Moda & Stil Çok beğenerek aldığınız bir kıyafeti çevrenizdekiler beğenmedi diye giymemezlik yapar mısınız? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Bn umursamam bile Güncellemeler+1 yıl Süper Soru 🍂🍁🍊 Çok beğenerek aldığınız bir kıyafeti çevrenizdekiler beğenmedi diye giymemezlik yapar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
AdeM07 Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Moda & Stil konusunda 512 cevap paylaştı. Ben dar kesim çiçek desenli mini elbise çok seviyorum çevremdeki bazı kızlar sevmiyor ama ben çok severek giyiyorum 3 0 Yorumla
Sirenix_43 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl benim tarzimi cogu kisi sevmez ama ben seviyorum yani kendimi sevdigim tarz icinde hayal ediyorum ve begeniyorum 0 0 Yorumla
mi_lightning Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Zor beğenirim, beğendiğimi de alır giyerim, başkasına bakmam... 0 0 Yorumla
Esmaacanan Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Evet eleştiri bizim kültürümüzü çok etkiliyo ki dolabımda iki ya da 3 tane var öyle kıyafeyim :) 0 1 Yorumla ecstasy11 +1 yıl Nasıl ki tarzı onların Yorumla
Vastalord10 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Ne alaka onlara kalmış benim hakkımda karar vermek fikir beyan etmek 1 0 Yorumla
Mavi-kudi Takip Et Guru Yaş: 49 +1 yıl önemli olan benim beğenmemdir. çevremi ilgilendirmez. 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2b cevap paylaştı. Kendim beğendiysem giyerim.. 0 0 Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Hayır ben beğendiysem onlar sadece bakarlar öyle. 0 0 Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 554 cevap paylaştı. Hayır benim beğenmem önem 0 0 Yorumla
SedaSoruyorr Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben beğeniyorsam bitmiştir o iş 0 0 Yorumla
MinikCenavarr Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Çevremin Göz zevkine göre giyinmiyorum ki 0 0 Yorumla
fenoolmayanmen Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl O kadar zevksiz değilimdr sanırım 😂 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı. Cıks umurumda değiller 0 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Moda & Stil konusunda 342 cevap paylaştı. Tınlamam kimseyi 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. Yo giyerim ynie de 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. yapmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Ben dar kesim çiçek desenli mini elbise çok seviyorum çevremdeki bazı kızlar sevmiyor ama ben çok severek giyiyorum
benim tarzimi cogu kisi sevmez ama ben seviyorum yani kendimi sevdigim tarz icinde hayal ediyorum ve begeniyorum
Zor beğenirim, beğendiğimi de alır giyerim, başkasına bakmam...
Evet eleştiri bizim kültürümüzü çok etkiliyo ki dolabımda iki ya da 3 tane var öyle kıyafeyim :)
Nasıl ki tarzı onların
Ne alaka onlara kalmış benim hakkımda karar vermek fikir beyan etmek
önemli olan benim beğenmemdir. çevremi ilgilendirmez.
Kendim beğendiysem giyerim..
fikirlerini önemseseydim onlara sorardım
Hayır ben beğendiysem onlar sadece bakarlar öyle.
Kimin beğenmediğine bağlı
Hayır benim beğenmem önem
Bazıları harbi harbi dikkate alıyo
Beğenen den ise giyersin tabiki
Ben beğendiysem gerisi umrumda olmaz.
Ben beğeniyorsam bitmiştir o iş
çok acık degılse gıy tabı
Çevremin Göz zevkine göre giyinmiyorum ki
O kadar zevksiz değilimdr sanırım 😂
kimsenin bu konuda söz hakkı olamaz..
ben giyerim sevdiğimi
Cıks umurumda değiller