Bir dragqueen ya da bad girl havası veriyor sanki çok gotik bir tarz bana göre o anlamda kötü kız terimini kullandım yollu gözüyle bakmayın yani :) . Sizce?
Kime göre neye göre kötü, diğelimki libidosu yüksek seksiliği seviyo bunun neresi kötü, bence kadında gayet hoş duruyo ayrıca şu seksi giyinen kızlara yollu diyenlerde kendilerinin yapamadığı yapmaya cesaretleri olmayan şeyleri başkaları yapınca yollu oluyo ama o erkek arkadaşıyla sabah akşam sevişince bu normal oluyo😄 arkadaşlar giyim bakımdır ve böyle giyibmek her kızın fiziğinede yakışmaz aynısı erkek içinde geçerli, örnek olarak benim giydiğimi yağlı göbekli biri giyinsin komik olur kısacası insanları giyimine göre yargılamayın.
Bende onu dedim aslında senin benim ya da başkasının ne düşündüğünün bi önemi yok, ne giyerse giymeli bak sen detay verdiğin halde yollu olarak algılanmış diğelimki yollu kimene.
İzlediğimiz filmlerden midir nedir benim aklıma hep böyle hayata, ailesene, düzene karşı durmuş kız imajı geliyor. Sürekli hak yu hak yu diyerek dolaşan asla memnun olmayan, kendi bildiğini yapmak isteyen onu da hep yanlış yapan, başı beladan kurtulmayan ama sonuna kadar giden savaşçı bir bedgörl geliyor aklıma 😄
File çorap kullanıldığı yere göre değişik bir hava veriyor bence, yırtık bir kot altına veya şort altına spor ayakkabı ile giyiliyorssa farklı, bir etek ve incecik topuklu ile giyiliyorsa farklı veya yatakta kullanılacaksa daha farklı, ama her halükarda bana göre dikkat çekici olduğunu söyleyebilirim
Cinsel çekicilik verdiği doğru ama bunu her giyende seks aracı değildir bence hangi yaşta olursa olsun bunu giyen bayanlara file çorap olgunluk havası veriyor
Yani aslında ne ile kombinlediğine göre değişiyor. Etek altı belki dediğin gibi bir izlenim verebilir ama bir pot pantolonun (bacaklar da hafif yırtmaç modeli olan) pantolonların içine giymek pekte o havayı vermiyor. O neden ile nerede nasıl giydiğin de çok önemli bir kavram oluyor.
Kötü kız imaji verir mi bilmiyorum ama bana hitap eden bi parça değil, aşırı itici buluyorum. Hele bazı kombinleri görünce hayatı falan sorguluyorum :D o derece itici yani.. Herkesin zevki farklı.. Benim favorim siyah çorap 🖤
ben seninle aynı fikirde değilim aslında toplum senin gibi düşünüyor ama bu bakış açısıyla alakalı o zaman cansız mankene de çorap giydirelim ona da yükselecek tonla erkek biliyorum , bu kime nasıl ve neden hitrap etmek istediğinle alakalı bence
doğru söylüyorsun cümle düşüklüğü olmuş orada vurgulamak istediğim soru başlığındaki köimaj vermesi kısmıydı toplum soru başlığındaki sorunun cevabını öyle düşünüyor olarak düzeltmeliyim
Bir ara kız arkadaşım giymiş yanıma gelmiş bende dedim nereye cekiyim arabayı nasıl yani dedim herhalde işe çıktın bende biryerden izleyim korumama amaçlı hani para vermeyen dövmeye kalkan olur diye !! Dedi ki ne yani hayat kadını mı benzetmişim dedim seni bilmeme ama seninle böyle sokakta gezersem benim pezzzevenke benzeyecegim kesin dedim.
Neyi ne kadar oluyarak kendini Kendall zannetmeye başladın? Psikolojik bir vakıa olma ihtimalin nedir? "corabın seksle manası ne?" "yo modayı ve stili canlandırıyor gözlerim direkt" Bu cümle kurguların ve seçtiğin kelimeler neyi ne kadar okuduğunu anlatıyor zaten.
"Bir dragqueen ya da bad girl havası veriyor sanki çok gotik bir tarz bana göre o anlamda kötü kız terimini kullandım yollu gözüyle bakmayın yani . Sizce?"
senin cvp: Seks yapan kız neden kötü olsun. Seks yapan erkek kötü olmuyorsa.
Yollu gözüyle bakılabileceğini düşünen de sensin, file çorap giyerek kötü kız imajı verip yollu izlenimini vereceğini düşünen de sensin? Yollu olmak, sana göre yolu olan anlamındaysa sorun yok.