ben teşekkür ederim insan kıyafeti ile değil konuşması durusu ahlakı ile güzel olmalı makajı akınca cok guzelde gorunen ınsanlar olmalıyız🥰cici bir bayansın nr goysen yakısır kımsenın kötu yorumuna uzulme lutfen.
Fikir beyan eden herkesi aksine ikna etmeye çalışıyorsun. İnsanlara muhalefet olmak için mi sordun soruyu? Giy gitsin o zaman. İstediğin cevapları vermek zorunda değil insanlar.
Alt tarafı nişan deyip, burada giyeceğin elbiseyle ilgili fikir alman nasıl bir tezat? Kusura bakma mantıksız insana tahammülüm yok. İstediğim cevabı veririm. Gerçekleri duymak hoşuna gitmiyor olabilir, ama o olgunluğa sahip değilsen soru sormayacaksın ya da makul davranacaksın.
Bu elbise diye sordum başka elbise giyebilme imkanim yok nasıl diye sordum yok kumasi şöyle yok günlük dugun değil kına değil millet sanki abiyeyle geziyor fikir almak istedim başka seçenekleri ben de biliyorum ayrıca milletin avukatlığı sana kalmamis
Ulan kalkmış soruma gizli yorum yapıyorsunnnn kendine bile güvenin yok bana vasatın alti diyorsunn 😂 al iki kemik vereyim de. İşini görsün iyice havlama 🍖🍖
Seninle daha fazla uğraşmayayım. Beynim küçük diyerek her şeyi netleştirdin. Yaptıklarını eleştirmeden önce bilseydim keşke bunu. Yazık üzüldüm bak şimdi. Hadi dikkat et kendine.
Ahahaha senin hiç yok bunun farkındasın zaten olsa bu kadar uzatmazdinnn ne dokunmusum sana beee 😂 ne kadaar havladin amaa iyi ve kaliteli olmasam bu kadar havlamazdin mutlu oluyorumm kudur istediğin kadarr 🍖🍖🍖🍖
Bana kuduran sensinnn bak dünden beri yorum yapıyorsunnn 😂 ben sana ne söylüyorsam aynı şeyleri söylüyorsunn yazık yazık bide beni eleştiriyor iyi izle o zaman beni tamam mı işin gücün yok 30 yaşına gelmişsin beni takip ett 😂
Yazık ya hallere bak. İyice çingeneliği çıktı ortaya. Ben tahmin etmiştim zaten çingene olduğunu. Ama havlayan bir çingene beklemiyordum. Haydi kes o sefil sesini de uzaa. Daha fazla tokatlamak istemiyorum seni.
Lorke senin gibilere denir 😂 sen keseceksin sesini çünkü havlayan sensin ben değil durduk yere bana sataşan sensin hadi işin de yokk galiba o zaman zıbar yat 😂
Bana vakit ayırdığına göre? Ahh ahh kafan hiç basmıyor. Laf sokmak istiyorsun anlıyorum. Ama yazdığın her şey sadece beyinsizliğini kanıtı. Hadi kaybol buradan.
Neysee.. Ben seninle uğraşma amaçlı yazmadım, ama baktım ki önünü alamıyoruz devam ettirdim. İnsanları rencide etmeyi, kaba davranmayı sevmem. İlk yorumumun arkasındayım tabii ki :)) Ama geri kalanlar sadece geyik amaçlıydı. İyi günler dilerim.
@xsmallgirl sevdiysen giy ne diyim :D Keşke sade yerine biraz desenli, tasarımlı bir şey seçseydin. Ayakkabı da siyah olacak, tam zıtlık yani. O nişana gelen herkese seni tarif etsem bir yıl sonra bile hatırlar yani. :D
öyle de olsa belki arkadasın alacak durumu yok. bunu daha guzel dılle anlatmanız daha guzel olacaktı. örnek gunluk kullanım ıcın uygun ama nısan ıcın sade olmuş bıraz daha ısıltılı dıyebılırsınız. ayrıca dedıgı gbı kına okadar abartılacak bırsey degıl
duyar kasmanıza gerek yok soru giyilir mi? ben de diyorum ki günlük. yalan söyleyemem fikrim bu. isteyen istediği gibi giyinir gider zaten benim fikrimle mi değişecek?
