Asla, markaya değil tarzına ve kalitesine bakarım. Bana göre zaten israftır sırf üzerine LV falan yazılı diye tonlarca para harcamak. Onun yerine uygun fiyata beğendiğim modeli alır geri kalanıyla da çocuklara hediye alırım.
Selam milia☺️ Hayır çanta buna dahil hiçbir üründe marka takıntım yok çünkü neyin iyi çıkacağı marka ile alakalı değil. Gözüme hoş görüne ve dokusu gerçekten iyi para vermeye değecek olan bir ürünü alırım. #perso
şu hayatta marka takıntısı kadar canım bir şey yoktur milyarder de olsan saçma yani bir çantaya o kadar para verilir mi gerçi çantaya değil marka adına ödüyorlar zenginler bizi yoluyor marka sahipleri de zenginleri kdfjnsdkf
Almayi cok sevip ama kullanirken çok sıkıldığım bisey varsa oda canta... Kalkip 3 5 bin liralik bi canta asla almam ama kendi halinde ucuz rahat kaliteli canta buldukca alirim. Mango zara hm baska butikler... Keyifli canta bulursam alirim.
Hayir yok bir kac marka cantam var ama sirf tiplerini begendigim icin almistim biride hediye ztn. Onun disinda aaa illa marka olacak diyen biri degilim
belırlı bır marka dısında kesınlıkle almam dıyemem ama. genelde kullandıgım pıerre cardın ve matmazel sılver polo lanet ettım asla almam en pahalıya aldıgım canta ve en cabuk bozulan cantam oldu. 1. numaralı tavsıyem matmazeldır :)
Ne çantada ne de başka kıyafetlerde marka takıntım var şükür 😄 Güzel görünsün, üstüme uysun kullanışlı olsun, yeter
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Parfum de orjinal kullanırım çanta da da a kalitatif taklit çantalar var onlar dan alırım 1 tane ye 500 500 600 vermek yerine çeşit çeşit 50 60 tl lik çantalar dan takmak mantıklı geliyo zkzkxnzmxnskzk😂😂😂