Simdi bakım yap felan demeyin. Bakım sadece olan tipi ortaya çıkarır. Ama tip yoksa istediğin kadar ugraş boşa. Yüzümün şekli belli kemik yapısı belli biçimsiz birşey. Ben neden yakışıklı değilim de bir başkası yakışıklı.
Cevabın nedir?
Hayatim boyunca evlenmek istedim. Cok kizlarla gorustum, birkactanesiyle de iyi iliskilerim oldu ama hicbiriyle ne yazik ki istedigim sonuca varamadim. Son olarak gecen pazartesi gunu yine birakildim. Ama pes etmedim. Devam!
Kendime sordum neden benim kizlarla aram iyi gitmiyor. Bazi arastirmalar yaptim - internette, arkadaslarla bu konuda sohbet, hatta Moussa Nabati'nin "Kendin olma mutlulugu" yazisini okumaya basladim (fransizca).
Senin gibi bende kendimi hep cirkin, yakisiksiz buluyordum (simdi de buluyorum ama okadar sanki takilmiyorum artik) ve boyle dusuncelerden dogan kendime guvenmemezlik ortaya cikti. Bu guvenmemezlik ise herseyi batirdi. Belki kendime yapmis oldugum en buyuk kotuluklerden biri. Zayif vucutluyum, boyum seninkinden daha yuksek. Kas falan yaparsam cok yakisikli bir vucudumun olacagini cok onceden fark ettim (ve hahikaten de oyle) ama kime yapayim diye demotive ederken kendimi yapmadan hayat gecti. Artik bir kac aydan beri evde kas yapiyorum. Ama niyette ve dusuncede fark var - bu sefer ne kiz icin, ne de bir baskasi icin kas veya antrenman yapiyorum. Sadece kendim icin. Son kez birakildiktan sonra stres atmak icin daha hirsli yaptim antrenmanlari ve bil bakalim neyi farkettim. Gobek kaslari ortaya cikmaya basladi, gogus kaslarim belirli oldu, biceps, triceps de ayni, sirt kaslarim secilgen ve yakisikli gorunuyor. Ve de yagsiz kaslar - zayifligin avantajlari ;). Inanmazsin nekadar cok mutlu oldum. Daha cok zayifim ama gun gelecek ve olacak.
Gecenlerde evi az cok toparlarken annem bana bir zarf getirdi bu ne acaba diye. Ben zarfi actim, zarf ta benim agizimi acti. Icindekilere bankinca saskinlik, sevinc, huzun ve bir okadar da pismanlik birden bire vurdu gecti. Zarfin icinde 8-9 sene oncesi resimlerim vardi. Hemen hatirladim onlari ama var olduklarini unutmusum. Bu cesitli duygulzarin ve heyecanlarin nedeni ise o zaman ne kadar yakisikli oldugumu farketmemdi.22 Yorumla- +1 yıl
Inannamadim! her zaman yakisikli olmadigimi dusuduyordum. Ne kadar yanilmisim diye pismanlik basti. O donemdeki resimlereden birisi facebook safyama koymusutum, beyemeyen kalmadi - kizi da, erkegi de. Dusundum kimbilir nekadar cok kiz ahini vahini cekti ardimdan. Is isten gectikten sonra. Simdi o gencligin piriltisi yok, saclar dokuldu dokuluyorlar vesaire vesaire. Ama pes etmedim hala.
Bir de herkesin kendine ozel yakiskliligi var. Tanidigim bazi insalarin arasinda ciftler var, erkek birseye benzemiyor ama hatun manken gibi. Nasil olur bu? Sorun demek ki sadece fiziki guzellikte degil. Bizim icimizde bizi kendine guvenemeyen birisi yapan, cesaretini kiran ve bu yuzden de karizmasiz gorunmemizi sayalan birsey var. Belki korkularimiz, belki baska seyler. Iste kendi sorunlarimi ogrenmek icin bir psikologoa gidecem. Inaniyorum ki sorunlarimi en azindan anlamaya yardimci olacak, hic cozumlerine katkisi olmasa bile. - +1 yıl
Sana tavsiyelerim:
SEN YAKISIKLISIN!