fikrinizi değiştirmelisiniz demedim bauan. duyar kasmakta değil. günümüzün iletşim sıkıntısı bu kırmak uzmek. halbuki guzelliklede söyleyebılırsınız gununuz nekadar kötu de olsa baskalarını uzmemek gerekır. sız baskasının gununu guzellestırırsenız sız mutlu olursunuz. sadce uslubunun sert oldugunu söyledım yapmak yapmamak sıze baglı. lakin güzel bir söz tatlı dil yılanı bıle delığınden cıkarır boşuna denmemiştir. sizide kırrıp yanlış anlattıysam özürdilerim sevgiyle kalın.
@eşkışkınlıromeo üzücü bir şey görmüyorum ben paylaştığım zaman da aynı üslupla söylenilmesini isterim. moral bozacak bir durum yok burada. kendime nasıl denilmesini istiyorsam öyle diyorum. bana göre kuzen nişanı basit bir şey değil. her neyse iyi günler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
yorumumu yaptım sanırım. ama senın hosouna gıdıp ıcıne sınıyorsa gıyebılırsın kına oldugu ıcın olabılır sakınca yok tabı ki
Teşekkürler çok naziksin
ben teşekkür ederim insan kıyafeti ile değil konuşması durusu ahlakı ile güzel olmalı makajı akınca cok guzelde gorunen ınsanlar olmalıyız🥰cici bir bayansın nr goysen yakısır kımsenın kötu yorumuna uzulme lutfen.
olabilir.. kendini nasıl rahat ve güzel hissediyorsan. fiziğin zayıf sanki yakışır
Çok teşekkür ederim aşırı zayıfım 😊
yaa olsun kiloluktan iyidir. istediğin kıyafeti bulursun :)
O konu da sıkıntılı kuzum elbiselerin için de kaybolmakta var 😂😂
ayy canım benim. alırsın kilo :)
Öyle olmuyor bünye elverişli değil 😊
anladım kuzum
Ayrıca sizin fiziginiz de çok güzel
teşekkür ederimde benimde sıkıntılarım var
Besn bunu gunluk giyiyorum aynisnin kahverengisi ama sen bilirsin abartı istemiyorsan olur bence şalini siyah giy
Ben de öyle yapıyorum da şimdi nişan olduğu için çokta süslenmek istemedim
Bence siyah sal siyah ayakkabı siyah çanta biraz Takı biraz makyaj götürür
Siyah şal dan sıkıldım 😂
Kiz hemşo senmişsin 😅 resmi yeni farkettim sana ne giysen yakışır
Beyaz tenlisin yakışır diye dedim gri falan da olur bence jirmizi takma
Yaa deli kizzz 🙈❤️ saolasin hele bakayım yoksa bu elbiseyi de giymiycrm. 😂😂
Valla daha şık bir şeyler varsa daha iyi olur bence bak bakalim
Kız var şimdi ama ona göre ayakkabım yok 😂😂😂
Hangi renk vardır ya ayakkabıyı halledersin
Beyaz çiçekli elbisem var
Evdeyse Nişan normal bir ayakkabı giy git nolcak
Evde değil kuzum ya ondan şaştım kaldımm
Krem falan yok mu topuklu vizyon rengi kemik ten o tonlarda bir şey
İki ayakkabım da diğer kuzenlerim de 😂😂😂
Ben bunu giyeyim kemer falan az da modifiye yaparım ne kadar olursa artık 😂
Yaparsın artık yapacak bir şey yok 😅
Abartısız günlük bi elbise gibi duruyor. Ama bence giy gitsin. Abartmaya gerek yok nişanda
Bence güzel nişan senin olmadığı sürece zaten abartmaya gerek yok
Dimi aynı şekil düşünüyorum 😂
Aynen ☺️ Zaten zayıf olduğun için yakışır sana her türlü.
o şal hic olmaz askim ya. medine ipegi guzel olur o şal cok spor kacar
Ahaha değiştirdim ya Medine ipeği sevmiyorum 😂
niye ya cok şık duruyor
Ben sevmiyorum
Fikir beyan eden herkesi aksine ikna etmeye çalışıyorsun. İnsanlara muhalefet olmak için mi sordun soruyu? Giy gitsin o zaman. İstediğin cevapları vermek zorunda değil insanlar.
