Yolda giderken görseniz hangi kombine iki kere bakarsınız.. bence salaş daha çok hitap ediyor.
Salaş
Slimfit
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
adam gibi giyinsinler arkadaşım ne öyle kız gibi dar giyimeler yok skiny pantolonlar erkekleri kadınlardan ayıramaz hale geldik utanmasalar etek fistan giyecekler ben erkleri bekliyorum artık mini etek altına topuklu giyerken görürüm diye moda diye modanın maymunu oluyorsunuz moda kişinin kendisini nasıl hissettiğidir illa zoraki bir akım değil
İsteyen istediğini giyer kardeşim. İnsanları kalıplara sokmaktan bikmadiniz gitti. Ben dar sevmiyorum ama isteyen giyer demekki adam öyle mutlu hissediyor. Böyle insanlari yargılayacak yorumlar yapacaksan fikrin sende kalsın sana soran yok
giyemez arkadaş her şeyin bir edebi adabı var biraz gelenek göreneklere uyun çağdaşlaşmak demek soytarı ya da maymun olmak demek değil bak Atatürk e adam nasıl adam gibi giyiniyormuş bu çağdaş düşünce akımını da nasılda kendinize göre yontuyorsunuz
Cevap
1Cevap
Zaten dar giymek kaslı gösterir diyen kişiyi bulursam ıslatıp ıslatıp dövücem
Jfjfjfkgkgkgk
Eh burada tabiki salaş ama siyah gömlek ve pantolon love
Tabi yakışan var gömlek ve pantolon. Tişört konusunda salaş mı daha güzel duruyor sence dar tişörler mi
Salaş kesinlikle
Slimfit 👍
Tabi yakışan var
Yerine göre değişiyo ama slimfit
Her ikiside yakışıyor
Züppe ve ya mhp. li gibi giyinmediği sürece ok
Ben salaş beğeniyorum
Salaş güzel.
Slimfit dedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?