Rihanna tabikide çünkü rihanna nın shakiradan j. lopezden ve britney dan daha fazla ödülü vardır ve dünyada en fazla hayran kitlesine sahip sanatç rihannadırr. yılın ikonu seçilmesiyle birlikte tüm ünlüler onunla düet yapmak için adeta sıraya girmiş vaziyetteler ödül gecelerinde en cok ilgiyi hep rihanna görüo ve diğer sanatçılar ( one direction, katty perry, beyonce , shakira, justin bieber, avril lavigne, adele, nicki minaj , adriana lima vs. diye gidiyorr) hep rihannayla foto cekilme yarışına giriyor ben başarı diye buna derim o gerçek bir QUEEN ve adı micheal jackson gibi altın harflerle yazılacakk bir sanatcı kadın bildiğin afet , fizik var, ses var , zevk var , tarz var, kadında göz var abiii, herşeyden önemlisi o cok iyi bir insannnn :) :) tşkler :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Moda & Stil konusunda 491 cevap paylaştı. Aralarında britney en iyisi. Diğerlerini sevmiyorum güzel bulmuyorum..
Zor beğenirim. Zor güzel derim.00 Yorumla
+1 yılPink der soruyu terk ederim
www.google.com.tr/search03 Yorumla- +1 yıl
ayyynen canımm sesine hastayım :D onu çekici yapan aykırılığı ve erkeksi sert duruşu bence :D sağlam hatun ya idolüm
ajdar
26 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
+1 yılj. lopez bir de bir şey sorucam bu gibi soruları neden soruyorsunuz? gerçekten çok merak ettim ilk defa aklıma bunu sormak geldi...
07 Yorumla- +1 yıl
bu neydi şimdi?
- +1 yıl
insan gibi sorduk aldığımız cevaba bak. ne tuhafsınız vesselam
- +1 yıl
Bende insan gibi cevap verdim ama sorunuz daha çok şöyle neden soruyorsunuz bu soruları burdan farklı anlamlarda çıkar ben sizin sorunuza şu yüzden diye cevap verdim bir de eğer saçma bulduysanız üzerinde durmayın dedim rahatsız olduğunuzu saçma bulduğunuzu kast ettiyseniz diye siz neresinden alındınız bu cevabın
- +1 yıl
-.- tamam canım bys...
beyonce nin fizik hatları hiçbirinde yok boşversene dostum :D lopezi cıkar lısteden güzel degıl bence itici :D
01 Yorumla
+1 yılBizim Türk sanatcilarda bile bu kadar güzellik yok :-D
02 Yorumla- +1 yıl
Yani :d
Shakira tatlı
Rihanna ailenin isyankar kızı
Beyoncé güzel ve hoş
Jlo da alımlı hatun03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDediklerin arasından en güzeli Britney Spears, en seksisi ise Beyonce. Ancak Lady Gaga'yı yüz ve fizik olarak daha çok beğeniyorum.
01 Yorumla- Moda & Stil konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılOha çok zoooooor :D Tamam o zaman, Jennifer dicem ben :D ondan sonra beyonca sonra britney sonra sharika :D :D :D
012 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha :D bilmiyom ben bana çekici geldiği için Jennifer dedim. Ama sıralama gerçekten de böyle, demek ki rihanna bana uymuyor :D
- +1 yıl
Tamam :D
- +1 yıl
Okey :D
- +1 yıl
Tamam sustum ya ablacım üç noktaya ne gerek var :D
- +1 yıl
Tamam abla ya ne vuruyon?
- +1 yıl
Ahahah tamam :D
britney çok tatlı ne zaman o kadını görsem hormonlarım harekete geçiyo :))
00 Yorumla
+1 yılhiçbiri demeyin demişsin, demiyorum xper alıp çıkıcam :)
01 Yorumlalopezin kalcayı al shaikira nın vucuda tak rıhanın yuzunude ekle beyonce nın da gogusleri taktınmı tamam
01 Yorumlabritney ve lopez teyzem olur sakirada lahanayı anımsatıyor. soru sormadan önce bir düşünseydin. yaşadığın yerde gazete dergi tv felan yok mu?
