Aksesuarlara çok meraklıyım ve hep, her fırsatta aksesuarlar kullanmanın görünüme renk, zenginlik, gençlik, eğlence, tazelik katacağını düşünüyorum. Stil sahibi olmak için kullanacağınız aksesuar sizin göz zevkinize, moda yeteneğinize bağlı. Şart derken, zevksiz bir tiki gider misal, tepeden tırnağa binlerce liralık takı, mücevher alıp takar, rüküşlüğüyle herkesi güldürür. Zevk sahibi bir arkadaş gider bir yemeni alır, güzelim saçlarına öyle bir bandana olarak bağlar ki trend olur, yaaani, kime göre, neye göre şart😂😂Neyi nereye takacağını bilen trendleri ağlatır, bilmeyen herkesi kendine güldürür, acındırır ve ağlatır😂😂
Aksesuar çok severim ama kesinlikle tarz olması gerekli.. Taşlı tuşlu aksesuarlardan ziyade daha sade ama marjinal tasarımları seviyorum.. Şık ve tarz olmak için akseuar kendi başına yeterli gelmez.. Taşıyabilmek ve doğru parçalarla kullanabilmek önemli.. Keyifli akşamlar..
Kişilik karakteri kapabilirsem hedefim sonrasında orası olabilir neden olmasın bebeim canımsın 😄😘
Seni de aşk meleği olarak görmek istiyorum 😍😘
🤣🤣 o başka kızım ahah etiketi de kaparsın sen bekliyorum 😘🔥
Teşekkürler tatlım 😘
Hayır şart değil,
Mesela çok sade giyinen bir pantolon gömlek gibi,
Buda bir stil olabiliyor, belki gömleğin uçlarını bağlarsın, yakasını açarsın biraz,
Yani böyle küçük şeyler bile yeterli.
saatim yeter. outdoor takılıyorum. buda bu boyla gayet karizma veriyor.
Cevap
13Cevap
Kıyafeti tamamlıyor. Bazıları incecik zincir, bazıları da rengarenk boncuklar seviyor. Kişinin tarzı oradan anlasiliyor.
saat bıleklık kolye kullanımım mevcut stıl falan dıye degıl kendı zevkım ıcın .
Tercih meselesi ama Aksesuar bir stili tamamladığını düşünüyorum ben çokk severek kullanıyorum
Sade ve birkaç küçük aksesuar = şıklık. Benim için böyle.
Renkli kıyafetlerle de olunabilir. Aksesuar şart değil bence.
hayir mesela sade ve guzel bir tesettür de bir stildir
Evet gerekiyor ama ben çok kullanmıyorum
Alsesuarlar tamamlayıcı parçalardır
Evet bu daha hoş ve zarif bir görünüm verir
herkesin bir stili vardir
Aksesuar severim. Kesinlikle kullanılmalı
Şart değil ama ister istemez kullanıyorsun zaten
Saat harici bir şey kullanılmaz bence yaa
Beğendirmek gibi bir çabaya ihtiyacın varsa
Abartılmadığı sürece evet
Önemli ama şart değil.
Gerek yok