Kadife almak istiyordum. Kirmizi olan bordoya gidiyor hafif biraz koyu. Beyaz tenliyim. Dantel yok. Askıları saten. Normal sütyen tarz yani ekstra süs yok dantel ya da boncuk gibi
@akrepadm yani bence seksi. Baya önü açık güzel dekolte yapıyor. Askıları ve arka tarafı ince satenden. Boncuk ve dantel yok ama böyle asil duruyor bence. Daha önce başka rengini almıştım hem rahat. Biraz arada sütyen kayıyor yukarı çok hareket edince ama bence çok uzunda kalmıyor böyle şeyler üstlerde yani sadece heyecanlandırmak için giyiliyor onun içinde yeterli gibi
1.76 boy. Balık etliyim biraz yani göğüsler büyük bacakar kalın biraz. Sütbeyazım hemen kızarma özelliğim vardır bu yüzden. Dudaklar ince. Saçlar düz göğüslere kadar. Burnum uzun ama ince.
Beyaz mı🤔 normalde erkekler siyah kırmızıya düşkün biliyorum beyaz daha çok masumluk anlamına geliyor bence. Ben günlük siyah giyiniyorum. toz pembe kırmızı, bordo ten rengi beyaz da günlük giyiyorumda daha cok siyah düşkünüyüm. Şey Geceleri için siyah bordo kırmızı daha cok kullanıyorum
Beyaz var beyaz var :) pamuklu beyaz slip demiyorum tabiki ama çok kışkırtıcı beyazlar var. Siyah da çok çekici ama siyah dantel detaylı olmalı. Tanga seviyor musun? Brazillian mesela?
Yok daha evli değilim. Evlenincede giyeceğmi pek düşünmüyorum. Sevgilim daha çok üst bölgemle ilgileniyor. Daha beraber yatmadıkda görüntülü sevişmeler sadece. Ordada hep üst bölgemi görmek istiyor
Hareketlerde önemli bence ve deri latexde biraz zor olur. Hic kullanmadım aslında ama deri ceket ve taytlarda öyle oluyor. Hareket ettikce ses yaparsada rahatsız olurum.
Yaa bilemedim kafamı karıştırdın şimdi. Kadında bence biraz yatakta hareketli olmalı. Sadece seksi gözükse yetmez ki. Öperkene sakal saç ile oynanmalı ya da karşındakini soymalı yani bence önemli şeyler bunlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
İkisi içinde eşitim ben https://voca.ro/1m7hq5xdWscU
Sempatik ses tonun var kardeşim
https://voca.ro/1ewKFnzldMk6
Gecmis olsunn
Kırmızının muazzam bir çekiciliği, siyahın da muazzam bir ağırlığı var. Fakat iç giyimde siyah öne çıkan renk bence
Net kırmızı ya kırmızının kendi başınada çekiciliği var birde bir kadının üzerinde olduğunda etkisi daha da artıyor
Kırmızı ve siyah birlikte kullanıldığında harika oluyor.
İkiside güzel ama bir tercih yaparsam oyum kırmızıdan yana
Siyah tenle bütünleşiyor, ve motif desenler muazzam görsel zenginliği sunuyor
Pastel tonlar daha çekici. Ama ben siyahi seviyorum
Kesinlikle siyah. Ağırlığı var. Bazen renkli Olabilşr ama
siyah tabiki ama çoğu kadın erkeklerin kırmızı sevdiğini sanıyor yanlış bilgi
Herkesin sevdiğive favori rengi ayrıdır. Benim ikisi de yok. Herkese mutluluklar...
Üzdün be🥲
İç çamaşırı siyah olacak ve kırmızı ruj sürecek. En çekici böyle bana göre.
Lacivert daha çekici kırmızı ve siyah rengi çekici bulanlar eski kafalı
Saten de kırmızı ama dantel de siyah
Biliyorsun bu işi
@akrepadm benim favorim lacivert ve siyah karışımı bu aralar ya da koyu yeşille karışımı siyahın. Bu ara tek renklilerden uzakim
Kadife almak istiyordum. Kirmizi olan bordoya gidiyor hafif biraz koyu. Beyaz tenliyim. Dantel yok. Askıları saten. Normal sütyen tarz yani ekstra süs yok dantel ya da boncuk gibi
Harika olur bence.
Altı nasıl birsey?
Çok iyi seçimin tahrik edici
Normal altı yani tanga felan değil. Kadife o da. İçleri normal kumaş dışı kadife sadece yani rahat hala günlükde giyilir
Seksilik açısından nasıl peki
@akrepadm yani bence seksi. Baya önü açık güzel dekolte yapıyor. Askıları ve arka tarafı ince satenden. Boncuk ve dantel yok ama böyle asil duruyor bence. Daha önce başka rengini almıştım hem rahat. Biraz arada sütyen kayıyor yukarı çok hareket edince ama bence çok uzunda kalmıyor böyle şeyler üstlerde yani sadece heyecanlandırmak için giyiliyor onun içinde yeterli gibi
Fenasın
Ten rengine göre değişiyor bence
Beyaz tenliyim
İkiside harika ilave mor
Siyahhh kadını kadın yapan erkeği kör edip iliğini emen😀
Siyah dantelli falan.
Kırmızı deneyler le kanıtlanmış net
Kırmızı
Buday tenliyim kirmizi
Benim tenim beyaz benim için hangisi daha uygun olur
siyahın asilliği bence..
beyaz tenliyse siyah, esmerse kırmızı
İç çamaşırı olarak kırmızı bence
kırmızı seksi siyah asaleti çağırıştırıyor
Bence kırmızı daha çekici
Bencede katılıyorum
Ten rengine göre değişir
Beyaz tenliyim. Sütbeyaz
Oooo😍 o zaman kırmızı kesinlikle😉
Kırmızı ruj ile mi yoksa doğal renklerle mi
Kirmizi mat ruj kullan cok harika olur
Tamamdır teşekkürler
Rivmca ederim😘
Kime göre neye göre
İç çamaşır. Bana göre. Beyaz tenliyim. Kahverengi göz ve saçlar. Sevgilimi azdırmak için.
Ten olculer boy kilo bunları bilmek lazım. Beyaz bile gidebilir sana. Istiyorsan ekleyebilirsin. Erkek oldugum icin erkeklerin ruhunu bilirim
1.76 boy. Balık etliyim biraz yani göğüsler büyük bacakar kalın biraz. Sütbeyazım hemen kızarma özelliğim vardır bu yüzden. Dudaklar ince. Saçlar düz göğüslere kadar. Burnum uzun ama ince.
Ne tür giyside?
İç çamaşır
Beyaz daha çok severim ama renktense modeli daha önemli. Sen ne renk tercih ediyorsun?
Beyaz mı🤔 normalde erkekler siyah kırmızıya düşkün biliyorum beyaz daha çok masumluk anlamına geliyor bence. Ben günlük siyah giyiniyorum. toz pembe kırmızı, bordo ten rengi beyaz da günlük giyiyorumda daha cok siyah düşkünüyüm. Şey Geceleri için siyah bordo kırmızı daha cok kullanıyorum
Beyaz var beyaz var :) pamuklu beyaz slip demiyorum tabiki ama çok kışkırtıcı beyazlar var. Siyah da çok çekici ama siyah dantel detaylı olmalı. Tanga seviyor musun? Brazillian mesela?
Tangaya pek alışamadım. Zaten gece icin kullanan eşyları uzun süre giyilmediği için pek alışabilceğmide düşnümüyorum
Tanga gece için değil, normal zamanda da kullanmalısın :) evli misin?
Yok daha evli değilim. Evlenincede giyeceğmi pek düşünmüyorum. Sevgilim daha çok üst bölgemle ilgileniyor. Daha beraber yatmadıkda görüntülü sevişmeler sadece. Ordada hep üst bölgemi görmek istiyor
Alt tarafımı daha doğru dürüst göstermedim hiç ona. Daha cok mu tahrik olur? alt bölgeyi görünce soğur mu ki diyr düşündüm.
Sütyenini mi görüyor memelerini mi?
Memelerimide gördü🙈
Dokunması, yalaması?
Yok ya o kadar değil. Sadece telefonda görüntülü konuştuğumuzda öyle yoksa normal önünde yapmam
Ten rengıne gore degılır
Beyaz ten
Sut beyazmı
Evet günese alerjim var
Bak bilemedım kırmızı mu sıyah mı daha cok yakısıcak
İkiside en iyisi ama ya
Kırmızı
Kırmızı tabisi
kırmızı
kırmızııı 🌺🌺
Siyah 👌
Bence beyaz.
Siyah
siyah
Siyah bence.
Bordoo
sarı her zaman daha ilgi çekiçi ya da lacivert
Azınlık gruptaymışım
Kırmızı forever
Siyah
Kesinlikle kırmızı
Siyah kadar asil renk yoktur
Siyah derim
Siyah
Deri ve latex cekici
Benim almak istediğim kadife. Latex ve deri rahat olmuyor
Rahat değil ama baştan çıkarıcı
Hareketlerde önemli bence ve deri latexde biraz zor olur. Hic kullanmadım aslında ama deri ceket ve taytlarda öyle oluyor. Hareket ettikce ses yaparsada rahatsız olurum.
Adriana Lima Domalsa tahrik olmam ama bu iki unsur başka
Yaa bilemedim kafamı karıştırdın şimdi. Kadında bence biraz yatakta hareketli olmalı. Sadece seksi gözükse yetmez ki. Öperkene sakal saç ile oynanmalı ya da karşındakini soymalı yani bence önemli şeyler bunlar
Bendeki kırmızı çizgi deri ve latex giyim yüksek topuklular
Hm ne ıcın canım
İç çamaşır
At bana modelleri
İkisi aynı. Kadife siyah ve kırmızı var. Siyah bildiğin gibi siyah kırmızı hafif bordoya gidiyor. Ten rengim beyaz
Tamam bana at sen
siyah
Siyah
mor güzel
Siyah
Kırmızı
Siyah tabiki