USAGE yaşıyorum, trend olarak giyiyorlar. Arkadaslarim da giyiyor ama ben giymem. Sevgilim cok isterse kırmamak icin olabilir ama onun disinda boxer ya da ciplak olmak daha relax. Ayrica giyen arkadaslarim slim-fit ondan onlarda olur belki ama benim kaslarim daha fazla ve yuzucu oldugum icin vucudum daha genis bazen slip mayo gidiyorum o bile çok relax olmuyor. Short mayolar daha iyi
14 Yorumla
Soran+1 yılTuysuzsen slip mayo inanılmaz iyi durur onun dısında sort mayolar tercihim ama benim dedigim benim icin ozel giymesini isterdim dısarda degilde
Soran+1 yıliste bu!
En İyi Cevaplar
+1 yılay delirdinizmi siz ya erkek kişi onları giyermi giç evimde olayım ya da farklı yerde asla giymem ya. çıplak gezerim evde çok istense ama bunu giyme :D ayrıca bunun kızlar için çekici geldigini yeni ögrenmiş oldum :/ ilginçmiş... zefkinize ve fantezilerinize hayran kalıyorum bazen :D
010 Yorumla
Soran+1 yıltuylerini aldır ve giymeye basla!:D
- +1 yıl
tüysüz erkekmi olur.. yolunmuş tavuk gibi :D
Soran+1 yılcandır o cann :)
- +1 yıl
sende kolay acısız bunlardan kurtulmanın yolunu söylede bizde can olalım :D yoksa kıllarımla barışık kalmaya devam edeceğim :)
Soran+1 yıllazer yaptır sandıgın kadar acımıyo sogutucuyla yapıyolar nerdeyse hicbisey hissetmiyosun bence aldır tuysuz erkek digerilerine gore 10-0 ondedir ama bacaklarının altını aldırma onlar kalsın :D
- +1 yıl
ne ya altı meyhane üstü şişhane gibi :D tm tm aklıma yattı aldıracagım hepsini :D
Soran+1 yılhahah yok ya kotu durmuyo gercekten her erkegin yaptırması gereken bisey ama gel de anlat :D
- +1 yıl
:D bana anlata bildin bak buda birşey dimi :)
Soran+1 yılaynen! :D
- +1 yıl
:D ayrıca aşk olsun bu kadarda erken en iyi cevap seçilirmi hiç belki de beni seçecektin sen :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbencede giymeliler yaa, hep kızlardan bekleniyor böyle şeyler abi bir giyin bakalım nasıl dışardan izlenildiği gibi rahat mı, topuklu da giysinler hatta biraz bizden istediklerini kendileri yapsınlar bakalım :D
32 Yorumla
Soran+1 yılahahahah cidden cok rahat ama diger ic camasırlarından rahat kadınlar icin olanından degilde kendileri icin olanınca giysinler azıcık got gorelim :D
Moda & Stil konusunda 309 cevap paylaştı. Aynen niye o görüntüden mahrum bırakıyorlar bizi hııı hııı! -,-
533 Yorumla
Soran+1 yılValla ya kılsız tangalı popolar gormek istiyoruz👊
Soran+1 yılkılsız ve sıkı olanlardan hoslandıkları dogrudur tangayla birlikte dusunme yetilerini kaybedebilirler kıcı ufaksa bide ahh daha fazla konusamıyıcam..:D
- +1 yıl
Yuh
Soran+1 yılyuh derken?
- +1 yıl
Popo yadami gözü diktin
Soran+1 yılne alaka:D
Soran+1 yılsadece ben dikmedim sayın cobanavcısı:)
- +1 yıl
Bu işte bir yanlışlık var sayın gizli kullanıcı 18-24
Soran+1 yılneden olsunki herkesin istekleri farklıdır
- +1 yıl
Yorumlarin ustune kilo alip kici buyutuyorum :D
Soran+1 yılneden ya :D
- +1 yıl
yarın bir gün senin gibi biri çıkar karşıma öyle bir şey ister . popoyu büyütüp garantiye alak kendimizi :D
Soran+1 yılbence karsındaki kisinin seni cekici bulması guzel bisey abartmayın :D
- +1 yıl
Oldu canim gel karsilikli jartiyelde de giyelim tam olsun :D
- +1 yıl
Oldu canim nerde ne zaman :D
Soran+1 yılbenim de iyi cok sukur
Soran+1 yılyaa ://
- +1 yıl
Kafaniz cok güzelmiş
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/ZO1Vl0.jpg
https://i.hizliresim.com/vJoL3O.jpg
Kim demiş ben varım bir kere - +1 yıl
Feminen tüysüz pasifim çok da yakışıyor bence dantelli kilot hoşuma gitse de arada tanga da giyiyorum ama ağda şart tabi önce temizlik canım
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/g9P2mb.jpg
https://i.hizliresim.com/7yB7Rr.jpg
bir de bunlar var efendim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
229Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen kocana bundan alırsın :) www.google.com.tr/imgres
13 Yorumla
Soran+1 yılVar yaa ahh ah:D hemde hic tuyu yok👌
Cevap sahibi+1 yılnasıl bir psikopatsın sen yaw :)
Soran+1 yılhemende psikopat damgası yedim!
