Güzele çuval da giydirsen güzeldir. Çirkin , çirkinliğini geri plana itmek için bedenini ön plana çıkararak, erkeğin cinsel güdüleri üzerinden etkiler, o da geçici etki yapar.
Aleyna TİLKİ, açık saçık klip, konser kıyafetleri, dijital destekle ilerliyor. Seda BAĞCAN ise sesiyle. Türkiye'nin neresi olursa, koyun 2 sahne, aynı mikrofon aynı kıyafet, çıplak ses. Selda BAĞCAN, sesin güzelliğiyle hep önde olacak. İşte kadındaki dekolte de, A. TİLKİ'nin sanatı gibi gelip geçici , gerçek güzellik S. BAĞCAN'da...
Herkesin kendi giyimi kendi şıklık anlayışı kendinedir ama dekolteli kadın görünce ne yapmamız gerekiyor onda bir uzlaşalım hele bakarsak baktı olur bakmazsak dekolteli kadına soğuk davrandı olur bence kadınlar kıyafetten önce hakkaniyette uzlaşmalılar.
Normalde V yaka ve cok olmamakla birlikte dekolteli kıyafetler giymeyi seviyorum. Ama son zamanlarda bisiklet yaka ve bol kiyafetleri cok beğenmeye başladım. Mesela onlar bedene dair hicbir sey göstermiyor ama yine de ben şık buluyorum. Renk seçimi ve vücut tipiyle uyumu onemli kıyafetin. Bir de renk seçimi. Renk seçimi demiş miydim?
Catalimi gorun. Bana bakin.. beni arzulayinnn.. ben ve memelerim buyrunn.. dahasi yok bunun. Baska bir ozelligi olmayan dekoltesiyle dikkat ceker anca. Biz de baska bir yerlerimizi belli etsek sapik oluruz ama. Fark budur. Bilmezler ki , o dekolte erkeklerin dunyasinda bununla sivrilme cabasindan baska bir sey degildir pratikte. Akli basinda bir kadin o drkolteye gozleri takilan erkeklerin bakislarini incelesin. Ne derece fark veya tarz veya o bakislarda ne derece saygi var... Daha da bir sey demiyorum. Memeler sizlerin , sunun bakalim.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Dekolte yapan kadın teşhircidir bana göre çırılçıplak soyunma arzusu vardır ruhsuzsur, dekoltesizde şık olunuyor, dekolteye şık diyorlar tabi memeyi görüyor başka ne diycek, önemli olan elbisenin duruşu meme değil. Ayrıca dekolte sapkın erkek modacıların ürünüdür kadınlarda ne görmek istiyorlarsa onları dikip üretiyorlar bacak arası sırt yok popo çizgisi yok göğüs çatalı hep erkeklerin arzularına göre elbiseler dikiliyor kadınlara servis ediliyo kadınlarda maşa olarak kullanılıyor. Kumaşlara kadar erkeklerin fantezilerine göre şekilleniyor kadın giyimi. Memenin yarısını açıp yarısını kapatan kadın memesini komple de açar gezer o arsızlık vardır onda
Bence kıyafeti giyen kişide bitiyor. Yani çok dekolteli giyinirsin ama oturmayı kalkmayı bilmezsin ozaman o elbiseyi taşıyamazsınız dekoltesiz giyinirsin ama o seni karizmatik çekici ve seksi yapar... iş dekoltede ya da elbisede değil, bunu taşıyan kişide 😊
Bazılarına yakışıyor , bazılarında çok basit duruyor. Yani afedersin escort gibi duruyor. Ama ben şahsen evet ilgimi çeker yalan söyleyemem ama bazı kadınlar dekolte olmadan öyle havalı giyiniyorlar ki offfffffff aşık olabilirim ki zor aşık olurum , zaten öyle giyinen de çok yok.😀
Sahil kenarında mayoyla ya da çıplak gezebilirsiniz insanlar size bakmaz ama şehir içinde ya da bir dolmuşta gögülerinizi yarıya kadar açarsanız illaki dikkatleri üzerinize çekersiniz. Mesele dekolte değil mesele dekoltenin nerede ve ne zaman kullanılacağı şahsen erkeklerin ağırlıklı olduğu bir yerde dokolte giyen birisi bana çekici ya da şık gelmez ama özel birgün ya da güzel ve nezih bir mekanda tabiki de olabilir.