Hayır alt tarafı nişan yani sanane ayrıca benim nasıl cevap verdiğim zoruna gidiyorsa yorum yapmazsinnnn
Alt tarafı nişan deyip, burada giyeceğin elbiseyle ilgili fikir alman nasıl bir tezat? Kusura bakma mantıksız insana tahammülüm yok. İstediğim cevabı veririm. Gerçekleri duymak hoşuna gitmiyor olabilir, ama o olgunluğa sahip değilsen soru sormayacaksın ya da makul davranacaksın.
Bu elbise diye sordum başka elbise giyebilme imkanim yok nasıl diye sordum yok kumasi şöyle yok günlük dugun değil kına değil millet sanki abiyeyle geziyor fikir almak istedim başka seçenekleri ben de biliyorum ayrıca milletin avukatlığı sana kalmamis
Sus ya kafa açma. Her yazdığın bir oncekinden saçma
Kes sesiniiii benim naptigimi takip edeceğine kendi işine bak
Sen keseceksin o sesii. Uzaaa yalllaah
Bana yorum yapan sensin
Sus.
Sana mı sorcam ya artık gider misinnnn
Kes.
Aferin söz dinle. Hadi by.
Sorunların var sorunların
Onlari al da gitty
Susacaksın.
Sen kime artislik tasliyorsun ya yeter havlama
Hişş kes hadi sesini yeter. Yallah.
🍖🍖🍖 kemiklerini de al soldan soldan
Kemikleri ağzınla çok sıkı tutmuşsun alamıyorum. Hadi ikileee.
Ustandan alıp ustana satma bu kemikler ağzına layık tam uzaman için yeterli 👊
Keseceksin o sesini. Vasatın altı kendine usta diyor kemikler kafa yapmış yavaş kemir. Hadii yalllah.
Ulan kalkmış soruma gizli yorum yapıyorsunnnn kendine bile güvenin yok bana vasatın alti diyorsunn 😂 al iki kemik vereyim de. İşini görsün iyice havlama 🍖🍖
Yazık iyice kudurdu. Haydii ikilee burdan o küçük beynin yanacak birazdan error vereceksin. Kes sesi.
Nolduu ezikkk gizli kullanici olup burada havliyorsun yazık acinasi haldesinnn kuduran sensinnn tipime kadar laf söyledin 😂
Küçükte olsa benim beynim var olmayanlar napsinn
İyice delirtti kendini yazık hallere bak :D :D Ağzından salyalar akıyor sakinleş
Beyninin küçük olduğunu kabullenmen kaliteli hareket hakkını vermem lazım.
Seninle daha fazla uğraşmayayım. Beynim küçük diyerek her şeyi netleştirdin. Yaptıklarını eleştirmeden önce bilseydim keşke bunu. Yazık üzüldüm bak şimdi. Hadi dikkat et kendine.
Ahahaha senin hiç yok bunun farkındasın zaten olsa bu kadar uzatmazdinnn ne dokunmusum sana beee 😂 ne kadaar havladin amaa iyi ve kaliteli olmasam bu kadar havlamazdin mutlu oluyorumm kudur istediğin kadarr 🍖🍖🍖🍖
Çok kuduruyorsun hadi sakinleş. Küçük beynini böyle şeylere yorma idareli kullan.
İlk defa birinin durumuna bu kadar üzüldüm. Umarım geçer yaa yazık.