+1 yılonlar tanga gıysın popolarını oksatsınlar alıssınlar :)) canalrı ıstesin arada bende derı iç çamaşırı gıymek ıstıyorum deri kokocak bırazda üüff
33 Yorumla
Soran+1 yılAynenn!!!:D
- +1 yıl
biz gıyeriz beraber olmadı ne dersinnnnn
Soran+1 yılhahahah oldu:D
Erkek normalde poposunu sergilemez sergiliyorsa sıkıntı vardır siz seviyorsunuz diye gay mı olsun çocuk sakın sevgilinizden böyle bir şey istemeyin sevişirken falan ne görürsen o ötesini beklemeyin illa da bekliyorsanız gay bulun kendinize ama belden bağlama da bulundurun yanınızda :)))
06 Yorumla
Soran+1 yılistersek ne tepki verirr?
Soran+1 yılnasıl degisir anlamadım:/
Soran+1 yılerkeklik hormonuyla ilgisi yokda sadece digerleri cok sıradan geliyo erkekleri cekici gostericek seyler gerekli
evet bende hoşlanıyorum erkeklerin tanga giymesinden
43 Yorumla
Soran+1 yılevett! iste karsındakinden hersey karsılıklı giyinmesi gerek :)
- +1 yıl
Sana bir foto show yapayim istersen
+1 yılBen kocamı evde öyle gezdircem bana hizmet ederken poposuna şaplak atıp teşekkür edicem :D:D:D:D
54 Yorumla
Soran+1 yıliste dusuncem buu !!! :D
Soran+1 yılkarsılıklı domalırlar sanane fantazi degilmi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen giyiyorum Efendim
https://i.hizliresim.com/g9P2mb.jpg
https://i.hizliresim.com/7yB7Rr.jpg00 YorumlaBen her gün bunu giyiyorum :)
lh5.googleusercontent.com/.../1386K.jpg11 Yorumla
Soran+1 yılofff offff offff :D allah yaratmıs iste !! :D <3
İşlemi uğraşalım araya kaçmasıylamı uğraşalım? :d
https://www.youtube.com/watch?v=YbJ9NZn-bIM25 Yorumla
Soran+1 yılİkisiylede😁
Soran+1 yılyarım saat disinizi sıkın :D
Soran+1 yılamaan aman:D
cunku rahat degıl ve bence hoş degıl
şahsen ben sıyah baksır ama dar olandan severım mesela.
mumkunse poposu sert olsun :D :D
tercıh meselası sanırım :D:FD11 Yorumla
Soran+1 yılOnlarda iyi tabi ama sıradan siyah tanga dusun sıkı popoya bide hic tuy yok:D
spordayken iri yari bir cocuk geldi havasindan gecilmior adale dagi gibi bir sey adam.. herkes ona bakio felan adam sonra bir egildi dedigin gibi giymis hahahahhaha rezillik yani adam sanmistik pustu.
03 Yorumla
Soran+1 yılOohaaa keske orda olsaydim😱 adam isini biliyo😎
Soran+1 yıltanga giydiginde de erkek gibi oluyo bir farkı yok gitsinde dantelli giysin demiyorum kızlar icin olanı var erkek icin olabı var :D
Öyle bir yakışıyorki. Pasif gay I'm ve evde giyiniyorum.
22 Yorumla- +1 yıl
tanımak isterim seni
- +1 yıl
Pasif gay veren demekti demi
Cinsel tercihlere saygım var anormal bir durum değil ama soruyu soran kesinlikle gay veya biseksüel :) Soruyu gizli kullanıcı olarak sorman saçma. Özgür ol. :)
06 Yorumla
Soran+1 yılhayır degilim sadece hosuma gidiyo:D
Soran+1 yılstrapon kullanmayı sevmem izlerken hosuma gidiyo ama ben kullanmam sadece erkek kıcı kılsız ufak olmalı tanga giyince inanılmaz cekici duruyo yoksa biseksuellikle bir alakam yok :D
Soran+1 yıldenemelisin al bitane giyin ama popon temiz olucak :)
+1 yıl---------------------
Kızların giydiği herşeyi erkeklerden giymek zorunda mı? Bir sürü kız giyim türünü erkekle uygulattınız zaten :D
------------------------------------------01 Yorumla
Soran+1 yılne gibi uygulatmısız anlamadım:D tanga kız ic camasırı degil zaten unisex ama kızlar daha cok kullanıyo o yuzden oyle bir algı var tuysuz erkeklere cok yakısıyo daha hos gosteriyo vucudu :)
Bir ara hiçbir şey giymiyordum evin içerisinde. Balkona filanda öyle çıkıyordum. Sonra farkettim ki, yaşadığım yer Türkiye ve kültür buna müsait değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılherseyi gectimde balkona oyle cıkman hangi kafayla ahahhaha :D
eşim partnerim ne isterse onu giyeceğim onun dilediği gibi temizleneceğim
15 Yorumla
Soran+1 yılsen supersin !!!
