Bana fazla dar ve çekici geldi buraya sormak istedim fazla aşırı değil mi

Tesettüre uygun değil ama giyilir yinede. Alttaki kumaşı açık durmayacak o kadar normalde. Bende şu gelinliğe aşık oldum ya

Bu gelinlik yine biraz kapatılıp tesettür hale gelebilir ama elbise gelemez bence fazla dar
Brn balık modellerini sevmiyorum. İlgimi çekmedi. Güzel gelmedi. Ama giyemem. Tesettürlüyüm ve giyemem. 2sinide
Gerçek tesettürlüsünüz siz maşallah
Cevap
3Cevap
Tarz meselesi diyorum. Beğenen biri giyebilir tesettür için tasarlanmış bir ürün. Hoş ve güzel bir görüntüsü var
Fazla dar geldi bana
Söz konusu eşim olunca biraz fazla düşünmem gerekiyor 😂
kalça belli olmasın diye arkasına pelerin vermişler. jartiyer giyse belli olacak darlıkta. biraz ben burdayım diyor.
Fazla cüretkar bence de eşim giymek istiyor ama bilemiyorum
tahmin etmiştim. sana tavsiyem evde yalnız kaldığınızda karını serbest bırak neye özeniyorsa giysin ya da giymesin. içinde kalmasın. diğer durumda karınla konuş. istemediğini kıskandığını söyle. dinen uygun olup olmadığınıbaraştır. uyar. aklıma başka bir şey gelmiyor
Evde zaten asla karışmam genelde de açık giyinir düğünde de isterse bunu giyebilir zaten ki giyecek sanırım ama sadece içime sinmedi gibi biraz
tesettürün amacı ilgi çekmemek ve vücut hatlarının belli olmaması..
bence uygun değil, giyen de kendi bilir, benim haddime değil..
Güzel değil gerçekten ayrıca mankende durduğu gibi durmaz
Balık model bir elbiseyi tesettürlü insanlara yakıştırmıyorum.
Eski çalıştığım yerin ürünü kodu bile aklımda 😄
Söyleyin satmasınlar bizim hanıma 😂
Eski arkadaşlarım kalmadı ya hepsi çıktı 😄
Valla fazla tesettürden çıkmışlar
Giyen oluyor yurt dışından çok sipariş oluyor tr içinde de alan çok oluyor bunları
Hani sen yorumlara yok giyilmez bu nasıl tesettür filan deme hepsi alıp giyiyor skksls
Karım da alacak gibi ama içime sinmiyor valla başka model arıyorum bir yandan ben de
Ya bunlar şey sadece düğün tarzı yerlerde giyilir sonra yüzüne bakılmaz yanlış hatırlamıyorsam bu manken 1.67 boyundaydı kilosunu hatırlamıyorum ürün görselinde dar beden olup olmadığı yazar eğer dar bedense 1 beden büyük alsın illa alacaksa
Aşırı dar ve dikkat çekici
Hesabin niye erkek ln
Erkeğim çünkü
giyilir ya
Yani bütün kalça bel ortada 😅😅
Ya ayriyeten güzel de değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?