Moda & Stil Japon kıyafeti olan kimono giyer misiniz? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Kmono giyenleri görelim mi? Gayet etnik bir kıyafet bence Japon kıyafeti olan kimono giyer misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İsteyen giyer, istemeyen giymez. 😊 Kimono yakışır, kimono da yakışmaz... 😂😂😂 1 4 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Haha😁😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siz fenomen olunca şımarıp insanları tersleyenlerden değilsiniz fenomen olmadan önceki gibi olumlu ve hoşgörülü kaldığınız için teşekkürler. Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Sevgiler ♡ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Size de... 🙏 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl arigato dommo konniciva :Dgiyerim yav ben zaten yarı japonum :D 0 0 Yorumla
yanagideliklicocuk Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Günlük değişilmez kıyafetim, kimono giymeden dışarı çıkmam. 0 0 Yorumla
GoldenFireball Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Severim değişik şeyleri erkek için olanı varsa giyerim. 0 2 Yorumla Muggleise +1 yıl Erkekler için olanı da var Yorumla GoldenFireball +1 yıl @Muggleise şogun deyin o zaman bana artık Yorumla
eltigre Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Siyahı var mı bunun, beyaz da olur 0 4 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Vardr Yorumla eltigre +1 yıl XL gönder bakalım ferah ferah giyelim xhhd Yorumla eltigre +1 yıl Bunu kadınlar giyiyor ya hiç erkekte görmedim ben. Sen en iyisimi japon bir abla gönder Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Japon elimizde kalmadı Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kendi giyim tarzından dışarı çıkmıyorum fazla 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Giyerim dövüşçü kıyafetleri de ilgimi çekiyor 😂 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Denenebilir 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Giyerim 😋 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
İsteyen giyer, istemeyen giymez. 😊 Kimono yakışır, kimono da yakışmaz... 😂😂😂
Haha😁😁
Siz fenomen olunca şımarıp insanları tersleyenlerden değilsiniz fenomen olmadan önceki gibi olumlu ve hoşgörülü kaldığınız için teşekkürler.
Sevgiler ♡
Size de... 🙏
arigato dommo konniciva :D
giyerim yav ben zaten yarı japonum :D
Günlük değişilmez kıyafetim, kimono giymeden dışarı çıkmam.
Severim değişik şeyleri erkek için olanı varsa giyerim.
Erkekler için olanı da var
@Muggleise şogun deyin o zaman bana artık
Siyahı var mı bunun, beyaz da olur
Vardr
XL gönder bakalım ferah ferah giyelim xhhd
Bunu kadınlar giyiyor ya hiç erkekte görmedim ben. Sen en iyisimi japon bir abla gönder
Japon elimizde kalmadı
çook hoşuma gidiyor giyerim :)
Kendi giyim tarzından dışarı çıkmıyorum fazla
Keşke ya uygun bir ortam olsa
Bizim kızlar bunu beğenip giymez...
Ne diye giyeceğim mesela
Giyerim dövüşçü kıyafetleri de ilgimi çekiyor 😂
Denenebilir
Giyilir.
giymem
Giyerim
Bikiniyle giyerim