Moda & Stil Hangisi güzel tercihin hangisi olurdu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 014 Yapay Zekaya Sor Hangisi tercihin olurdu? Güncellemeler+1 yıl Oh oh maşalah hangisi güzel 😉😂 Güncellemeler+1 yıl Kavuşmuyor uğneler 😬😬😬 Hangisi güzel tercihin hangisi olurdu? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
kartallaryüksekuçar Takip Et Master Yaş: 32 , eic 59% +1 yıl Günlük icin 2. fena değil ama ikisini de tercih etmezdim normalde 4 1 Yorumla M-B-B +1 yıl Sütyeni sormuyormuş. İçindekileri. 🙂 Yorumla
CevapVerin518 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Siyah çok sıradan. Bütün sütyenlerim siyah ve pembemsi benim. Mor al bence. Sütyen de farklı renk alamıyorum ben ya. Alışmışım bir şeye otomatiği bağlıyorum. Çok sıkıcıyım. 2 0 Yorumla
yarakim Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 83% +1 yıl Siyah olan çok gerçekçi duruyor, yoksa senin mi kız :)) 1 0 Yorumla
emziksizkedi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Üsttekinin yanında alttakinin konusu bile geçmez bence. 1 0 Yorumla
FreeSertan Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl Üstteki tabii :D severiz. Ha bir de en çok beyaz sütyeni yakıştıryorum ben nedense bayanlara. 1 0 Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Siyah olanın modeli daha hoş estetik. Digeri atlet gibi kalın askılı falan hiç sevmem. Sütyense sütyenliğini bilecek sporcu atleti rolü yapmıcak. 1 7 Yorumla -Life-is-G- +1 yıl 😁sutyense sutyenliginimi bilcek Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl @-Life-is-G- Aynen 😌 Yorumla -Life-is-G- +1 yıl Corona olmuşum Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl @-Life-is-G- aa geçmiş olsun. Bu ara daha bi çoğaldı korona vakası dikkat edin kendinize. 🍀 Yorumla -Life-is-G- +1 yıl Ben 1 haftadır yatıyordum zaten annemde dun iyi hissetmiyordu kendini onada bulaştı 😔 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl @-Life-is-G- tüh 😕 aşı vardır inşallah Yorumla -Life-is-G- +1 yıl Yok benimde anneminde yok Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Açık tene siyah güzel gider. Ancak görselde büyük beden giyildiği için çok itici duruyor. Morlu olanı çok güzel 0 0 Yorumla
Yesimcik__ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 57% +1 yıl İki tarzı da sevmiyorum büyük göğüs için ilki doğru 0 0 Yorumla
fenoolmayanmen Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bir titjob merakım var onu gidereyim sonra ikinci dicem 😂 0 0 Yorumla
poyrazaci Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Moda & Stil konusunda 456 cevap paylaştı. Mor güzel ama diğeri doldurmamış südyen boş kalmış gibi 1 0 Yorumla
gambler8610 Takip Et Bilge Yaş: 39 +1 yıl 2 numara diyen çıkmaz heralde 😀 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çıktı valla Yorumla gambler8610 +1 yıl Tahta gibi 2 numara dümdüz 😂 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 697 cevap paylaştı. üstteki daha hoş bence 3 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı. aslında mor ii ve dışı :D iyi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 40 üstü kadınlar için bunlar 3 2 Yorumla M-B-B +1 yıl Sütyeni soemuyormuş 😀 Yorumla Parçalayıcı +1 yıl Senin tercihlerin nasıl? Yorumla
M-B-B Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Sütyen mi meme mi? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Meme Yorumla M-B-B +1 yıl Üstteki tabii Yorumla
EldrithcArrow__ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Memelerden mi? 😀 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet 😂 Yorumla EldrithcArrow__ +1 yıl Oha ben şakasına sormuştum 😀Neyse geldik madem 1 diyelim gitsin Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Göğüs büyüklüğü olarak sorduysan eğer alttaki siyahlı küçük üstekide kocaman ikisininde ortası olması lazım bence 0 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Üsttekini tercih eder ve değerlendirirdim 1 0 Yorumla
Yaniyorum3131 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 58% +1 yıl Tabiki dolgun gögüslü mor fena görünüyor 0 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 445 cevap paylaştı. Birincisi harika görünüyor 0 0 Yorumla
Süperlegs Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Ikisi de guzel degil. 0 1 Yorumla Süperlegs +1 yıl Ha ben sutyen diye sandim xd
ercanunlr Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Bunlarin baska rengi yokmu daha orta bi renk 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Moda & Stil konusunda 449 cevap paylaştı. Siyah 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Üstteki. Cildi daha güzel diye 0 0 Yorumla
BankerB Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 355 cevap paylaştı. Birinci doğal olarak 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
Günlük icin 2. fena değil ama ikisini de tercih etmezdim normalde
Sütyeni sormuyormuş. İçindekileri. 🙂
Siyah çok sıradan. Bütün sütyenlerim siyah ve pembemsi benim. Mor al bence. Sütyen de farklı renk alamıyorum ben ya. Alışmışım bir şeye otomatiği bağlıyorum. Çok sıkıcıyım.