Aynenn kendine benzetirsin beni de Allah korusun gizli havhav
Aaaa iyice yaktı beyni. Havhav falan yazıyor. Hoşt ötede oyna hadi. Aşılarında yoktur senin hahahaha :D
Bana kuduran sensinnn bak dünden beri yorum yapıyorsunnn 😂 ben sana ne söylüyorsam aynı şeyleri söylüyorsunn yazık yazık bide beni eleştiriyor iyi izle o zaman beni tamam mı işin gücün yok 30 yaşına gelmişsin beni takip ett 😂
Yazık ya hallere bak. İyice çingeneliği çıktı ortaya. Ben tahmin etmiştim zaten çingene olduğunu. Ama havlayan bir çingene beklemiyordum. Haydi kes o sefil sesini de uzaa. Daha fazla tokatlamak istemiyorum seni.
Ahasha sen kendini tokatlaa gizli ve öfkeliii burada bana yorum yazarsın ancakkkk çingene diyipte benimle ugrasirsin hadi işine hadi hoşt hoşt 😂
Keseceksin o sefil sesini hadii yallah. Küçük lorke seni
Lorke senin gibilere denir 😂 sen keseceksin sesini çünkü havlayan sensin ben değil durduk yere bana sataşan sensin hadi işin de yokk galiba o zaman zıbar yat 😂
Kusura bakma ama havhav yazan sensin. Üzülüyorum yapma böyle. Bu kadar da gidik beyinli olma. Hadi lorkecik ezilme daha fazla.
🍖🍖🍖 al al ağlama 😂😂😂
Kes sesi hadi. Yallah
Host hoşt 😂😂
Haydii yalllahhh.
🍖🍖🍖🍖
Kes
Kış kış 😂
Havlama sus baş ağrıtıyorsun. İkilee.
Çöplüğüne kuduruk bay havhav. 🐕
Kaybol.
Hoooooooşsssstttt 🐕
Ne yılışık çıktın ya düş paçamdan hadi. hem küçük beyinli, hem gurursuz, hem de ezilmekten keyif alıyor. Defol hadi.
İtlere ayıracak vaktim yok 🍖🐕
Bana vakit ayırdığına göre? Ahh ahh kafan hiç basmıyor. Laf sokmak istiyorsun anlıyorum. Ama yazdığın her şey sadece beyinsizliğini kanıtı. Hadi kaybol buradan.
🍖🍖🍖 tüm kemikler sana gelsinnn
Ucuz ve vizyonsuzsun. Kaybol.
😂👋_🐩
İkile.
👋👋,🐕
Beynin de tükendi Saçma sapan şeyler karalıyor artık. Yazık ya zavallı. 🥒
🍖,🍖,👋
Neysee.. Ben seninle uğraşma amaçlı yazmadım, ama baktım ki önünü alamıyoruz devam ettirdim. İnsanları rencide etmeyi, kaba davranmayı sevmem. İlk yorumumun arkasındayım tabii ki :)) Ama geri kalanlar sadece geyik amaçlıydı. İyi günler dilerim.
Valla kaba davranmamıs halin buysa neyse iyi günler
Cidden okuduğunu anlamak konusunda baya kötüsün. Kabalık ettiğimi düşündüğüm için yaptım açıklamayı. Neyse enteresan bir diyalog oldu.
Sen de ne yaptığını anlamak konusun da kötüsün önce bu şekilde konuş sonra geyik yaptım de
Benim başka sözüm yok. Senin varsa eğer kendi kendine debelen dur.
He tamam
Fazla dikkat çeker rengi nedeniyle. Ben buradayım diye bağırıyor renk. :D
Ay ben napimm 😂
@xsmallgirl sevdiysen giy ne diyim :D Keşke sade yerine biraz desenli, tasarımlı bir şey seçseydin. Ayakkabı da siyah olacak, tam zıtlık yani. O nişana gelen herkese seni tarif etsem bir yıl sonra bile hatırlar yani. :D
Kırmızıya en iyi giden renk siyahtır
Nerede kullanıldığına göre değişir. Bu dümdüz kırmızı.