Soran+1 yılkolaylarına geliyor o yuzden:D bu dusuncede cok var aslında ama dusuncelerini paylasan az var diyelim mesela bende bunu sordum ama gidip sevgilime veya kocama tanga giy dersem nasıl bir tepki verir ya da hoslanmazmı diye dusunurum sorun bence burada karsıdaki nasıl tepki verir dusuncesi :)
Hahaha giydirmek görmek lazım :D basta itici geliyo evet ama gormeden bisey diyemem ön yargıya gerek yok ^.^
26 Yorumla
Soran+1 yılGiyince iticiden eser kalmaz elini ordan alamazsin ahhahaha:D
- +1 yıl
narin elleriniz oramda olacaksa giymeyi düşünebilirim yani, belki, olabilir mi bilmiyorum.
Soran+1 yılSen giyde ordan el eksik olmaz:D
- +1 yıl
Ben giyedim
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/vJoL3O.jpg
https://i.hizliresim.com/ZO1Vl0.jpg
Nasıl duruyorum Efendim

Evet evin içinde böyle giyebilirler. 00 YorumlaBen sliple rahat edemiyorum, Abazaya bak tanga demiş, Sapkınlıgını söylemiyorum bile.
Boxer candır :) Onsuz gezerim de başka birşeyle asla :)05 Yorumla
Soran+1 yılAbazalıkla ne ilgisi var ne on yargılısın😑 evin icinde bahsediyorum karsındaki kisi icin😊
- +1 yıl
İyide niye tanga veya g-string giysin normal bir adam evin içinde? Bilemiyorum ama normal bir erkek kendine yakıştıramaz belki sevdiginin hatrına kısa bir süre giyebilir fantazi olarak onada eyw. da evin içinde rahat edebilecegini sanmıyorum. Oldu olacak çıplak dolaşsın evin içinde diyicem ama öylede rahat edebilecegini sanmıyorum.
Soruya yogunlaşırsak eger, neden giymiyorlar demişsin, çok basit 2 nedeni var.
1. si kendine yakıştıramaz.
2. rahat edemez.
Abazan dır onun dogrusu, yaygın kullanımı abaza oldugu için öyle kullandım bende. Aç veya herhangi birşeye açlık çeken anlamına gelir ki sen evde tanga giyen erkege hasret oldugundan yerinde bir sözcük bence.
Ayrıca Abaza aslında kuzey kafkasyada yaşayan, abazanice koşunan ve abazinler olarak bilinen bir halktır.
Soran+1 yılKarsısındaki icin diyorum kendi kendine giymesede olur hem yakıstırmıycak ne varki
- +1 yıl
Ona tamam dedim zaten sevdicegini kırmaz onun hatrına giyer ben hani evlisiniz çoluk çocuk yok evde tanga ile gezsin sürekli anladım. ki çogu kişide öyle anlar yazından. Başlıga bakarsan evde neden giymiyor, devamına bakarsan niye iç çamaşır olarak tanga tercih etmiyor anlaşıyor. Bence yazın düşündügünü ifade etmiyor tam olarak. Kendini tam olarak ifade edememişsin.
Yakıştıramıyıcak ne varki konusuna gelirse eger;
Yakıştıranların cinsel tercihi de belli sana gelmez oda ;)
Soran+1 yıltamam alısılan bisey olmadıgı icin yakıstırmayabilir ilk basta ama cekici durdugunu anladıktan sonra kendine yakıstırır :) aynen ilk cumlende yazdıgını demek istedim bende
ben giyiyorum hatta rahat rahat giymek için ayrı eve bile çıktım dantelli üçgen tanga müthiş ve rahat hissettiriyor bu ara eşcinsel değilim :D
21 Yorumlakız arkadaşım istemişti bende giymiştim ne yalan söyliyim
23 Yorumla
Soran+1 yıl+1 !
+1 yılBana göre sorduğun sorunun ''erkekler neden sütyen takmıyor'' dan farkı yok.