Bana göre kadının sıklığı akıl karakter davranış ve hanımlığı ile olur Kadın helaline özel mektup gibidir içeriğini kimse görmemeli yanlızca eşi Bir kadın her hali ile şık aslında ama bakmasını bilen erkek önemli onu her hali ile güzel görmeli diğer kadınlarla yarışa sokmamalı Dekolteden çok konuşma hanımlık karakter düşünce beceri ile güzeldir kadın
Bence güzel ve şık kız tarz olarak dekolteye ihtiyacı olmayan kızdir. Kendine ve güzelliğine güvenmeyen kızlar genelde erkeklerin cinsel açlığını kullanmaya çalışır. Dekolteyi de bu açıdan bir silah olarak kullanirlar. Dekoltesi olan her kız böyle demiyorum. öyle anlaşılmasın. Sadece kendine güvensiz kızların silahıdır dekolte.
Ben de abartısız dekolte severim... ama uzun bir elbise takı ayakkabı saç makyaj kombini ile de çok şık olurum. İlla dekolte şart değil! Ama göğüs dekoltesini severim 😊 Bacak dekoltesi varsa üstün kapalıdır. Üstüm açıksa bacak kapalıdır 😊🤭 her yer açık havalimanı olmaz 🙅♀️
şimdi durum şöyle : 1 iyiyi kötü gören vardır kötüyü iyi gösteren vardır 2: iyiyi kötü gösteren görünmeyen varlıklardır çünki nefsinize müdahale edip sizi günah a sürükler 3: kotüyü iyi gösteren ise neyse bu uzun bir konu kısaca herşeyin kapalısı herzaman dikkat çeker çünki gizemlidir açık olan ise zaten ortadadır umarım anlata bildim
Yer, mekan, zaman ve yas faktorlerine gore cok nadir durumlarda cekici duran dekolte; bizim kadinlarimizda, ya yeri ya mekani ya zamani ya da yasi tutturamadiklarindan dolayi, varos bir goruntuye neden oluyor. Uzgjnum kizlar 🤞
Dekolte doğru kullanıldığında şıklık katar evet. Ama şık olmak için dekolte giyme kalıbı diye birşey söz konusu değil. Kaldı ki tesettürlü arkadaşlarımızdan bile en kapalı haliyle çok çok şık arkadaşlar var.
En çok bacak dekoltesi ile boyun ve gerdan kullanırım.Sırt dekoltesine bayılırım fakat kullanmam pek. Göğüs dekoltesinden ise hiç hoşlanmam. Ya da mesela uzun kollu dar mini gerdan kısmı bile kapalı bir elbise.
dekolte belki şık durabılır.. ama basıt yaptıgıda aşıkar... kadın neden şık olmak ıster neden heryerını acıp toplumun gormesını ıster bu zaten ayrı bır konu! amac muhım amac!
Dekolteyi şıktan çok dikkat çekecek başka bir şeyim yok o zaman açayım gibi görüyorum ben ya. Kapalı çekicilik diye bir şey var ki o daha caziptir her zaman.
Şık olmak için kalça göğüs bacak vs açmak gerekmez çok saçma, bir kadın herşeyden önce duruşu bakışı ile dikkat çeker zarif bir kıyafetle çokta şık olur.
Hayır tabikide. Benim Kendi Görüşüm Kimse Alınmasın ama Kendini Güzel Hissetmeyen Kadınların Dekolteye Özen Gösterip İlgileri Üzerine Çekmeye İnanıyorum.