Zevk sahibi insanlar diyorum.. Bunun yabancı ya da Türk olmakla alakası yok bana göre.. Mesela şu var.. Bizim insanımız kendi halkını gömmeyi çok seviyor.. Örneğin yabancı bir erkek bazı giysileri giyince vaaay ne kadar cool oluyor ama Türk giyince kıro oluyor, Kezban oluyor.. Keyifli geceler..
Şimdi yurtdışında yaşamış ve nerdeyse tüm avrupa ülkelerinde kalmış biri olarak söylemeyimki yabancılarda bizdeki gibi giyim takıntısı yok biz marka olsun aman rengi uysun bir giydiğimi bidaha giymiyim fakir derler falan filan saçma sapan şeylere takılıyoruz ve olmayan parayla lüks giyinmeye çalışıyoruz sorunun cevabı türk erkekleri kesinlikle çoğu kro gibi giyinip italyan erkeklerine özeniyor ve beceremiyor bir çoğu her an nargileye gidecekmiş gibi iğrenç kareli pantalonlar beyaz döşündeki kılları gösteren gömlekler giyiyor buda berbat asla kendimiz olamıyoruz bu yüzden yabancı erkekler kendileri gibi oldukları için daha iyi giyiniyorlar
Turk yabanci ayrimi yapmak istemiyorum gercekten ama yabancilar daha guzel giyiniyor yigidi vur gebert ama hakkini teslim et demisler veya buna benzer bir sey demisler. Yabancilarin tarzi hos bizim turkler hep standart jeans-t shirt, jeans-gomlek, jeans-sweater ha bide gri esofman muhabbeti var 🙄
Mutlaka giyinmesini bilenler tabiki bence bu o kiyafetlere ulasip ulasamamakla alakali is biraz maddiyata dayaniyor ha birde turk erkekleri olarak aman giyindim iste yeter kavrami var tabi yeni nesil biliyor bu isi
Bizim ülkede para mı var ki ya da biz erkeklerde farklı bir giyim sekli mi var hep ayni giyiniyoz farkli giyinsek top musun bu ne hal diyorlar cevap tabiki yabancılar
Türk erkekleri herzaman iyi giyinmeye çalışıyor ama mesela amerikada insanlar özel şeyler haricinde çokta takılmıyorlar hatta bıraksan pijamayla dolaşacaklar