Siyah olan çok gerçekçi duruyor, yoksa senin mi kız :))
Üsttekinin yanında alttakinin konusu bile geçmez bence.
Üstteki tabii :D severiz. Ha bir de en çok beyaz sütyeni yakıştıryorum ben nedense bayanlara.
Siyah olanın modeli daha hoş estetik. Digeri atlet gibi kalın askılı falan hiç sevmem.
Sütyense sütyenliğini bilecek sporcu atleti rolü yapmıcak.
😁sutyense sutyenliginimi bilcek
@-Life-is-G- Aynen 😌
Corona olmuşum
@-Life-is-G- aa geçmiş olsun. Bu ara daha bi çoğaldı korona vakası dikkat edin kendinize. 🍀
Ben 1 haftadır yatıyordum zaten annemde dun iyi hissetmiyordu kendini onada bulaştı 😔
@-Life-is-G- tüh 😕 aşı vardır inşallah
Yok benimde anneminde yok
Açık tene siyah güzel gider. Ancak görselde büyük beden giyildiği için çok itici duruyor. Morlu olanı çok güzel
İki tarzı da sevmiyorum büyük göğüs için ilki doğru
Bir titjob merakım var onu gidereyim sonra ikinci dicem 😂
Mor güzel ama diğeri doldurmamış südyen boş kalmış gibi
2 numara diyen çıkmaz heralde 😀
Çıktı valla
Tahta gibi 2 numara dümdüz 😂
üstteki daha hoş bence
Alttaki daha iyisi olamaz
İkinci de erkek manken galiba 😀
mor her zaman öndedir
aslında mor ii ve dışı :D iyi
bence bunları giymeyin:)
40 üstü kadınlar için bunlar
Sütyeni soemuyormuş 😀
Senin tercihlerin nasıl?
Mistam bizi yoldandı çıkarmak istiyon.
Sütyen mi meme mi?
Meme
Üstteki tabii
Memelerden mi? 😀
Evet 😂
Oha ben şakasına sormuştum 😀Neyse geldik madem 1 diyelim gitsin
Her türlü üstteki iyi
Göğüs büyüklüğü olarak sorduysan eğer alttaki siyahlı küçük üstekide kocaman ikisininde ortası olması lazım bence
Üsttekini tercih eder ve değerlendirirdim
Ben doydum gtten memeden
Tabiki dolgun gögüslü mor fena görünüyor
Birincisi harika görünüyor
Alttaki bi an seksi geldi gözüme 🙂
ikisi de birbirinden güzel
birincisi daha hoş daha Seksi
Dolgulu bence küçücük meme mi olur
İri memişşşşş🤩🤩🤩🤩🤩
Ikisi de guzel degil.
Ha ben sutyen diye sandim xd
Neyi tercih ediyoruz memişleri mi :D