Bana değil 😏 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Çok az var. 0 1 Yorumla Blair_Waldorf +1 yıl sevmiyorsun o zaman Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 320 cevap paylaştı. Her kıyafet ıcınmı 0 2 Yorumla Blair_Waldorf +1 yıl kazak, tshirt Yorumla Serseri_Aşkkk +1 yıl at gıbısın ama zebrasın sanırım:) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
çizgil yok hepsi düz sade çizgili asla sevmem :) :)
Üzdü beni bu bilgi..
İnan hiç dikkat etmedim ama bu aralar nedense sürekli mont ya da ceket alıyorum
o kadar pahalılaştılar ki ben alamıyorum..
Tabi bir kıyafet bile alsam bin TL nin altında değil
Sadece bir tişörtüm var
sevmiyo musun
Tek bir çizgili üstüm var o da pijama
günlük olarak giymiyo musun
nedense çizgili şeyleri seviyorum
ay ben de aşşşırı seviyorum
Yüzde on diyorum
Hiç çizgili giymem
neden
Gördüğün gibi üç renk gri siyah kırmızı harici sevmiyorum hoşuma gitmiyor
Hiç yok 😏