Gercekten yukaridaki arkadaslarin taysiyelerine onem ver ve SPOR YAP! Kendine guvenini artiracak.
Kendine iyi bakim yap - cilt, sac, kiyafet falan filan.
Sigara iciyorsan - BIRAK! Ben iciyorum, dort aydan beri birakmaya calisiyorum. Olmadi ama olacak! Pes etmedim hala!
Bazi seyleri MUTLAKA KENDIN ICIN YAP - hic bir zaman pisman olmayacaksin. Ornegin - ben psikologa gidecem kizlarla aramin daha iyi olmasi icin degil, kendi korkularimi yenmem icin. Antrenman yapiyorum bana zefk verdigi ve beni mutlu ettigi icin. Saclarim dokuldu ama sac ektirmeyi dusunuyorum - yine kendim icin, cunku kenidimi sacla daha cok beyendigim icin, kizlarin beni basimda sacla beyendiklerinden icin degil. Sigarayi da kendim icin birakmaya calisiyorum.
ASLA PES ETME
En İyi Cevaplar
Öncelikle yorumlarını okudum kardeşim ve yanıtlarını... Öncelikle şunu bilki bende çok yakışıklı değilim ama etrafıma baktığımda öyle kötü hastalıkları olan, öyle kötü Vücutlarında yaralar lekeler olanlar varki ne olursa olsun halimizr şükredelim bak bakalım Burak özçivitim gençliğine Gökçenin gençliğine yakışıklı ve güzeller mi? Mark Zuckerberge Steven jobsa Sen sanma ki tipleri için Seviyor Aşık oluyor millet sadrce Paraları için aşil oluyor Diyeceğim oki şükret ve Çalış Başar Beterin Beteri var...
10 Yorumla
benim sevgili de yakışıklı değil bazen canımı sıkıyor bu durum ama onun bunun farkında olduğunu belli etmesi ve ne bileyim bir çok yakışıklıya göre adam adam hareketleri çok bağlıyor.. diyeceğim karakterinde farkettiğin bazı huyları bir çok yakışıklı erkeğe göre öne geçeceğin huyları sivrilt bence.. mesela şişman olanlar çok esprili komik olurlar böyle kapatırlar o açığı bunun gibi..
12 Yorumla
Soran+1 yılBu açığı kapatacak birşeyim yok, espirili değilim knuşkan değilim, ağzım laf yapmaz
+1 yılgencc kusura bakma ama bisey yapamassin sen kendin ol sen şimdi kültürlü falan olsan yapmacik olursun vardir herkesin bir alicisii sen kızların cevaplarina bakma simdi hicbirisi tip yoksa kulturune içine falan bakmiyo:dd
41 Yorumla
Soran+1 yılSeni en iyi cevap seçecem kimse dışını begrnmediğinin içini merak etmiyor. Hepsi de yüzüme bakmaz dışarda görseler. Hepsi boş teselli verdi anca
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
27Cevap
Kardesim bende yakisikli sayılmam ama soyle bisey var Allah seni yakisikli taş gibi bir erkek yapsaydı kizlar senin peşinde koscakti sende ister ostemez onlarla yatıp cehenneme yolculuk :) Belki Allah seni seviyordur oyuzden tipsiz yapmistir belki cennette iyikide tipsizmisim diyeceksin? Bide böyle düşün guzel kardeşim
70 Yorumla
+1 yılKanka motive etmeye çalışan kızlara inanma yolda görünce hepsinin ağzının suyu akıyo -.- Tanrının canı sıkkınmıştı ulan demiş bide şunu yapayımda biraz yamuk şeyler de görelim bakalım onlar ne yapıcak demiş sonra bizi yaratmış :SFSD:F:S D Takılmamak lazım , barışık ol yapıcak bir şey yok. Bakım yap demem de , giyinişine dikkat et ha bide paraya kıy git saçlarını sağlam bir kuaför de kestir bir kaç öneri al , saçlarla orantısız yerleri kapattır.
21 Yorumla
Soran+1 yılSaçlarım sert birşey yakışmıyor, elbiseye de öyle fazla param yok.
Yakışıklı degiliz diye ölelim mi kardeşim yapma böyle spor salonuna gitmene gerek yok her sabah güzelce kalk saglikli beslen koşunu yap, hobi edin mesela bir müzik aleti çalmaya başla ne bileyim bir şeyler yap işte
01 Yorumla
Soran+1 yılVazgeçtim bana göre değilmiş
sana tavsiyem vücut yap, spor yap.. birde şu düşünceyi bırakın ben tipsiz değilim felan gibi bunlar boş cümleler. İnsan istedikten sonra gerçekten fiziğiyle ve görüntüsüyle dikkat çekmeyi başarabilir. :)
06 Yorumla
Soran+1 yılSpor salonuna gitmeden nasıl vücut yapıyım, param yok. Fizik değişir ama tip değişmez
Soran+1 yılBen diyorum yüzümün kemik yapısı biçimsiz, kas yapınca yüzümün kemikleri şekil mi değiştirecek
Soran+1 yılHem boyum 1.70 kas yapsam ne
- +1 yıl
Nasıl göründüğünü bilmiyorum o yüzden ben çevremdeki insanlardan yola çıkıyorum. Çok arkadaşım var, spor yapıp kendini 1 yıl içerisinde nasıl değişip evrim geçirdiklerine şahit oldum. o yüzden hala söylediğimin arkasındayım ben. boyun 1.70 zaten ideal ve kasların da daha belirgin ortaya çıkar ve daha iri görünür. :) ;)
Soran+1 yılNeyse boşverdim böyle yasamaya devam. Spor salonuna param yok kas yapacak
+1 yılKardeşim yakısıklılık boş, benimde sevgilim yok üzülme boşa dert etme kendine :)
Gerçi benimkisi doğru insanı (tabi varsa ) beklediğimden.
Ağzın laf yapıyorsa ve kendine güvenin varsa adrina limayı neden tavlayamayasın ki?03 Yorumla
Soran+1 yılAğzım laf yapmaz çekingenim ve geçmiyor bu
- +1 yıl
KB ama bu şekilde davranmaya devam edersen mutsuz olmayı kabullenmissin demektir.
Sen kendini sevmiyorsan başkası neden sevsin ki seni?
Soran+1 yılBoşverelim sevmesinler o zaman
+1 yılKaslı erkekler yakışıklı olmasa da ilgi görür vücut geliştirmeye git :) ve dikkat ettiysen güzel kızların yanımda hep mükemmel erkekler yoktur. Cool takıl basit düşünme böyle
03 Yorumla
Soran+1 yılHerşey kas mı yani
- +1 yıl
Tabi ki değil ama kurtarır
- +1 yıl
arkadaş 170 boyundaymış şimdi kas yapıp karper peynire dönmesin.
+1 yılKültürlü olmaya çalış, kitap oku, araştır falan filan. Konuşmandan kültür, zeka aksın. İyi giyin, şık ol. Kendine özen göster. İyi kok. Güler yüzlü ol, terbiyeli efendi ol. Mutlaka dikkat çekersin.
06 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmam sessiz çekingen biriyim, terbiyeli efendi olmak kızların sevmediği şey
- +1 yıl
Geneli için geçerli bu. Atılgan ol, ağzın laf yapsın, çekingenlik duvarını aş. Ve efendi ol. Evlenmeyi düşünen bir kız efendiliğe bakar.
Soran+1 yılYapamayacağım şeyler bunlar, uğraşmıyorum vazgeçtim evlilik hayalim yok artık benimle kim evlenir zaten
- +1 yıl
Öyle düşünme. Olur bir tane elbette. Sadece aramaya devam et.