15 Yorumla
Soran+1 yılSutyenin amacı var kadınlar icin ama tanga oyke degil zevk meselesi aynısı degil o yuzden
- +1 yıl
Böyle bir zevke sahip sağlıklı bir Türk erkeği düşünemiyorum :)
Soran+1 yılerkek zevk almayabilir ama kadın icin guzel bir goruntu:)
- +1 yıl
:)) Neyse sen o zaman evlendiğinde kocana giydir giydirebilirsen tabi
Soran+1 yılgiydiricem :D
olm biz erkeklere diyoz da kızın azmışından korkucan asıl:))))))))))
48 Yorumla- +1 yıl
+1 :D
Soran+1 yılBana laf soyliycegine giy de bak hak vericen
Soran+1 yılPoponun seksi durmasını istemezmiydin:D
Soran+1 yılHahahah tamam ondan sonra hep giymek istiyiceksin zaten:D
+1 yılrahat edemez onlar sekerim cıplak gezerler ama onu giymezler:))
14 Yorumla
Soran+1 yılHahahah tangalar cok rahat ama:D
- +1 yıl
Bayanlar için rahat ;) mesele ben şu an üstsüzüm
Soran+1 yılUst degil mesele alt giyin kendi popona asik olcan😁
Ülke geneli hatunlarının yüzde 70 i hala çiçekli don giyerken , erkeklerden bu talep biraz fazla olmadı mı :)
015 Yorumla
Soran+1 yılahahahahahahahahah:D hersey karsılıklı tabi onların istemesi tuhaf olurdu :D
Soran+1 yılalınmamalı direk yapılmalı !!! :D
Soran+1 yılo zaman kadınların bakıslarına daha dikkat et diyorum ve gidiyorum sayın murat seksenyedi
Soran+1 yılarkandan baktıkları icin onden gormen pek mumkun degil zaten kadınlar kendini ele vermez ara ara bakarlar :D
Soran+1 yılyoldakilerden bahsettim :)
Soran+1 yılcevrendekiler niye soylesin jshaksda:D
Soran+1 yıldemekki popon.. :D
Soran+1 yılpardon kardes :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılseverek giyiyorum tanga ve string çok rahat ve de çekici modellerdir. rahatıma düşkünümdür. benim için iç giyimim normal diğer iç giyim modeerlinden farksızdır uyum ve her zaman zaman giyiebilmem için. içimde olan bir kıayfet beni ilgilendirir.
00 YorumlaDogustan bende kil yok denecek kadar az ama kalkipta tanga giymem krndimi rezil etmem mk. Mis gibi dar baksirim var daha ne mk :P
05 Yorumla
Soran+1 yılrezil olmazsın soyle dusun kız arkadasın giyince rezil mi olmus oluyo hayır sende tuysuzsen ona da senin giydigin tanga cok cekici gelir :)
Soran+1 yılboxerla cekici degil demedim ama tangayla onuun 100 katı:D
Soran+1 yılozele gelmemin bir nedeni olmıyıcagı icindir:D
Su kızların fantazileri yok mu neler neler okuyoruz hep ya :D
05 Yorumla
Soran+1 yılneler var da karsı tarafın kabul etmiyicegi seyler olunca pek soylenmiyo baksana en ufak tanga konusunda bile 'hayıır aslaa' diye basladılar ajagjdjs :D
Soran+1 yıldusunuyo ama sogursun diye soylemiyo olabilir ya da bu degilde baska seyler dusunuyodur istekliyse fantazileri boldur:D
Soran+1 yıldogrudur:D
fantazi için seks yapmadan önce giyilebilir ama sende doktor ya da hemşire kıyafeti giymen lazım jartiyerli :)
11 Yorumla
Soran+1 yılGiyilir karsılıklı hersey:D
çünkü ortalığa sıçmasın diye kıçına bez takılan yavru maymunlara benziyoruz
07 Yorumla
Soran+1 yılAhahaahahha hayıır nasıl gorundugunuzu bilmiyosunız
Soran+1 yılgidip sıkasım geliyo boyle cok fena anlatamıyorum:D
Soran+1 yılsıkarım ne var
Soran+1 yılhemen sıppıııkk
götümün arasından bir ip geçmesi bana haz vermez doğrusu
06 Yorumla
Soran+1 yılSeksi hissedersin hemde karsındakini daha cok etkilersin😉
Soran+1 yılKillarini aldir bir zahmet popondaki bunu zaten aldirman gerekir ustune bide tanga giy sevgilin ustune atlar
Soran+1 yılBaklavalı kaslı olması bomba olurdu ama o kadar olamıycagını bildigim icin cok kaslı olmasada sıkı vucutlu birinde inanılmaz cekici durur
+1 yılTanga dediğin daracik bir sey yarısı kıçın in arasında on tarafda hafif bir dalgalanma olsan biraz kandolasimi biraz sertleşme ya kıçını yara yaparsın ya da yumurtaliklarini patlatirsin
08 Yorumla
Soran+1 yılYok evde 1 saatligine falan karın icin mesela giymezmisinn:)
- +1 yıl
Olur olurda Bir saat durmaz o orada en fazla 5 dk sonra yelkenler fora olur oyle bir kıvama gelince
Soran+1 yılYarım saatte yeter o goruncek birazcık:D
- +1 yıl
5 dk yeter söyle düşün sana bir hediye geldi ama çok güzel bir ambalajı kutusu var çok beğendiğin için açmadan beklermisin hemen içindekini merak edersin buda böyle bir şey tanga giydim diye podyumdaki gibi yarım saat yatak odasında veya salonda her neyse dolaşacak değilim en fazla 5 dk ben çıkarmasan bile benim ufaklık yırtar orayı kendi çıkar :))
Soran+1 yılahahhahah:D ya illa icine sıgdırmaya calısman sart degil zaten o ustunde olsun yeter:D
- +1 yıl
bak böyle bir şey olursa giyinirim daha rahat ederiz
https://i.hizliresim.com/NYmP6g.jpg
Soran+1 yıloha super bu !! nerden buldun bu resmi?
