Şimdi retro kıyafetler moda oldu, e güzel elbiselerin hepsi de pastel renk. O yüzden ya pastel pembe ya da yeşil tercih ettim genel olarak. Özellikle şu tarz dar elbiselere yeşil neon renkler de çok yakışıyor.
Ben tercihimi koyu renklerden yana kullandım bu yıl, geçen yıllarda da bu böyle oldu. Genelde siyah renk ürünler giydim ya da beyaz renk, öyle yeşildi sarıydı renkli renkli giyinip fazla dikkat çekmeyi sevmiyorum. Favorim hep siyah ve beyaz olacak benim için hiç değişmez, başka renklerde ürünler giydim ama en sevdiğim renkler belli. Üstüme giydiklerim gibi giydiğim ayakkabıları da koyu renk almaya çalışıyorum öyle seviyorum. Kışın özellikle koyu renk ayakkabı giyerim yazın beyaz renk giyerim.
Önüme gelen ve hoşuma giden her rengi kullandım. Şimdiye kadar hiç moda olduğu için sevmediğim tarzlara yanaşmadım ya da moda değil diye sevdiğim parçalardan vazgeçmedim.
Turuncu rengi sıkça kullandım. Kış için de aldığım birkaç parça kıyafette yine turuncu rengi tercih ettim. Kopamıyorum, kendime yakıştırıyorum bu rengi.
En İyi Görüş