Moda & Stil Karşi cinste nerede dövme seversiniz? Depresyonunellitonu Takip Et Xper 6 Yaş: 109 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Sevmeyedebilirsiniz gerci dkfkgm ama bence kola , omuza ve gögüse yaptirin beyler Güncellemeler+1 yıl Fazla ucuyor bazilari kendinize gelin himina Karşi cinste nerede dövme seversiniz? Cevapla Dövme Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 546 cevap paylaştı. Nerde olduğu değil güzel bir vücutta olduğu sürece her yerde güzel durur.Güzele her sey yakışır. Bel, sırt, karın, kalçada güzel olur. 0 0 Yorumla
Xuenix Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl evlenme niyetim varsa sevmem :d e evlenme niyetinde olmadığımda isterse herkes dövmeli olsun napim dimi 0 0 Yorumla
ercanunlr Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Dovme sevmem dovmesi olmasin cok kotu duruyor gozukuyor 1 0 Yorumla
bilgilikatun Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Omuz kemiğin üstü ve ense beni acayip cezbediyor ya. 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ense sırt arası ve omuzda hoş duruyor. bir de ayak bileği ve bel. 0 0 Yorumla
Pandamsı_642 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sevmiyorum ben kızda da erkekte de. Kendime de asla yaptırmam. 0 0 Yorumla
PandaaBeyy Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Kalbinde severim adımı yazsın yeter o kişide eşim olsun kafi. Bedenine bir şey yapmasına gerek yok. 0 0 Yorumla
mmsaci Takip Et Guru Yaş: 53 , eic 97% +1 yıl Yakından iğrenç bir yara izi gibi görünüyor. Sevmem, istemem... 0 0 Yorumla
CharlieChaplin21 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Kolumda ve omuzum da var benim en çok boyunda olan dövmeyi severim 0 0 Yorumla
Serrtt_Errkeğinn Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Göğüs. Tam çatalın ortası. ya da birinin üzerine. Immm 😋😋😋😋 0 0 Yorumla
Gokhanclsknn Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 38% +1 yıl 30 santim kolu olan koluna dövme yapmasın abi 0 0 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 346 cevap paylaştı. Göğüse ama küçük bir dövme 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Omuz 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sevmim döndüreni 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 596 cevap paylaştı. Gögüste 0 0 Yorumla
hilalilith Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Göğsünde 0 1 Yorumla Serrtt_Errkeğinn +1 yıl Kol daha iyi değil mi Yorumla
yalnizliklimani577 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Odada sen 0 2 Yorumla Depresyonunellitonu +1 yıl Ne Yorumla yalnizliklimani577 +1 yıl Kalçada sende var mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Nerde olduğu değil güzel bir vücutta olduğu sürece her yerde güzel durur.
Güzele her sey yakışır.
Bel, sırt, karın, kalçada güzel olur.
evlenme niyetim varsa sevmem :d e evlenme niyetinde olmadığımda isterse herkes dövmeli olsun napim dimi
Dovme sevmem dovmesi olmasin cok kotu duruyor gozukuyor
Omuz kemiğin üstü ve ense beni acayip cezbediyor ya.
Ense sırt arası ve omuzda hoş duruyor. bir de ayak bileği ve bel.
Sevmiyorum ben kızda da erkekte de. Kendime de asla yaptırmam.
Kalbinde severim adımı yazsın yeter o kişide eşim olsun kafi. Bedenine bir şey yapmasına gerek yok.
Yakından iğrenç bir yara izi gibi görünüyor. Sevmem, istemem...
Kolumda ve omuzum da var benim en çok boyunda olan dövmeyi severim
Göğüs. Tam çatalın ortası. ya da birinin üzerine. Immm 😋😋😋😋
Sevmiyorum
Ne yapayım ben dövmesini
30 santim kolu olan koluna dövme yapmasın abi
Dövme sevmiyorum knk ben
Kalça üstü büyük dövme
Ya sey pipiye dövme olur mu
Göğüs ve boyun da olsn asfhh
kadında boyun bölgesi göğse doğru inen yerde
ben direk dövme sevmiyorum..
Göğüse ama küçük bir dövme