053 Yorumla- +1 yıl
Bana JLo'dan güzel bir kadın söyle ama vs'de olmasın söyleyemezsin daha seksi daha hoş da söyleyemezsin Dünya'nın en güzel kadını seçildi çünkü hem de şimdiki yaşına çok yakın bir zamanda ben standartları biliyorum d akonuşuyorum senin iddian JLo çirkin çok mantıklı bir eleştiri
- +1 yıl
Tavırlarıyla özgüveniyle seksi bir kadın olduğu gerçek ama güzel diyemem JLo ve Beyonce'nin yüz güzelliğini taşıyan bir kadın daha yok Barbara Palvin ve Angelina Jolie haricinde insanlarda az çok benim gibi düşünüyor gördüğüm ve haliyle diğer insanların gördüğü şey bu farklı düşünüyor olabilirsin o zaman bizim düşüncemize de saygı göstereceksin
- +1 yıl
Ben şarkıcılardan özellikle gittim ki model gibi sadece fotoğraf çekilip dikilme durumu olmasın kliplerini bilin daha seksi karar verin ne kadar uzattınız basit bir soru ve bence naomi watts bak bu güzel cevap çok beğenirim onu ama oyuncu normal hayatında nasıl davranacak buna dayalı bir soruydu bahsettiğim kadınlar da gayet güzel
- +1 yıl
Üff saçmalıyorsun artık ya senden daha mantıklı işlerle uğraşıyorum emin olabilirsin eğlence icaplı kaldı ki iki gram amerikan medyasını bu konuda standartları vs takip eden bilgisi olan bir insan olsan gayet güzel bir soru olduğunu anlardın senin gibi birinin tövbe estağfurullah demediğine şaşırdım bu sitede çok bilimsel konular konuşuluyor ya siz yanlış yere gelmişsiniz bence bakın konulara aşk flört moda vs
- +1 yıl
Hakaret mi bir tane hakaret göster bana Allah aşkına saçmalıyorsun dedim bu bir gerçek ve hakaret değil asıl sen beni aşağıladın standartları bilmiyorsun dedim bu bir gerçek mal gibi kalmak da asla size mal demiyorum yanlış anlamayın bozulmak anlamında kullandım siz benden özür dileyin dalga geçtiğiniz için ya da sadece gidin sizi affediyorum
- +1 yıl
Özür dilerim efendim sizi kırdıysam böyle bir amacım yoktu ama benimle dalga geçtiniz ve bende kırıldım özür beklediniz yine kırıldım gidin dememin sebebi bir daha kırılmamak ve aynı kafada olmadığımız için sizinle tartışma yaşamamak ben kendi adıma sizi kırdıysam özür dilerim şimsi çok rica ediyorum sadece bunun için bitirelim muhabbeti olur mu sizi kovduğumdan değil
- +1 yıl
Ama bak bu olmadı sen kibar değildin kendi dilinden aldın cevabını bak bakalım kibar yaklaşan kime ters cevap vermişim? İlk çok da kötü sayılmazdınız bende sayılmazdım sonra değişti... Yani bence beni hiçç eleştirmeyin ve artık bu konuyu kapatıyorduk hani beni kızdırmayın sizi soruma davet etmem sonra :D
Rihanna , Jennifer lopez , Jennifer aniston :D , Şakirağa, kank :D
011 Yorumla
+1 yılBeyonce ve Rihanna. Britney ve Jennifer ı hiç beğenmiyorum. Shakira da idare eder işte
00 YorumlaBak görsellerde hepsinin adını yazıp yanına fake nudes yaz kendin karar ver
00 Yorumla
+1 yılbiz Jennifer Lopezle bazı adımları attık.. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Aminnnnn
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuraya bir bak derim https://gemideyim.org?ref=gg7WQ
00 Yorumla
+1 yılJLO daki kalça hiç birinde yok favorim yaaa her türlü gideri var hatunun
00 Yorumla
+1 yıljlopez 1dir ne onun gibisi oldu nede onun gibi biri gelecek <3
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılshakira yı tek geçerim kesinlikle çünkü tatlılığı ve tok sesi beni adeta yok ediyor...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılRihanna'nın dayak yediği bu zamanda senin sorunu barındırmazlar güzelim
034 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞaka yapmıştım gerçeğe alma. Ama bir mia malkova değiller :D
Cevap sahibi+1 yılO daha tatlı. Kavga ederiz bak :D
Cevap sahibi+1 yılAga sen lgbtisicisimsin? Niye kızları soruyon? Kızlara erkekleri sorsana
Cevap sahibi+1 yılJohnny depp derim. ama gay de değilim sen mia'ya benzemiyosan ben jonny depp e benzemiyosam ; çay demle gülizar arka sokaklar var.