Evet kırmızı olması yeterli
Dümdüz ama, biraz estetik algını geliştir. 😄
hayalet fotosu sandım
Hahahaha ben de öyleyim zaten 😂
seni değil, elbiseyi. seni görmedim daha
Beni giysem de goremezsin 😂
o neden?
elbise kendi gidicek galiba :D
Hahahaha
Salıni daha koyu seçmelisin gerisi güzel :)
Kendi kararını gönlünden geçiyorsa giy
Minnak ne yakışır sana heee 😎 yazamıyorum sana bu aradaaa
Kırmızıyı seviyon galiba
Evettt
Gelinden güzel olacaksın, aman dikkat :)
Yaaaa deli kizz
Fena degil
Saol canım 😊
şalında daha farklı renk mi olsaydı..
Farklı zaten 😊
olabilir uygun renk patliyor nasilsa
Onu değiştirdim canım
giyip de sorsana knkas
Yaşına göre ağır bence.
nişanın mı var hayırlı olsun
giyilir
Benim değil kuzenimin
ona da hayırlı olsun :D
Evet güzel renk
Nasıl mutlu olacaksan üzerine onu yakıştır
Yakıştı baya saolun 😊
Önemli değil ☺️ beğendim makyajı az yapman daha güzel 😊
Evet kırmızı giyince çok yapamadım 😊
Rujunu açık ton daha iyi olurdu bu da güzel 😊
5 6 tane rujum var hepsi şeftali tonları bu vardı tek kırmızı rujummm
Bu da güzel çok az ton da güzel giderdi senin zevkin 😊
Pek bişey ayarlayamadim hemen giyindim çıktım 😂
Olsun boş ver her halin hoş
Bir de siyahını dene şal eşarbında koyu pembe ton güzel olur ya da mavimsi 😊
Siyah şal takmaktsn diğer şallarim ziyan oluyorrr 😂
Hepsi için ayrı kombin yap ona göre takıl 😊💐💐
Zor oluyor bee 😂
O zaman mutlu olduğun gibi giyin tarz yapıveee 😊😊
İstek yollasam olur mu 🙃
Öyleyim yaaa klasik ya da spor takılırım biseyle uydururum 😂
Yakışsın da 😊
Sana yakışır eminim , minnak <3
Teşekkür ederimmmm
rica ederim kalbi güzell
Senin nişanın mi
Cok hos
maalesef kötü..
Çok günlük
Abiye giyecek halim yok 😂
fazla günlük bence
Nişan zaten düğün ya da kına değil
yine de kumaşı çok günlük
yoldan geçerken gitmiş gibi
Ee yani napim gidip kıyafet alamam şimdi
öyle de olsa belki arkadasın alacak durumu yok. bunu daha guzel dılle anlatmanız daha guzel olacaktı. örnek gunluk kullanım ıcın uygun ama nısan ıcın sade olmuş bıraz daha ısıltılı dıyebılırsınız. ayrıca dedıgı gbı kına okadar abartılacak bırsey degıl
duyar kasmanıza gerek yok soru giyilir mi? ben de diyorum ki günlük. yalan söyleyemem fikrim bu. isteyen istediği gibi giyinir gider zaten benim fikrimle mi değişecek?
fikrinizi değiştirmelisiniz demedim bauan. duyar kasmakta değil. günümüzün iletşim sıkıntısı bu kırmak uzmek. halbuki guzelliklede söyleyebılırsınız gununuz nekadar kötu de olsa baskalarını uzmemek gerekır. sız baskasının gununu guzellestırırsenız sız mutlu olursunuz. sadce uslubunun sert oldugunu söyledım yapmak yapmamak sıze baglı. lakin güzel bir söz tatlı dil yılanı bıle delığınden cıkarır boşuna denmemiştir. sizide kırrıp yanlış anlattıysam özürdilerim sevgiyle kalın.
@eşkışkınlıromeo üzücü bir şey görmüyorum ben paylaştığım zaman da aynı üslupla söylenilmesini isterim. moral bozacak bir durum yok burada. kendime nasıl denilmesini istiyorsam öyle diyorum. bana göre kuzen nişanı basit bir şey değil. her neyse iyi günler.
teşekkürler güzel günler
Bana göre basit bu nişan yaniiii hani kına falan olsa okey bu kadar abartmana gerek yok neyse saol
köye mi gidiyon
Abiyemi