- +1 yıl
Değişik modellerde var link atarım aksam eve geçince
+1 yılBen giyinmeyi çok seviyorum keşke eşimde senin gibi düşünse tanganın ipi kalçama değdi mi çok tahrik ediyor beni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDüşünsene kocan onu giyip gezio evde. Dışarı çıktınız sana atar yaptı. La s*ktr git sen önce g*tünü topla demez misin ben derim:)) Aman aman giydirmeyin adamlara öyle şeyler:)
02 Yorumla
Soran+1 yılahahahah hayır dememmm o popo benim popom asla laf soylememm !! <3
Cevap sahibi+1 yıl:)))
o ne öyle ya g.. tümün arasına kaçacak hayatta giymem bir keresinde bana hediye bir tane geldi oyuncak vardı ön tarafında o bile baya kastı beni rahatsız etti :D
05 Yorumla
Soran+1 yılzorla mı giydirdik git kendine rahat olanını sec al tobe tobe
Soran+1 yılaHKJDHAKJAHK :D kotu bir baslangıc yapmıssın rahat olanlarını sec giyin memnun kalıcan demeye calıstım:D
Soran+1 yılaraya kacması rahatsız etmiyo zaten kadınlarınki rahat olur erkeklerinkide size gore olanı secip giyinicen on tarafı sıgdırabilmek icin:D
+1 yılBence bunda bir sorun görünmüyo. Mesela Arnold Sports Festivalinde baya kaslı erkekler tanga giyerek çıkıyo insanları karşısına. Ama yinede ben giymem :D
04 Yorumla
Soran+1 yılonları ornek al birazz :D
- +1 yıl
Kaslı olursam yaparım :D
Soran+1 yılyap ! :D
- +1 yıl
Vücut çalışıyorum zaten :D
- Moda & Stil konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılben evde veya günlük hayatta giyiyorum gayet rahat oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyakında modacılar tangaları erkeklere moda yapacaklar diye korkuyorum zaten, hayır ben modayı takip etmem modaya gore giyinmem ama tangaları erkeklere moda yaparlarsa :D birçoğu giyer :D
08 Yorumla
Soran+1 yılmodayı bırak sende giy vucuduna iyi bak ve giy cok cekici olursun :D
Cevap sahibi+1 yılkafama sıkarım daha iyi
Soran+1 yılkarsı tarafın zevkleri arasında varsa da giymezmisin:D
Cevap sahibi+1 yılsaçma saçma konuşma öyle şey mi olurmuş
Soran+1 yılnasıl yani:D
Cevap sahibi+1 yılerkeklerin tanga giymesinden bahsediyorum öyle saçma sey mi olurmuş derken
Soran+1 yılkadın seviyo allah allah
Cevap sahibi+1 yılseviyorsa gitsin homo bulsun
+1 yılgstring ya da tanga giyen erkek ağır ibnedir ya :D
02 Yorumla
Soran+1 yılDegildir nokta
- +1 yıl
sana göre olmayablr tabkide saygı duyarım :)
+1 yılGörüyorum nette bazen bazı i*neler giyiyor. Genelde Cd gayler :) yani erkekler giymiyor.
014 Yorumla
Soran+1 yılGiyiyolar cokta seksi duruyo😏
- +1 yıl
Giyenler erkek değil işte :) neresi seksi beni hiç cezbetmiyor :D hatta iğrenç duruyor
Soran+1 yılSeni zaten cezbetmesin ahahhaha kızları cezbediyo bizim gozumuzden bakabilmen lazım:D
- +1 yıl
oldu olacak sütyen de takalım mı :D
Soran+1 yılsutyenin kadınlar icin amacı var ama tanga oyle degil o yuzden o ikisini kıyaslayamazsın :)
- +1 yıl
Strapon da taksınlar mı :)
Soran+1 yılgerek var mı ki ondaki yeter :D
- +1 yıl
Tanga giyen erkeğin erkekliği çalışıyor mu ki :D Genelde çalışan başka tarafları oluyor :D
Soran+1 yılbenim istegim uzerine giymeli zaten dısarıda degil:D
- +1 yıl
Var mı sevgilin. Giydirebiliyor musun ona :)
Soran+1 yılvar hic soylemedim burada soruyorum iste kimler ne dusunuyo diye:D
- +1 yıl
Hele bir sor bakalım :D aşkım benim için tanga giyer misin de. Evet derse sonrasında ben strapon takıcam ne diyorsun de :D onuda ben merak ettim bakalım tepkisi ne olacak :D
Soran+1 yıltanga giysin yeter bana:D
- +1 yıl
Tamam iste tangayi o giysin straponu sen giy bakalim ne diyecek :)
türk erkeğinin ortalama %50 %60 ı ben dahil kıl yumağı :) bundan olabilir mi :)
13 Yorumla- +1 yıl
Kıl yumagı ne oluyor :))
Soran+1 yılPopoyu aldırsın bir zahmet ahahahhahah sonra tanga aghhhh😎
+1 yılBacaklarim =amazon ormani
Ben boxee dolassam camdan filan goren olur sevismeye calisir :D bana derte gerek yok05 Yorumla