Cevap sahibi+1 yılHmm anladımm şimdi sen erkeklerdeli kız tipi düşünceleri hortumladın. ve ona göre bir yol çizcen ama bin türlü adam var türkiye istatistik kurumuna gitmedikçe zor bu iş ya
Cevap sahibi+1 yılNiye kızıyosun alla alla ben gülizarla çay içcem arka sokaklar izlicem diyom sen ne diyon. bak idda da bir tabir vardır : Çayıma 2 şeker attım yudumluyorum. yani kafam rahat ne bir mia'yiz nede jony depp'iz dostum biz biziz
Cevap sahibi+1 yılBehzat ç izlicem ben. arka sokalar sıktı la yemek tepsimle izlemesi güzel oluyor bide akasya duragı tabi of of off değme keyfime hadi eyvallah :D
Cevap sahibi+1 yılbunlar yemek yerken izlenen diziler ya. yani ağzındaki yemekten ne konuştukları pek duyamazsın ama ihtiyacında olmaz ki senaryo belli arka sokaklarda da hep arabadalar zaten arka sokaklar yazın ve kışın saat 5 6 gibi okuldan gelince izlenebilecek en iyi dizi. abi akıyo çat diye gidiyo ama şu ara bende revaçta olan dizi Behzat ç devrim yaptım vites değiştirdim bir üst seviyeye geçtim. ne yazdım be :D
Cevap sahibi+1 yılarada bir kaçamak olarak esra erolla'da fena gitmiyor değil
Cevap sahibi+1 yıl2 laf yaptik diye peki peki ben ibo show izluyom
Cevap sahibi+1 yılSorma ya bugün izlemeyedim esra erolu çok fazla uyumuşum ve kaçırmısım. ne arka sokaklar ne o sorma iyi değilim..! canım sıkkın bu aralar ne arka sokaklar ne esra erollar..! sorma meçhullerdeyim. en iyi cennet mahallesi izleyelim nohut kavurdum gel ayşe..
Cevap sahibi+1 yılNohut kaçmaz ya cips filan sevmiyorum pek. bak tavsiye once ıslat nohutu beklet sonra baharatlarla bir güzel kavur müthiş oluyor :) haa cennet mahallesi bitti dert etme google'a yazarız olmadı adanalı izleriz ama izlemem ben onu timsah belgeseli açarız
Cevap sahibi+1 yılYa abi penguenler güzelde birbirlernin yumurtasını çalıyolar karılarından azar iştmemek için biliyosundur o mevzuyu ama çok tatlı oluyo keratalar :D onu izleyince tabi bizim burası banliyö 13 gibi bir mekan ben evimden huzur dolu gülümseyerek çıkınca penguenlerin ve doğanın yarattgı muhtesem tatlı var oluş duygusuyla önüme bir battal gazi atlar ve hayatın nekadar acımazsız oldugunu anlarım ve keşke insanlar düşünme yetisine sahip olmasaydı derim. çünkü böyle bişey yaşadım ha konu saptı hazır da nohutlar geldi açalım ulusal tv yi biraz daha makul akla yatar bişeyler görürüz fikri yatsada yatmasada cephe görürüz ama gel gelelim başka fikirler varsa bilemem ozaman nida tv akar aga
Cevap sahibi+1 yılSorma ya bunalımdayım. O battal gazi şey hani şehir eşkiyası manasında tatlı penguenlerden sonra şehir eskiyarlını görmek can sıkıcı olabiliyor o manada. öyle eften püften seyleri konusmayı seviyorum ya :D
Cevap sahibi+1 yılYorumum sıgmadı ya :)
Cevap sahibi+1 yılMesaj gelmedi mi ya okadar yazdım okumadıysan dur tekrar atıyorum buraya sıgar ıns :D
Cevap sahibi+1 yılkabul etmiyor burası olmuyor
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 Shakira
2 Rihanna
3 Britney Spears
4 J - Lo
5 Beyonce
Tabi kişisel tercihim ^^01 YorumlaBRİTNEY. küçüklükten beri hastayım. onu yeeeerim yeriim
