Moda & Stil Ayakkabılar nasıl sizce? apro45 Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bot yerine bunları giyicem kışın nasıl duruyor keko vari mi? İyi Kötü Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl İade ettim yeni ayakkabı aldım onu da sorucam soğuttunuz beni😂 Ayakkabılar nasıl sizce? Cevapla Ayakkabı Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
RuhunBedeLii Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Bence görselliğide rengide kötü bu renkde pantolon ve üst uydurmak cokcok zor 1 1 Yorumla apro45 +1 yıl Lacivert siyah mavi dışında giymiyorum zaten neden uymasın Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl İdare eder. Keko vari değil ama daha farklı bir şey olabilir 1 0 Yorumla
ugandal1necmiye Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Yani abicim ayakkabı hakkaten kötü. Niyesi yok göz zevkim bozuldu ağlıyor şu an 1 0 Yorumla
bengünaz16 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 30% +1 yıl Beğenmedim 1 1 Yorumla apro45 +1 yıl Niye yavru kuş Yorumla
Mayıssever Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Moda & Stil konusunda 508 cevap paylaştı. Kötü de değilmiş 1 0 Yorumla
AtomunÇekirdeği Takip Et Master Yaş: 34 , eic 67% +1 yıl Kötü dostum :) 1 1 Yorumla AtomunÇekirdeği +1 yıl Güncellemeyi şimdi gördüm :) doğru tercih :) Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı. Güzel ama rengi kötü 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence görselliğide rengide kötü bu renkde pantolon ve üst uydurmak cokcok zor
Lacivert siyah mavi dışında giymiyorum zaten neden uymasın
İdare eder. Keko vari değil ama daha farklı bir şey olabilir
Yani abicim ayakkabı hakkaten kötü. Niyesi yok göz zevkim bozuldu ağlıyor şu an
Beğenmedim
Niye yavru kuş
Kötü de değilmiş
Kötü dostum :)
Güncellemeyi şimdi gördüm :) doğru tercih :)
evet tabii ki manidir.
Bence hoş
Gayet iyi bence
gayet güzel..
İyii
Güzel ama rengi kötü