Soran+1 yılaldır onlarıı acciiiielllllll
- +1 yıl
Tras makinasiylami aliyim jiletlemi
Soran+1 yıllazer en temizi kanka
- +1 yıl
Para yetmez ona
- +1 yıl
Bacaklariialdim tangayi al gelcem dvdgdvdfdffd
+1 yılBisexuelmisin gardaş? Belki de görmek istediğin gstring ya da tanga giymiş erkek değil de sadece kız gibi görünen bir erkektir :D
04 Yorumla
Soran+1 yılyok kardes biliyorum kendimi oyle giyen erkekleri cok seksi buluyorum mesele bu ama giyen pek yok giysinlerde manzaranın tadını cıkartalım:D
- +1 yıl
Dalga geçme amaçlı giydirilmiyosa ben giyerim sevgilimin karşısına çıkarım :D
Soran+1 yılya niye dalga gecelim senin sevgilin giyse sen dalgamı gecersin:D
- +1 yıl
Hayır tabiki dalga geçilirmi sevişilir :Ddd giyerim sevgilim isterse :D
+1 yılonu giyen erkekmi olur bor sen erkek görmemişsin (: erkek dediğin vurdummu çarpacak seni duvara yapıştırcak gstringinle beraber :))
02 Yorumla
Soran+1 yılAhahahahjahaha:D
- +1 yıl
((:
+1 yılBirileri cinsel eşitliği yalnış anlatmış ta sizlere ondan artık sorar olmuşsunuz. Bokunu çıkarmayın...
04 Yorumla
Soran+1 yılahahahah ne alakası var giyip aynaya bak goruceksin ama kılsız olman gerek:D
- +1 yıl
Öyle fantezilerim yok çok şükür :D
Soran+1 yılpoponun degerini bil timucinn!!!
- +1 yıl
kolluyorum zaten :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen giyiyorum hemde çok uzun bir süredir, dolabımda bir sürü renk renk her çeşit tanga var oldukça rahat çok iyi, erkekliğimden de birşey kaybetmedim çok şükür sapına kadar erkeğim zevk ve tarz meselesi bu 👍
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynen 👍
Türk erkeğindeki kıllılık oranını düşün ve bu soruyu sormamış gibi yoluna devam et dostum :Dagshdj
03 Yorumla
Soran+1 yıllazer bugunler icin var :D
Soran+1 yılbence fazla insanların ne dusundugunu umursuyosunuz kendiniz icin ve karsı tarafı mutlu etmek icin bazı seyler yapılmalı :D ayrıca lazer yaptıran erkek gozumde digerlerine gore 10-0 ondedir saka yapmıyorum :)
+1 yılG-String giyen adam gaydir bana göre. İnsan öyle bişeyle nasıl rahat edebilir ki?
05 Yorumla
Soran+1 yılCok rahat bir dene
- +1 yıl
Almayayım teşekkürler. Boxerlarımla mutluyum ben.
Soran+1 yılSevgiline ya da karına giy bir asık olur popona
- +1 yıl
Seninki giyer umarım ne diyeyim. Sana popolarla mutlu hayat dilerim ;)
Soran+1 yılTesekkur ederim insallah:D
+1 yılSabah sabah su filan içme kızım sende kafa yapıyor sen 11 12 ye kadar yat..
024 Yorumla
Soran+1 yılbir giyin aynaya bak ondan sonra hak vericen
- +1 yıl
Ya bas git :D aynada kendimi öyle göreyim zaten bir daha erkeğim diye gezmem Allah korusun :D abuk sabuk şeyler kızlar seviyor diye karizmayı çizdirip erkeklik yolumuzdan çıkacak değiliz..
Soran+1 yılKarizmayı cizdirmeyle ne ilgisi var cekici durmak istemezmisin sevgiline:D
- +1 yıl
ya git nesi çekici :D ıy düşündüm de kendimden soğudum hani bu kadar iğrenç olamazdım herhalde :D
Soran+1 yılHic sanmiyorum kendine guven biraz😉
- +1 yıl
Güvenmekle ne alakası var ya :D milleti yoldan çıkarma bu şeytani fikirlerinle beni kandıramazsın ^^
Soran+1 yılKendimsden sogudum dedinya soguma cok iyi durucak guven kendine anlamında dedim:D millet biraz sınırlarını aşsın kız arkadasının aurekli poponu hayal ettigini dusun bi😁
- +1 yıl
yav başka yer mi kalmadı da orayı hayal ediyor. D konuşturma beni şimdi töbe töbe Herkes yerini bilecek o kızsa bende erkeğim :D
Soran+1 yılHayal etmesini bal gibi istersin simdi istememezlikten gelme:D herkes kendi yerinde ayrıca:D
- +1 yıl
Yok vallahi istemem :D eğer öyle bir şey varsa karabasanlar görsün hayalleri kabusa dönsün :P
Soran+1 yılNeden istemezsin ya anlamadım senin poponu istiyo iste ne guzel:D
- +1 yıl
ya arkadaşım :D niye popu mu istiyor manyak mı yav nasıl bir cinsiyet rolü karmaşası bu :D sevgilin var mı?
