Bence Cool gösteriyor, maskülen olması nasıl kombinlediğine göre değişir ama bence kurtarıcı bir parça arkadaşlarla dışarı çıkarken de iş görüşmesine giderken de farklı şekillerde giyilebilir. Mevcutta 3 4 tane dolabımda bulunduruyorum. Özellikle son zamanlarda Bershka'nın beyaz blazer'ı ve beyaz topuklu kombinini değiştirip değiştirip giyer oldum. Şık giyinmeyi sevenler için ideal. 🌸
Bence sadece fit kadında tarz cool duruyor hele de o saçlar dağınık toplu veya salınık uzun doğal formda ise çok daha stil sahibi duruyor. Maskulen tarza çok yakıştırırım ama çizme şort bluz kombini de çok seviyorum ayrıca spor ayakkabı ve fit jeanler ile çok havalıyız
Amacın bi erkeğe kendini beğendirmekse bu tür şeylerin hiçbir anlamı YOK Sen istediğini giy karşıdaki erkekle iletişim kurmuyorsan , ona bakmıyorsan , onu kendine çekecek elektriğin , bakışınla ona ilgin yoksa ezik korkak aciz kişiliksizce kimsenin yüzüne bakmıyorsan sadece telefon karıştırıyorsan hoşlandığın erkeğe yüzünü çeviriyorsan ona soğuk davranıyorsan vs vs ceket değil ALTIN SEMERDE giysen sonuç aynıdır. Senin beğenen erkek ceketine bakmaz! sana bakar.. "İNSAN" mı? erkeğe saygısı var mı ilgisi var mı? yoks aşımarık kibirli ukala kendini bi b0k sanan abuk sabuk kaşşarlardan mı diye bakar ve ona göre değerlendirir..
@nemesissz _________ "bence daha seksi gösteriyor, bazıları çok maskülen bulsa da" bunu yazan LEZBİYEN değil sanırım? ezik sen oluyorsun, ceket konusunu savunmak için triplere girmişsin ilginç. Kendini üstün tanrıça falan filan sanıyorsun ama değilsin, karşındaki erkeğin senle ilgilendiği sana baktığı kadar güzelsin ama anladığım kadarıyla sende öyle bir güzellikte YOK o yüzden sen resimdeki gibi 1 CEKETten kendine destek al giy öyle piyasaya çık ozaman savunduğun ceket belki sana yararlı olur :-) ? kimbilir.. buarada çok ekmek yeme erkekler 0bezleri sevmez :-) şimdi buna puhahaha denir işte :-) :-))
Merhaba. Kadınların fiziki yapısına uygun olup, nasıl kombinlendiğine bağlı olarak değişen bir güzelliğe sahiplik katar. Açıkçası dar elbise, etek ve kotlarla hoş olabiliyor. Ben de severek kullanıyorum blazer ceketleri.
Gayet cool gösteriyor, doğru kombinlendiği sürece. Günümüzde sosyal medya etkisi ile artık herkes, her şeyi çok fazla deniyor. Kendilerine göre bir tarz oluşturup, trend yakalamaya çalışıyorlar. Bu bazen gerçekten çok güzel oluyor, bazen de çok felaket oluyor. Bu yüzden doğru kombin yapıldığı sürece cool bir görünüme kavuşulur. ;)
Yer bezini (o da kaç yıllık olmalı :D ) tahtaya takmışlar üzerine ceket giydirmişler. Bu yırtık pırtık şeyler moda olduğundan dünya krizlerden arınmıyor. Ne kadar itici yav bari anca üst kısmının fotosuu çekseler.
Maskülen tarza sahip bir kadınım. Hep bu tarz ceketler giyiyorum. Uzun boylu olmam, fiziğimin uygun olması ve saç kesimi tarzımla uyumlu olduğunu düşünüyorum
ben pek begendiğimi söyleyemem. bazı kızlara yakısıyor nadiren diyim. pembe feminen renk olmalı kesimide. ama genel olarak kadınca bi giyim oldugnu düşünmüyorum