Disari cikarken ic camasir iziniz belli oluyor
Bilerek azsinlar diye giyiniyorsunuz
Erkekler ice bastan ciksin diye giyindiniz oluyomu hiç
Bilerek azsinlar diye giyiniyorsunuz
Erkekler ice bastan ciksin diye giyindiniz oluyomu hiç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim görüşüm şöyle ister erkek ister kız olsun. İsteyen istediğini giyer. Herhangi bir kişiye, dine, topluma, bayrağa vb. hakaret içermeyecek bir şekilde provakatif bir şey giymediği sürece herkes istediğini giymekte özgürdür.
Çamaşır izi olup olmaması konusuna normalde olması gereken şudur insanları o denli detaylı incelememek lazım. İzi olabilir olsun ne var bunda bu beni ilgilendiren bir şey değil. Kaldı ki dar giymiş orası gözüküyor o öyle bu böyle o denli detaylı zaten bakmam bakılması etik değildir. Anlık görürsün yoldan geçiyoruz sonuçta önünden geçer karşından gelir vs. ama dik dik bakmanın anlamı yok bakanda sorun vardır zaten. Asıl sorumuz şu olmalı kızın veya erkeğin ne giydiği bizi neden alakadar ediyor? İsterse çıplak gezsin bizene, isterse başkalarını etkilemek istesin, isterse tarzı olsun falan filan başka şeyler. Ne amaçla olursa olsun bizi ilgilendirmez ki. Sevgilimiz filan değil sonuçta tanımadığımız insanın ne giydiği bizi ilgilendirmez. Dar giyindi veya çamaşır izi göründü diye azmak saçma olur. Misal bazen bende evden sadece kapri giyip çıkıyorum çöp atmaya üzerimde atlet filan olmuyor üstsüz duruyorum. Şimdi kızlar bana anlam mı yüklesin kesin bu kızları etkilemek için böyle çıktı falan filan diye alakası yok kızın umurunda bile olmaz benim ne giydiğimin. Yani nasıl ben normal ruh halimle çıkıyorsam onlarda öyle. Saçma zaten bugün erkekleri etkilemek için giyineyim diye evden çıkacak halleri yok.
Zaten ben şu mantığı anlamıyorum bu denli istekli olan varsa internet denen bir şey var açın izleyin gözünüzü seveyim fotoğrafta görürsün videoda görürsün en azından başkaları rahatsız olmaz. Yok ben canlı istiyorum diyorsan genel evler var zaten git paranla ne istiyorsan yap orada. Sırf kız görmek amaçlı cafelere giden arkadaşlarım var. Kitap al desen pahalı diyen bu kesim sırf cafede kızları kesmek amaçlı kitap parası kadar kahve içer buna normal der. Kızları kestin de noldu kesmenle kaldı sevgili olmadın açılmadın sadece gördün.
Cevap
1Cevap
Bastan cikartmak isteyenler camasirsiz cikiyor dostum :))
Ciplak gezeni hic gormedim😅
Ciplak degil pantolon etek altinda kilotsuz disari cikmak gibi mesela :))
Bakincada sapikmi diyolar😁😁
azan varsa ciddi bir sorunu vardır insanlardan uzak dursun
Var olmazmi hic
ciddi sorunu vardır
Onu geçtim tamam ya dapdar giyenler onlarindami sorunu var
onların zevki var istediğini giyer sana ne be bomb. k şeylerden etkileneceğinize gidin kendinize çeki düzen verin sapık gibi ortada gezinip insanlar için tehlike oluşturmayın
Ben olanlar için diyorum
ben de olanlara söylüyorum olanlar üstüne alınsın onlardan biriysen sen de alınmalısın umarım anlatabilmişimdir
Ben alinmadim ama azan cik yani haberin olsun
umarım onlardan değilsin yoksa seni çok kötü taşlarım
Onlardan olsaydim söylerdim inan
hı hı
hayir oyle bir amacta ben dahil kimsenin bulundugunu sanmiyorum, ic camasir izi gorunce azdiginizi bile bilmiyordum
Ya azan azar
Mesela bazilari dar giyer
Her tarafi belli olur nsil azmayayim
Uf saçmalama ya 😂
Baksana disari dar giyen mini giyen
Hem siz bilmiyorsunuz belki ama gizli etek altinizi cekiyolar turbanlilarin bile
ya da belli olan yerlerinize gizli cekim yapiyolar
yuh Daha neler
Nldu
Soruna Bi bak derim. Bu ne biçim soru
Olan oldugu için soruyorum
işte bende olanlara YUH DEDİM
Ulke abaza
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?