Soran+1 yılya popon cekici geliyo sevgilin dokunmak istiyo falan nasıl istemezsin bende bunu anlamadım:D evet var bu arada ama giydirmedim:D
- +1 yıl
Sevgiline acıdım :D isteyecek başka bir şey kalmadı mı töbe töbe kadının sapığı da bir başka oluyormuş arkadaş :D
Soran+1 yılsanki ben mi belirliyorum neyi begenicegimi istekdısı hoslanılan bir durum soylemiyimmi
- +1 yıl
Söyle me tabi ki içinde kalsın diğer kızlarında aklını çeliyon :D
Soran+1 yılben celmiyorum onların aklında var zaten
- +1 yıl
8 gün sonra :D yuh
Soran+1 yılmesgul bir insanım ben litfen !
- +1 yıl
Meşgül insanın sorduğu soruya bak :D
Soran+1 yılneden bizim fantazimiz olamaz mı mesguluz diye !
- +1 yıl
Olamaz sizin tek fantaziniz köle gibi çalışmak !
Soran+1 yılis sırasında kole erkektir o calısır :D
- +1 yıl
bak bak :D feminen kaplan oldu uysal sevimli kedi Az değilsiniz siz var ya
+1 yılciddi misin ya coğu kız slip mayo giyen erkeklere bile tahammül edemiyo? sanirırm cidden fantezinin sırını yok :)
01 Yorumla
Soran+1 yılCogu kız sever ama o mayoyu giyenler maymun kadar kıllı oldukları icin oyle diyolar ama tertemiz olup giysin herkws rontgencilige baslar:D
Mis gibi boxer varken. O dedeiklerin bazi kadinlarda bile igrenc dururken erkekte nasil olur kim bilir.
010 Yorumla
Soran+1 yılEn kotu popoyu bile guzel gosteriyo boxerın yeri ayrı
Soran+1 yılHer kadına yakısır erkeklerinde oyle
Soran+1 yılErkeklerin popoau tas gibi cok yakısıyo gel inat etme giyin
Soran+1 yılDegil yaa ne alakası var
Soran+1 yılo zaman giymelisin:)
+1 yılcevap veresim geldi rahatsa kullanımı giyilebilir de:) neyse bu tür şeyleri hiç utandırıcı bulmasınlar bu saatten sonra... bence pantolonlar bluzlar t-shirtler şeffaf olmalı zaten;)
01 Yorumla
Soran+1 yılneden utandırıcı olsun ki vucudu cekici gosteren bir ic camasırı karsındaki icin giyinilebilir :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ne tarz fotolara bakıyorsun bakayım öyle:D onlar ancak internette falan olur günlük hayatta giyilmez çünkü rahatsız eder sığmaz bazı şeyler :D
04 Yorumla
Soran+1 yılO fotogrflar fena:D gunluk hayatta derken evde sevgilin icin karın icin falan:D
Cevap sahibi+1 yılRahat değiller bence hele ki eşin için soyunmuşsun vs olmuş direk gibi zaten içinde durmaz yani şaka falan değil sertken dar kıyafet bazen ağrı yapabiliyor.
Soran+1 yılillaki icine sokman sart degil onun durusu guzel olan arkadanda ondende icinde olması degil yani :D
Cevap sahibi+1 yılHey yarabbim :D sen giydir sevgiline :D
+1 yılO zaman gaylere gidin bakin her turlusunu giyiyorlar ;)
010 Yorumla
Soran+1 yılgay olması bisey ifade etmiyo yakısana yakısıyo sende temizlen sanada yakıssın
- +1 yıl
Boxerim yeter hem benim penisim o gstring midir tanga midir nedir oraya sigmaz
Soran+1 yılerkek icin olanları var zaten kadınınkileri giyemezsin
- +1 yıl
Olsun ben giymiyorum :D
Soran+1 yılyakısmıyosa yakısmıyo de yok ben giymem diye kıvırtma !