Soran+1 yılAramıyorum boş kağıda kim bakar. Üzülen yine ben olacam boşverdim
- +1 yıl
Kendin bilirsin.
- Moda & Stil konusunda 620 cevap paylaştı.
+1 yılHayat çirkinler için gerçektende çok çirkin be kanka
https://www.youtube.com/watch?v=_YKN3js_WiY00 Yorumla sana da güzel başka bir şey vermiştir, onlarda olmayan
03 Yorumla
Soran+1 yılYok birsey
Soran+1 yılKendimi biliyorum ki diyorum
Kardeş peki kolu bacagı olmayanlar napsın ufak tefek şeylere takılmayın.
Çok yakışıklı yürüyemeyen birine sen yürüceksin ama dünyadaki en çirkin kişi olucaksın deseler ne der sence00 Yorumla
+1 yılSen de yakışıklı olma da sevimli ol, yakışıklı olma da bakımlı güzel giyinen biri ol bütün erkekler yakışıklı mı da? Bak bir etrafına
00 YorumlaAllah böyle yaratmış ne yapçan Rabbim in bir bildiği vardır
20 YorumlaAllah bir yerden alir bir yerden verir vardır sendede iyi birseyler
05 Yorumla
Soran+1 yılHani o zaman
Soran+1 yılZeki değilim, ağzım laf yapmaz utangaç çekingenim sessizim
Soran+1 yılAçılsaydım şimdiye kadar açılırdım kişilik bu
+1 yılTip yoksa para :)) para olunca her sey oluyor emin ol.. Kizlar az da paraya geliyor ;))
11 Yorumla
Soran+1 yılPara yok
+1 yılÖyle yapma isyana girer günah belki sende zekanla ortaya çıkarsın
18 Yorumla
Soran+1 yılTip olmadıktan sonra kimse umursamaz
- +1 yıl
Öyle umursarlar ki zeka olsun ya da sempatik ol tamam
Soran+1 yılDışını beğenmedigin birinin içini merek edermisin
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılSenle tanışmak isteyen çirkin erkeğe şans versin mi
- +1 yıl
Boş değilim başkası var
Soran+1 yılSana boş olduğunu sormadım.
- +1 yıl
Yani kalbim boş olsa şans verirdim onu söylemeye çalışıyorum
+1 yılo kadar tipsiz insanlar varki pozitif, karizma olunca çevresinde bir sürü kız dolaşıyo, dedikleri gibi bir vücut yap. fiziğinle de dikkat çekersin
03 Yorumla
Soran+1 yıl1.70 lık boya kas mı yapıyım
- +1 yıl
yap kas da olsun... yapmasan da kızlar pozitif erkeklere bayılıyoo
Soran+1 yılTabi pozitif olunca herşey bitiyor zaten kızlara göre
ben çokmu yakısıklıyım da mk ama kız arkadaşım var neyimi seviyosun diyorum doğallıgını diyor
02 Yorumla
Soran+1 yılSen kendini çirkin görüyorsundur
Gizli Üye(30-35)+1 yılİsyan etme kardeş. Kendini sev. Sana o bedeni yüce Yaradan verdi.
Tamam yakışıklılık insanı bir adım öne taşır. Ama önce karakter.
İstersen konuyla ilgili kısa bir kesit anlatabilirim.12 Yorumla
Soran+1 yılTip olmadıktan sonra karakteri kim merak ediyor. Herkes karakter diyip duruyor ama yalan
Cevap sahibi+1 yılBenim tipim o kadar İyi değil. İşim yok. Okumuyorum.
Bir kız var. Gönlü bende. Kızın peşinden koşanın Hadi hesabı yok. ama gönül işte. Paralı işi gücü olan yakışıklıya değil bana geliyor. niye sence?
Sen kendine inan.
fiziğinle, konuşmanla, fikirlerinle, erdeminle o yakışıklı ama boş kafalı olanları sollarsın
03 Yorumla
Soran+1 yılSaydıklarının hic biri iyi degil
Soran+1 yılVazgeçtim zaten
+1 yılçirkinler olmasa yakışıklılık diye bir kavram olamaz ki
02 Yorumla
Soran+1 yılEE bizim Suçumuz ne o zaman
- +1 yıl
bilemem onu bana sorma
+1 yılbizi kizi sevdim ama bi ona baktim bi kendime isde hayat o zaman daha ii analadim
10 Yorumla
+1 yılBoynuzsuz koyunun boynuzludan hakkını alacağı gün sende hakkını alacaksın merak etme.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 506 cevap paylaştı.
+1 yılTakma kafaya bide bana bak sen
01 Yorumla
Soran+1 yılBirşey yok tipinde iyi
+1 yılAllah hata yapmaz yaratırken ;)
10 Yorumlakendini geliştir tipin yoksa
03 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
Soran+1 yılSessizim çekingenim istesem de konuşmamam. Yeteneğim yok
Vermeyen allah vermiyo
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
+1 yılSen izleyici olucaksin
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten
- +1 yıl
Nereye gitsem birisi eksi veriyor bulucam l*n seni:)
Senin de petrolün var.
00 YorumlaHaline şükrediceksin bro.
00 YorumlaFoto at yorum yapalım :D
01 Yorumla
Soran+1 yılKoyamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyn bilader bizde şans yok
03 Yorumla
Soran+1 yılGram sans yok
Cevap sahibi+1 yılSokayım böle işe dünyana 1 kere gelioz ondada tipsiz oluyoruz.
Soran+1 yılAynen
tanrı sirk kosma sukret derler sımdı mumınler :D
00 Yorumlayaradan öyle yaratmış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah sana başka bir meziyet vermiştir
06 Yorumla
Soran+1 yılYok başka birşey
Cevap sahibi+1 yılkardeşim günaha giriyorsun
Cevap sahibi+1 yılAllahtan iyi mi bileceksin
Soran+1 yılOlsa bilirdim ben kendimi
Cevap sahibi+1 yılla git bir ergen ya
Soran+1 yılTabi şimdi ergen olduk
+1 yılAllah vergisi.
013 Yorumla
Soran+1 yılBenim suçum ne
- +1 yıl
Suçun yok. Hayat bu.
Soran+1 yılBen böyle hayatın
- +1 yıl
Tipsiz olduğun düşüncesine neden kapıldın? paran damı yok uzun boyundamı yok kasın da mı yok karizmanda mı yok?
Soran+1 yılParam yok, karizmam yok, boyun 1.70 kaslı degilim
- +1 yıl
Oha. Vallaa, geçmiş olsun kardeş hayata 4-0 geriden başlamıssın.
Soran+1 yılBen hayata başlayamadım daha
- +1 yıl
bencede allah sabır versin bro.
Soran+1 yılBoşverdim zaten böyle yaşamaya devam
- +1 yıl
aynen kendinle barışık ol biraz
Soran+1 yılBana göre birşey değil
- +1 yıl
neden
Soran+1 yılBoşver
+1 yılfotonu koy
01 Yorumla
Soran+1 yılKoyamam
foto koy bişi olmaz
011 Yorumla
Soran+1 yılYok Vazgeçtim yapmıyorum hiçbirsey
Soran+1 yılYapabilecegim şeyler değil
Soran+1 yılYapabilseydim yapardım şimdiye kadar
Soran+1 yılUzatamam daha da kötü oluyor tipim saç uzayınca
Soran+1 yılYok benden birşey olmaz
+1 yılAllah vergisi
00 Yorumla
+1 yılbnde oyle
00 Yorumla
+1 yılZeka önemli zeka.
02 Yorumla
Soran+1 yılTabi
Gizli Üye(30-35)+1 yılKader
00 Yorumla
+1 yılgay olabirsin
01 Yorumla- +1 yıl
Bxkahdjahsjagskhgakagshsg
Gizli Üye(30-35)+1 yılduygulandım
00 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Ben neden yakışıklı değilim, başkaları yakısıklıyken ben neden değilim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler