Şişme mont giymeyi ne kadar çok seviyor olsam da aklıma hep Michelin lastiği geliyor. Sizce de benzemiyor mu?

Kısa olanlar hoş duruyor ama onlar da popoyu soğuktan korumadıkça aksesuar gibi giymenin ne anlamı var. Elbette tercih meselesi ama bunu görenleri görünce benim de aklıma lastik geliyor😂😂 bir de tost makinesinde basılmamış tost🤣
Hafif kilolu biri olarak ben de giymeye çekiniyordum fakat artık giyiyorum. Yaşasın pofuduk montlar, rahatına düşkün olanlar için üretilmiş bence. 😂👌🏼
şeker hastası olduğum için içim devamlı yanıyor kışları yatarken üstümü bile örtmem ki kısa kollu tişört le yatarım içimde atlet olmadan kat kat kıyafetler beni çok sıkar darlandırır
@buuusseee o biraz anksiyete den kaynaklı olabilir bende de panik bozukluk var içim sıkıldığında bir yerlere kaçasım geliyor
@buuusseee bir şekerini ölçtür derim
seker hastaligindan ebediyen kurtulmak artik mumkun bu arada
@buuusseee aynen öyle
Cevap
27Cevap
Bence çok abartı bu montlar ya
Anlamayanlar için 😂
Aynen Michelin gibi olmuş, birşeyin abartısı modalıktan çıkıyor bence💐kimileri şişmeyi bırak tek bedene 2 ya da 3 kişilik mont büyüklüğünde giyiyor, dikkati çekiyor belki ama iğrençlik bana göre😊💐
ben hiç sevemedim nedense ya bi iticiliği var hiç klas durmuyor dagınık duruyor bana göre
lastik benzetmesi cuk oturmuş evet
Kuru soğukta iyi izolasyon saplar ama sık dikişleri nedeniyle hafif bir yağmurda su alır ve 24 saat kurumaz.
Bende geçen bir mont denedim. Bu yorumu tezgahtarın yanında yapmamak için “olmadı” diyip geçiştirdim. Gerçekten hangi akılla bu görüntüye girer insan?
Montun yaratılışı o şekilde ya lastiğe benzemiş veya benzememiş aslında giyenin pek umrunda değil bence :D
kara oğlanın üzerinde ki şişme montta çadır diye 4 kişilik suriyeli ailesi yaşar içinde hmng dsgfnslkgfd
Evet bence kaderi. Bir sürü güzel görünümlü mont varken neden şişme tercih edilir bilmiyorum.
Evet. O kadar güzel kabanlar varken neden şişme mont alınıyor bilmiyorum
Michelin lastiği gibi değil de cüsseli hissediyorum kendimi bazen.
Bende öyle durmuyor az göbekli falansa o zaman tam michelin lastiği sjsj
Abartılı olmadığı sürece kullanışlı olduğunu ve sıcak tuttuğunu düşünüyorum. Abartılı ve çok şişkin modelleri tercih edenler komik görünüyor
Bence çok güzel şişme montlar var, tabi senin koydukların çirkinleri😃
Mont giymeyi hic sevmiyorum ya iki kat kilolu gozukuosun hayir rahatta edemiosun ay düşününce bile bi cinnet geldi uishxishx
Yakışanı var yakışmayanı var şimdi. Her baba yiğidin harcı değildir şişme mont giymek 😂
hafif kilolu biri olarak kendime hiç yakıştırmam ama kimisindede hoş duruyor
😂😂😂😂 abi resimdeki siyah ne öyle 😂😂
Drake gibi hissediyorum
hayır benimde mor var
Yooh yav, bana öyle gelmiyor yav 😀😀
güreşçiler gibi hissediyorum ben daha çok
hic sevmiyorum aga bu montu
😂 Evet benziyor
Primarcy 4 gibi hatunlar 🤣
Siyahlı bacım daha çok kaplumbağaya benzemiş
Haci mi o ben erkek sanmıştım 😅😅🤭
@NalanDeniz1 O da olabilir kadına benzer taraf bende bulamadım şöyle dikkatli inceleyince :D
@NalanDeniz1 Aslında transa benziyor :D
Ahahaha aynen 😅😅@sananenapacan12 ( etiketlemeyi bilmiyorum yapamamais olabilirim )
@NalanDeniz1 sıkıntı yok bildirim gelir yine de :D
Güzel benzetme dlöflsşdşcl
Bu nasil benzetme la ne hayaller var ne kafalar
O nasıl mont lan öyle
Biraz daha gayret ederlerse daha çok benzerler.
yok benzemiyoruz gayet cool duruyo
Bence çok hoş bende giyiyorm
Hiç sevmem
Yoo benzemiyor
Sevemedim bunları
Michel ne ki
Hiç sevmiyorum
Bana daha çok Petlas gibi geldi
yaa aynen :D
Siyahlı olan peki 😂😂
Benziyor 😅
Zevksizlerin montu