Bence gayet hoş ve yakışıyor Jean ve etekli kombinlerde çok daha kendini gösteriyor yani absürt bir kombinle olmadıktan sonra gayet başarılı buluyorum :)
Her ne kadar dünyada ilk erkekler giymiş olsada bu durumun daha doğrusu bu modanın kadınların tekele çevirmiş olmasına gayet mutluyum zira kendimi topuklu ayakkabı ile düşünemiyorum :)
Konumuza geri dönecek olursak :) taşıyabilen ve absürt modelleri giymeyen herkese çok yakışıyor. Yeter ki sarhoş gibi yürümesin :) yoksa çok eğreti duruyor.
Taşımasını bilen her kadına yakışır. Topuklu ayakkabı giymek özgüven ister, o özgüven yoksa o kadında o topuklularla çok itici yürür. Gözlemlediğim bu. Dik ve özgüvenli bir yürüyüş ister topuklu ayakkabı.
Herkesin, her şeyi, herkese yakıştırma olasılığı yok. Önemli olan, giyen kişinin kendine yakıştırıp, o parçalarla iyi hissetmesi… Size iyi hissettireni giymek için uğraşın bana kalırsa.
Topuklu ayakkabıyla dolaşmıyorum. Yani daha o duruma gelmedim. Bence her kadına yakışmıyor her kadın taşıyamaz topuklu ayakkabıyı. 😄
Cevap
11Cevap
Ayaklari poğaça kadinlar olur hani bu topuklulari giyince etler dışarı firlar ayakkabidan. Heh onlara olmuyor maalesef.
Mesela benim ayaklar da tarakli ben giymeyi tercih etmem çünkü yakışmıyor.
Eşime aldıklarımın haddi hesabı yok bir ilçe giyinir heralde o ayakkabılarla. :D
Plazalarda bulunmuyorum dağ evinde yaşıyorum burada sadece hayvanlar var yani hiç fikrim yok
Bence topuklu ayakkabı giyilmemeli. Direkt toplansın piyasadan 😂 Ne o öyle sırf ayağa ıstırap. İyiliğiniz için konuşuyorum kadınlar. Güzellik için kendinize acı çektirmeyin. Eğer acı duymuyorsanız sizin tercihiniz tabii.
Yürümeyi biliyorsa ve doğru ayakkabıysa yakışır ayrıca şu dolgu topuklu ayakkabılari giymeyin ya gercekten ucuz duruyo
Uyum içerisinde giyildiği sürece kesinlikle yakışır
Üzgünüm ama her kadına yakışmıyor..
Minyon kadınlara daha çok yakıştığını düşünüyorum mesela bana 😊
Yürüyebilen her kadına yakışır
Taşımayı bileme yakisir
Her kadına yakışmaz yürümesini bilene yakışır.
Topuklu ayakkabı tarzına göre değişir
Doğru ayakkabı bulunursa her kadına yakışır
Hayır herkes giyemiyor zaten
Kesinlikle yakışır
Her kadına her şey yakışmıyor
Seksilik katıyor bütün kadınlara yakışır
Evet
Evet zarafeti simgeliyor
Her kadına yakışmaz tabii ki
Tek bana
Hayır
Hayır yakışmıyor