Moda & Stil Sizin de babet çorabınız spor ayakkabının içinde kayıyor mu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 82 Yapay Zekaya Sor Çorap kayıp ayağımın altında toplanıyor. Ne kadar sinir bir şey değil mi? Sizin çoraplarınız da kayıyor mu? Bu ne#Cassie Sizin de babet çorabınız spor ayakkabının içinde kayıyor mu? Cevapla Ayakkabı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
birbukre Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Off kanayan yaram evet kayiyor. Topuklarım hep şu topladı imdat 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Bugün çorabı değistirdim yine kaydı 😔 Yorumla birbukre +1 yıl Ben en sonunda bantlayacagim Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Ahahagah kayıyor o yüzden hiç sevmiyorum babet çoraplarını ama mecbur kalınca giyiyorum napim,,,. Görsel harika yalnız...😄😄 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Haha görsel ararken buldum onu 😄 Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl İyice soğudum babet çoraplarından şu görselden sonra.😄😄 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Ahhh😬😬En sinir olduğum şey.Benim de kalıyor.Yolun ortasında ayağımdan çıkarıp atmak istiyorum. 1 2 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Görsel harika cassie 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Evet 😄 Bugün yine yaşadım aynı şeyi, ben de cıkarıp atmak istedim valla Yorumla
Congruent Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kaymıyor. Çorap ancak küçük geldiği takdirde ayağımdan kayar. Bir de ayakkabımı çıkarırken çıkıyor ayağımdan ama ayakkabının içinde kaymıyor. 1 0 Yorumla
Curiosus Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Soket çorap en iyisi. Arkadan çıkan babet çorap delirtiyor insanı. 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl çorabım hiç kaymazona dikkat ediyorum ben bak :) 1 0 Yorumla
Kittymarie Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Evet arada kayıyor o yüzden soket ince çorap giyiyorum arada. 1 1 Yorumla BirrKulumİşte +1 yıl Heey Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Babet çorap giymiyorum :DGiyene saygı duymuyorum :D 1 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Moda & Stil konusunda 396 cevap paylaştı. Yok olmuyor ama alttaki ayakkabının modeli efsaneymis 😄 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 606 cevap paylaştı. Beyin yakan görseller 😂😂 3 3 Yorumla Soran +1 yıl 😄😄 Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Öyle deme gı babet çoraplar olmayınca da olmuyo ha görseldekiler her ne kadar işi zorlasada.😄😄 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Hiç tarzım değil ki gı mecbur değiliz ya 😄😄 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İkinci fotoya çok güldüm ya 😀😀 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😄😄 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 702 cevap paylaştı. O ikinci gorsel 🙄 evet lanet olasica toplaniyor 2 0 Yorumla
ftmlz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 69% +1 yıl Evet, kayıyor maalesef. Çok sinir bozucu ya 😬😬 1 0 Yorumla
kurpagiribanzarşi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kısa çoraplarım toplanıyor maalesef. 🙄😭 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Evet o yüzden soket çorap giyiyorum 1 0 Yorumla
NA-KD Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl yoo hic yasamadigim bi durum umarim yasamam :D 1 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 407 cevap paylaştı. Arkası silikonlulardan al kaymıyor 1 0 Yorumla
Black_Desire Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Bir babetim bile olamdı şu yalan dünyada 😀🤣 1 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Babet çorap giymiyorum 1 0 Yorumla
Ummtşşş Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Benim kaymıyor 🙄😅 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kimsenin kaymıyor herhalde sorun bende mi ne 😄 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Moda & Stil konusunda 12,2b cevap paylaştı. Babet çorap giymiyorum ben ya 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Huylanıyorum ben 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 7b cevap paylaştı. babet çorap giymem 1 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2b cevap paylaştı. Babet çorabım yok 1 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yoo hiç yaşamadım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Off kanayan yaram evet kayiyor.
Topuklarım hep şu topladı imdat
Bugün çorabı değistirdim yine kaydı 😔
Ben en sonunda bantlayacagim
Ahahagah kayıyor o yüzden hiç sevmiyorum babet çoraplarını ama mecbur kalınca giyiyorum napim,,,. Görsel harika yalnız...😄😄
Haha görsel ararken buldum onu 😄
İyice soğudum babet çoraplarından şu görselden sonra.😄😄
Ahhh😬😬
En sinir olduğum şey.
Benim de kalıyor.
Yolun ortasında ayağımdan çıkarıp atmak istiyorum.
Görsel harika cassie 😂😂😂
Evet 😄
Bugün yine yaşadım aynı şeyi, ben de cıkarıp atmak istedim valla
Kaymıyor. Çorap ancak küçük geldiği takdirde ayağımdan kayar. Bir de ayakkabımı çıkarırken çıkıyor ayağımdan ama ayakkabının içinde kaymıyor.
Soket çorap en iyisi. Arkadan çıkan babet çorap delirtiyor insanı.
çorabım hiç kaymaz
ona dikkat ediyorum ben bak :)
Evet arada kayıyor o yüzden soket ince çorap giyiyorum arada.
Heey
Babet çorap giymiyorum :D
Giyene saygı duymuyorum :D
Yok olmuyor ama alttaki ayakkabının modeli efsaneymis 😄
Beyin yakan görseller 😂😂
😄😄
Öyle deme gı babet çoraplar olmayınca da olmuyo ha görseldekiler her ne kadar işi zorlasada.😄😄
Hiç tarzım değil ki gı mecbur değiliz ya 😄😄
İkinci fotoya çok güldüm ya 😀😀
😄😄
O ikinci gorsel 🙄 evet lanet olasica toplaniyor
Evet, kayıyor maalesef. Çok sinir bozucu ya 😬😬
Kısa çoraplarım toplanıyor maalesef. 🙄😭
elbette çok rahatsız edici :(
Evet o yüzden soket çorap giyiyorum
yoo hic yasamadigim bi durum umarim yasamam :D
Arkası silikonlulardan al kaymıyor
Bir babetim bile olamdı şu yalan dünyada 😀🤣
Babet çorap giymiyorum