00 Yorumla
+1 yılNastik Kitsan daha iyi pnp. D
03 Yorumla- +1 yıl
Sen bir youtube a yaz bide videosunu izle bakim sonra karar ver shakiramı omu :D
Bir BeyHive olarak, tabiki Beyonce ♥
00 YorumlaAjda Pekkan bence kadın yaşlandıkça guzelesiyor :)
02 Yorumla
+1 yılkate uptonu bı sıkım yeter :D
00 Yorumla
+1 yılJennifer lopezle shakira arasında gidip geliyorum
01 Yorumlaoyumu shakiraya veriyorum
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle Jennifer guzel hepsinden
00 Yorumla
+1 yılrihanna shakira veeee İnna:Dd
00 YorumlaBelkide sen daha seksisin :D
05 Yorumla- Moda & Stil konusunda 655 cevap paylaştı.
+1 yılBeyonce hepsini yer 😊😌
01 Yorumla evet yazmışsın zaten =)
03 YorumlaHepsi cope beyonceeeee
02 Yorumla
+1 yılAlexandra stan niye yok yarimi dışlamıssın :)
02 Yorumla- +1 yıl
Evet o :)
Bence en sexi ve güzeli "tamam"
01 Yorumla
+1 yılHepsi estetik güzeli.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 434 cevap paylaştı. Shakira ve Rihanna :D
00 Yorumla
+1 yılTövbe tövbe estağfurullah aklıma bişiy geldi de😃
10 YorumlaLopez beyonce arası kararsızlk :D
1128 YorumlaBeyonce diyorum <3 ahh o vücut :)))
00 Yorumla
+1 yılrihanna her yerde basar :D
00 YorumlaJennifer lopez tabikide:-D
00 YorumlaShakira diyorum sence ;)
02 Yorumlaahh beyonce gibisi var mı :P
06 YorumlaBeyoncé tek geçerim
02 Yorumla
+1 yılRihanna bu da soru mu:D
02 Yorumla- +1 yıl
Yani:D
Kanka Jennifer Lopez bir marka kadın ya
09 YorumlaTaylor Swift ve Katy Perry alayına basar
01 Yorumla
+1 yılHiçbiri.
015 Yorumla- +1 yıl
Amber Heard
Nicola Peltz
Jennifer Lawrence
Antonia Iacobescu
Jessica Alba vs vs - +1 yıl
Gıcıklıkla ne alakası var, kızın güzellik anlayışı ile erkeğin güzellik anlayışı aynı değil ki. Aşağıda bir arkadaş Lady Gaga'nın yüzünü güzel bulduğunu söylemiş mesela ben görsem Lady Gaga'yı kusarım üstüne o derece...
- +1 yıl
Fikriniz varsa söyleyin demişsin, söyledik işte fikrimizi, Adriana Lima da yazmadık daha ne yapalım.
- +1 yıl
Çok mu kötü :D
- +1 yıl
Irkçı değilim ama zencimsi kadınlar bana çekici gelmiyor hiç.
- +1 yıl
Shakira'yı lisedeyken severdim. O zaman gençti, sarışındı. Şu an pek bir albenisi kalmadı bana. Britney'i oldum olası sevmem. Gözleri şehla gibi, bir ara hava yastıklarının boyutu değişip duruyordu :D Jennifer ablamız da yaşlandı artık, bir de kadın kasadan oluşuyor sadece. Ben biraz daha masum görünümlü fakat güzel olanlardan yanayım. Şu bakışlara bak insanın içini ısıtıyor. 38.media.tumblr.com/...e5vksLEuY1qfj085o1_1280.jpg
- +1 yıl
Miranda güzel ona laf söyleyemem :) Barbara da fena değil ancak biraz çocuksu geliyor bana. Ama yine de güzel hakkını yemeyeyim :)
Rihanna :)
00 Yorumla
+1 yılHakkı bulut.
00 YorumlaJennifer ♥
00 YorumlaShakira :) Taylor Swift te iyi :D
00 Yorumla
+1 yılBeyonce <3
05 Yorumla- +1 yıl
Neden öyle Dedinki Şimdi?
- +1 yıl
Hayır Canım Beyoncenin Bacakları Uzun, Kalçasını Güzel Titretiyor, Esmer, Melez, Saçlarıda Güzel :)
Kırmızı Rujuda Yakıştırıyorum :)
Biraz Uçuk Kaçık Ama Neysee :D
Jennifer lopez tartışmasız
00 Yorumla
+1 yıljennifer lawrens tabı kı
00 Yorumla
+1 yılbritney spears
00 YorumlaRihanna bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNayer.
01 Yorumla
+1 yılShakira bence