- +1 yıl
Yok ben erkek olan erkeklerdenim karilara ozenen erkeklerden degil
Soran+1 yıldedigin gibi durmuyo zaten seksi duruyo :D
- +1 yıl
Hem ilk senden duydum erkek gstringini. Kadinda seksi vucut oldugu icn kalcalari mukemmel gosteriyor erkekte oyle degil
Soran+1 yılerkekte puruzsuzse aynı etkiyi veriyo merak etme
- +1 yıl
Neyse ne tiksindirici
+1 yılBu nasıl bir fantezidir ya :D oldu olacak jartiyerde giysin :D
08 Yorumla
Soran+1 yılhayıırr:D
- +1 yıl
Evin içinde yaaaa assjkl :D ulan ne makara be :D
Soran+1 yılahahahahhaah :D yok tanga yeterli simdilik jartiyer kadın icindir corap icin yani ama tanga unisextir ve popo puruzsuzsse her iki cins icin cekici olur :)
- +1 yıl
bence slip boxerdır erkekliği ve seksiliği koruyan gerek yok farklılığa :D
Soran+1 yılcok sıradan ya:D artık bıkar karsındaki boxer boxer nereye kadar degistirmen lazım biraz :D
- +1 yıl
yakında tanga giydirip kırbaçlarsın sen çoluğu çocuğu :D
Soran+1 yılkırbac fazla olur ama vururum cok tatlı oluyo popo
- +1 yıl
iyi bakalım :)
+1 yılValla ben özgür bırakıyorum bişey giymiyorum sallanıyor duruyor.😊😊😊
11 Yorumla
Soran+1 yıloda cok cekici ama bunun yeri ayrı:D
kızım mal onun içinde durmuyor boxer giyiyoruz salıyor aşağıya.. :D
112 Yorumla
Soran+1 yılsıgmasına gerek yok o dısarda kalabilir :)
Soran+1 yılgiyin ama tanganın ipini saga ya da sola kaydır aslında boyle daha seksi
Soran+1 yılevde karısının yanında
Soran+1 yılacık olsun cadır bunun icin tanga gerekli!
- +1 yıl
yok uzun boxerlar var onlar ideal çadır için :D t0.gstatic.com/images aha böyle :D
Soran+1 yıliyi ama fazla kapalı
Soran+1 yılbenim tangalı fantazim daha iyi
Ronaldonun boxeri ile dolasiyorum cok rahat sımsiki
03 Yorumla
Soran+1 yıliyi ama sıradan artık:D
Soran+1 yıltabiiki
+1 yılHaha güldürdün knk. Bizim Türkler ve g-string heh? Hayal dünyan baya genişmiş
04 Yorumla
Soran+1 yılFantazinizi acıklayın diyolar soyluyoruz yok o olmaz diyolar ahanajajajaj:D
- +1 yıl
Doğrudur.
+1 yıll*n sanki evin disinda giyiyolar da evin icinde neden giymez diye sormus..
04 Yorumla
Soran+1 yılAhahahhah:D yani direk evin icinde giysinler kizlar gorsun yeter:D
- +1 yıl
Amaciniz ne kizim anlamiyom ki hic bisi giymesin görmek istediginizi görün hatta görmekle de kalmayin caniniz ne istiyosa yapin :))
Soran+1 yılArkadaki goruntu super onden sıgdırmasanızda olur aslında cıplak gibi ama o orda durucak
- +1 yıl
Nasil bir fantazin var merak ediyorum :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılne iğrençsin ya oldu olcak külotlu çorap da giyelim.
014 Yorumla
Soran+1 yılyok daha neler herkes yok onuda yapsın yok sunuda yapsın bari yazmıs dediginiz seyler kadınsı seyler tanga genel olarak her iki cinside seksi gosteren bisey uzerinde bisey var ama yok gibi tahrik ediyo karsındakini
Cevap sahibi+1 yılya saçmalama gözünü seveyim tanga nasıl her iki cins için olsun? külotlu çorap bile o kadar kadınsı değil ya.
Soran+1 yılkadınsı:D ama tanga seksi gosteren bisey kadın icin alısılan bisey oyuzden oyle gozukuyo ama erkekler icin satılanı bile var :D
Cevap sahibi+1 yıliğrençleşme tamam :D tanga da g-string de çorap da sadece sizin için var :D
Soran+1 yılcorap evet sadece bizim icin ama digerinin cesitleri var :D
Cevap sahibi+1 yılya yok yok yok :D kışın üşüdüğü için pantolonun altından çorap giyen çok erkek var ama hiç tanga giyeyim diyen erkek görmedim ben cinsiyet karmaşası yaşamıyorsa :D
Soran+1 yılya dısarda degil kadında dısarda giymez pek zaten ahhhahahaah :D evde giymeli karısının karsısında ajgjagdjs:D
Cevap sahibi+1 yılorası başka canım karısı ne isterse giymek ve yapmak zorunda :D siz dışarda giyiyosunuz ayrıca hiç ayak yapma :D
Soran+1 yılaynen onu diyorum:D elbise icin giyiyoruz tabiki cizgilerin belli olmaması icin:D
Cevap sahibi+1 yılkadınlara lafım yok zaten sizde yerine göre gerekli oluyor yani doğru yerde doğru zamanda giymelisiniz ama bize de eziyet etmeyin başka şeyler isteyin ya :D
Soran+1 yılevde istiyoruz zaten milletin icinde degil :D
Cevap sahibi+1 yılmilletin içinde giydiremezsiniz zaten :D kadınım da her istediğimi giyip her isteğimi yerine getirirse giyerim ama :D
Soran+1 yılhersey karsılıklı dostum:D
Cevap sahibi+1 yılo zaman süper :D
- Devamını Gör (206)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler