Moda & Stil 1.60 boyundaki birine wide leg pantolon yakışır mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Boy kısa malum yapabilecek bir şey yok bu tarz pantolonları seviyorum kullanıyorum da sizin düşüncenizi merak ettim. Sizce kısa boylulara yakışır mı yoksa paçalı güvercin gibi mi duruyor? 1.60 boyundaki birine wide leg pantolon yakışır mı? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
havamvarbenim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 47% +1 yıl Paçalarını kendine göre kestirirsen yakışır hepsi 170 üstü kızlara göre tasarlanmış çünkü😃 Ben giyiyorum yakışıyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen o şart 😄 Yorumla
Bizamaninmeleki Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl İdeal kilodaysan yakışır ama parçalarını boyuna göre yaptırmalısın 😊🌸 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 🌼 Yorumla Bizamaninmeleki +1 yıl 💕 Yorumla
eL_mACOo Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Fizigi kaldieiyorsa evet yani fit ise peoporsiyon orani iyiyse gibi gibi 1 0 Yorumla
BehruzuFurkan Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Hep de bu pantolonlari senin boyundakiler seviyor 😄Giy gitsin kime ne 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam giyerim kardeşim 😄👍 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evet yakışır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Paçalarını kendine göre kestirirsen yakışır hepsi 170 üstü kızlara göre tasarlanmış çünkü😃 Ben giyiyorum yakışıyor
Aynen o şart 😄
İdeal kilodaysan yakışır ama parçalarını boyuna göre yaptırmalısın 😊🌸
🌼
💕
Fizigi kaldieiyorsa evet yani fit ise peoporsiyon orani iyiyse gibi gibi
Hep de bu pantolonlari senin boyundakiler seviyor 😄
Giy gitsin kime ne
Tamam giyerim kardeşim 😄👍
Kendine yakıştırıyosangiy
Hayııııııııır
Yoğğğğ
Güzele ne yakismaz