++++1111
İstanbul'da temiz ve 50 TL'yi geçmeyecek manikür ve pedikür yapan kuaför önerebilir misiniz bayanlar?
++++1111
Burası temiz.. Kız arkadaşım burada yaptırıyordu. Ama fiyatlar 50yi geçer. .
ugurkankuafor com/index. php/iletisim/fiyatlar
Sağol ama pek tuzlu yaaa
Bizim Murat Dayı var temizdir ama manikür pedikur yapar mi bilmem
=))
Taksim'de Ersin Camsari var, pedikur fiyatini bilmiyorum fakat manikure 20 tl odemistim. Yani 50'yi gecmez sanmiyorum.
Temiz mi? Herkesin eline ayağına sürdüklerini sürüyor bazıları, temizlemeden. Sağol bu arada; )
Evet cok hijyenik calisiyorlar tavsiye ederim. Ben memnun kalmistim ki zaten surekli giderdim fone veya manikure. Hatta eger yalnizca french manikur yapacaksan yani etleri falan aldirmayacaksan 10liraydi. Rica ederim.
Yok hepsi komple olacak.. Bir yere gitti. Sıra beklerken kadının canını acıttı, pisti ve 70 lira istedi... Yaptırmadan çıktım
Teşekkürler bu arada :)
Sahsi fikrim manikur pedikurun evde yapilmasi. Ben mecbur kalmadikca gitmem. Bir zamanlar mecburen vakit kisitligindan is cikisi giderdim ama gereksiz bir sey gibi geliyor. Onlarin yaptiklarinin aynisini ben de kendime yapabiliyorum yani eger bol vaktim varsa :) Sen yapamiyor musun?
Sıfır beceri. Oje suremem:(
Anadolu yakasında erezler var onlarda iyidir. Tam da 50tl
Sağol arkadaş da paylaşmış. . Teşkür=)
Yanlışlıkla en iyi cevap seçtim seni.. Elim kaydı.. alttaki bayanlardan Özür..
Rica
Cevap
3Cevap
kuaför mehmet var üsküdarda, salon bella var çekmeköyde.
Mehmet şu dogancilara çıkarken, sağlık ocaginin altında ki yer mi? Çekmeköy'deki kaca yapıyor ve temiz mi?
Tamam teşekkürler.. biliyorum orayı da çok gitmedim bor kere fone girmiştim. Çekmeköy'dekini bulmam için belirgin bir bina sokak söyleyebilir misin?
Tamam bulabilirim sanırım; ) Sağolasın tekrardan:)
Bizim dukkanda 60 tl halkali atakent buyrun bekleriz :))
Yardımcı olayım mesaj atın
Yer varsa söylersin arkadaş mesaj atın nedir ki
Ben yaparim lov keo
Dükkan mı var
Evet :(
Nerede? Kaça manikram ve pedikür
Sana 10 tl ye rofle de atariz :D
İstanbul karakoy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar