ek 1
http://i.hizliresim.com/d4ygoL.jpg
ek 2
http://i.hizliresim.com/2vXzkj.jpg
bence gayet hos ve guzel duruyor cucutta. ayrica heryere de giyilebiliyo. Fakat soyle bir sorun var ki bazi kizlar (yargilama amacli konusmuyorum) fazla kilolari olmasina ragmen bu etekleri giyiyolar ve guzel gorundugunu dusunuyorlar. Bu eteklerin vucutta guzel gorunmesi icin giyen kisinin bacaklarinin ince, ve gobeginin olmamadi gerekiyo.
Ben çok seviyorum belki erkeklere çekici gelmiyor olabilir. Öğretmen olduğum için sürekli etek giyiyorum fakat haliyle çok mini giymemem gerekiyor. Kalem etek işte o an kurtarıcım oluyor o yüzden çok seviyorum. Yalnız bunu giyen bayanların bacak boyunun uzun olması gerekir. Bende hemen hemen her renkte var.
Ben dar kalem etekleri daha çok seviyorum, en güzel kalem etekler siyah olanlar bence.
Geçen gün Mango'dan kırmızısını aldım harika oldu. Biraz iddialı ama çok hoşuma gitti.
Erkeklere çekici gelmiyormu güldürme şimdi beni. Sen bu etekten giy eğer 24 saat peşinden ayrılırsam al eline roket atarı vur beni
bir bayanın tüm kıyafetleri şıktır ama eteklerin modelleri ve şık duruşu daha farklı olmalı bayanlar için. etekler bir bayan için çok şık , ve de estetik kıyafettir. bedenle bir bütün dür. çok beğeniyorum etek giyen bayanları. b, r bayanın en doğal en zarif kıyafeti etektir bana göre
bence bayanlara çok yakışıyor ve ağır gösteriyor, resmiyet katıyor
Cevap
2Cevap
Öncelikle teşekkür ederim verdiğiniz değerden ötürü, lakin bu tarz etekleri pek sevmiyorum boyutundan dolayı, uzun desen uzun değil kısa desen kısa değil. Daha uzun boylu olsaydım tercih ederdim fakat boyumda müsait değil, 164üm yakışmaz bence.
Miniler güzel
Hayır ben bunları seviyorum :D 25.media.tumblr.com/...m6eq0wqR3M1rrqhkao1_500.png
kalem etek giymesini ve tamamlamasını bildikten sonra harikalar yaratabilir ama senin bu örneklerin hiç güzel değil bence gidip te paçoz modeller bulmuşsun :D
bence çok seksi gösteriyor üstünede göği kapatacak kısalıkta kısa bir üstle kombinlenirse çok daha güzel oluyor
göği değil göbeği olucak o dgfdgh
aynen neyle giyersen ona göre modu değişiyor spor bile olabilir kombinlediğin üste göre
bacağı incelere yakışıyor sadece bence kilolular giymesin :)) dolabımda tam 12 tane kalem eteğim var dahada artacak böyle giderse
Bence kısa ve dar olanlar çok feminen duruyo ve rengi, kombini iyi seçersek her yerde de giyilebilir kanımca ^^
Benim giydiklerim bu kadar uzun değil ama seviyorum giymeyi bacak boyumda uzun olduğu için hoş duruyor
Kalem etek benim favorilerimden. cok zarif şık havali klasik ayni zamanda
Ben hiç sevmem. bir kere giysem rahat edemem yürürken bile.
Bunlar kadar uzun olanlar hos degil bunun biraz kosalari cok hos duruyor
bunların hiç birini beğenmedim ama normalde bacak boyu uzun olanlarda çok güzel duruyor
Kalem etek her kadının hayalidir bro insanı daha taş gösteriri oka yani :D
büyüyünce giycem çoğoş bencede ama stilettoyla kombinlemek gerek
ama senin seçimlerin pek güzel değil
Bunlara benzer eteklerim var. Çalışırken giyiyorum.
Ben çok seviyorum popom çok çıkık görünüyo bu etek sayesinde
Fizik güzelse ve kilo iyiyse çok hoşduruyo bayılıyorum bu eteklere giyerim arada.
bunlar çok uzun ya bende severim kalem etek kısa olucak biraz daha iyi
Bu tip etekler dikkat çekicek kadar kısa, ilgiyi sürdürecek kadar uzunlar o yüzden çok seksiler.
Sayende kızların çoğunun neti tercih ettiğini öğrendik teşekkürler.
Bu tür sorulara devam bro:)
Ya bana çk itici geliyor bence zorunlu değilseniz giymeyin
fiziği güzel olana yakışıyor
hayır nefret ediyorum
her yere uydugu ucun rahatlikla kullaniyrum
Ben hic sevmem tarzim degil yani
Bencede çok hoş..
Sadece 1
Tarzım değil :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar