Son günlerde böyle giyinmek özgürlük sembolü oldu. Yakıştığı için değil sırf dikkat çekmek ve gündeme düşmek için yapıyorlar. Gülşen’den sonra bu konunun çok dikkat çektiğini fark ettiler o kadar. ha elbette herkes yakışanı giymekte özgür ama rüküş de olmayın be anladık özgürsünüz.
Açıkçası işitsel sanat icra eden hiçbir sanatçının sahnedeyken kıyafetini vs önemsemiyorum. Hatta sevdiğim bir grup vokali çoğu zaman bi köşesinden yırtılmış tişört solmuş şapka ile sahneye çıkıyor aksine bu durum daha çok hoşuma gidiyor. Bence bir müzik sanatçısının sahnede ne giydiğinden ziyade müzikal olarak ne sunabildiği ve dinleyicisi ile iletişimi önem ar ediyor.
Cem Yılmaz'dan ayrılalı beri kıyafetleri hep birbirinden idddialı. Hatta kızları da öyle. Yaşına, yaşına göre vücuduna ve yaptığı işin yapısına bakılırsa ben çok da yadırgamıyorum doğrusu.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Estetik ve çekicilik açısından evet olmuş fakat doğruluğu veya yanlışlığı kişinin hayat görüşüne ve inançlarına kalmış. Son zamanlarda en çok düşündüğüm şey, kadınların daima bir figür olarak kullanılması veya var olması. Çoğumuz bilinçli olarak bunu seçiyoruz.
Ülkem insanın seksi olmaktan anladığı tek şey dekolte. Ne kadar dekolte verirsen o kadar seksi olduğuna inanan bir güruh var.
Mesela ne kadar estetik durması için çabalansa da nihayetinde bu şekilli şukullu bir sütyen olmanın ötesine geçmez bu kıyafet. İsterse iç çamaşırıyla çıksın. Beni ilgilendirir mi? Never! Yakışıyor mu? Nope!
bencede hiç yakışmamış zaten dikkat çekicisin ve ekranlarda görünen yenibir yüz değilsinki bir anchormanlik geçmişin uzun bir süre kanal d, de ana haber bülteni sunmuş birisin sağlam bir kariyerin, bir duruşun var, sana saygı duyan ve hayran olan çok insan var. yersiz olmuş kaliteyi düşürmenin bir anlamı yok basitleştirmiş kendini, bu işlerin adamı değilmiş demekki
kadınlar iyi ki Allah size bir çift meme vermiş ha.. amma prim yapiyorsunuz şu bir çift et parçasından.. her yerde onları millete göstermeden , onları ön plana çıkarmadan kendinizi bir halt kabul etmiyorsunuz herhalde.. hayır yani erkek milletide sizden önce o memeleri daha önce hiç görmemiş canlılar değil ki.. sanki bi tek sizde varmış gibi amma prim kasıyorsunuz yahu..
Sen bir Gülşen ya da Simge değilsin. Bu tarz giyim genelde onlarla daha çok yakışıyor pek beğenmedim açıkçası. Çünkü Defne onlara göre daha olgun gösteriyor.
Çıplaklık ve kendini alenen teşhir edenlerden haz etmiyorum, açıkçası tiksiniyorum da. Zira bir hanım, asla kendini bir '' mal '' gibi göstermemelidir ki öyle muamele görmesin, öyle durumlara düşürmesin kendisini...
Şu yorumların acizliğine bak. Eli bilmem neresinde kadınlarla konuşmak için çırpınıp duran tipler gelmiş birde tüh vah nasıl kıyafet bilmemne yok prim yok başka bir şey. Her şeyi hak ediyorsunuz 🙄
O kadar sade doğal kadın mı? Abla yapma gözünü seveyim. Karakteri zaten bana itici geliyor bilmiyorum o kadında bişiler var. Elbise tabi ki rüküş, bizden deeeğiiilsııııın şekerim cümlesine tam oturuyor.
Gayette güzel olmuş 50 yaşındaki bir kadın gençlere taş çıkartıyor kıyafetini de vücudu gayet güzel kaldırıyor yani burada yok açık saçık diyen abazalar fotoya bakarak mastürbasyon yapıyorlar
Başkaları jartiyer ile çıkıyor Bence hoş olmuş. Kadın eski tescilli güzellerden. Bu yaşta böyle bir vücuda sahip olmak herkesin harcı değil. Helal olsun.