Giyersen çok iddalı olacağını biliyorsun yine de cesaret edebilirmisin? Ve bunu sütyensiz giyermisin? çünkü hakkını vermek gerekirse sütyensiz gitymelisin.
Yanı markete giderken giyilecek bir kombin değil gidecegin semte kadar onemlı bence ne giyecegin.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ailen veya sevgilin/eşine bağlı. tabii ki gireceğin ortamlar da önemli ama bence fazla açık bir tarz. sütyen giymeden giyiyorsun ve biraz sütyen görevi de görüyor. direkt sütyenle dışarı çıkmak gibi
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Bralet ceket kombini yapmak istiyorum fakat cesaret edemiyorum. Sizce çok iddialı bir parça mı yoksa günlük giyilir mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Tsort ceket kombinleri daha iyi bana göre hem risksiz hem de yaşıtsz
Giyersen çok iddalı olacağını biliyorsun yine de cesaret edebilirmisin? Ve bunu sütyensiz giyermisin? çünkü hakkını vermek gerekirse sütyensiz gitymelisin.
Ben daha çok böyle kullanımları seviyorum.
çevren kültürel ve medeni insanlardan oluşuyorsa tabi ki güzel parça kombini. Yoksa atılan bakışlardan rahatsız olabilirsin
Çok hoş görünüyor ancak havalar soğudu. Giymek akıllıca olur mu bilemem..
Her yerde giyilmeyeceği aşikar tabiki de :) ama bence çokta bir abartısı yok kullanabilirsin
Jean - t-shirt ve çeket kombini olabilir mesela
Günlükte gayet giyilir ama sadece gideceğin yere göre giy o kadar
Yanı markete giderken giyilecek bir kombin değil gidecegin semte kadar onemlı bence ne giyecegin.
ailen veya sevgilin/eşine bağlı. tabii ki gireceğin ortamlar da önemli ama bence fazla açık bir tarz. sütyen giymeden giyiyorsun ve biraz sütyen görevi de görüyor. direkt sütyenle dışarı çıkmak gibi
tabii yaşın da önemli kaç yaşındasın
Bence giyilir onunu iliklersin ortama göre ceketini de cıkartabilirsin
Ben bile bu kadar iddialı değilim, Yakışır ama giy de millet güzellik görsün.
Sende ki iddia kimsede yok hanım abla
@nnnnnnnsssssaa Bunu ancak evde giyebilirim, dışarda sakıncalı.
Sütyen olmadan giymelisin yoksa diğer türlü sıcak olabilir.
Aslında normal iddialı değil
Hayır be alışık olmadığın için
Giymelisinnn
Sorun yaratmayacak mekan ve semtlerde giyilebilir.
Gideceğin mekana ve yerlere bağlı
Valla ortamına göre değişir
Giyilir ne var
Güzel ama lütfen rengi bundan olmasın
Çok iyi ya
Giyilir
harika guzel olur 🙂
Sen istedikten sonra kime ne
Günlük giyilir bence