Selam,
Fular çok çeşitli şekillerde kullanılabilen bir aksesuvar... Uçuşan güz yapraklarına muhteşem bir eşlikçi... Kadınlarda daha çok tercih ediliyor. Esasen erkeklere de yakışır.
Yine de onların kullanmasına pek ümitvar bakmıyorum. Ruhu kaba saba birinden zarif aksesuarları kullanmasını bekleyemem...
Ayrıca trençkotlara extra şiirsellik katar fular... Giyime tarz ve stil katar. Bu konuda açık kadınlar fular takarak stillerini tamamlayabilirler. Tesettürlü kadınlar ise başörtüsü olarak kullandıkları şalların uçlarını serbest bırakıyorlar. İki tarz da kadınlarımıza yakışıyor. Fular takmak bir sanat bile diyebilirim... Ben çok seviyorum...
Teşekkürler...🦄🍀❤️
Evet zaman zaman kullanıyorum.. Her kıyafete gitmiyor ama bazılarına inanılmaz yakışıyor.. Aşırı renkli olmadığı sürece severim.. 😊 Keyifli günler..
#smellsmoke
Teşekkür ederim bebek 😘😍
Ben yaz kış t-shirt giyerim, Hava soğuksa polar çok soğuksa 1 polar 1 yelek çok çok soğuksa 2 polar bir yelek. Sence bu durumda olan birisi boynunda öyle bir şeyle nefes alabilir mi?
Fular değil de kışın atkı olmazsa olmazim her takım elbisenin her kombinin atkısı ayrıdır dolapta
Cevap
17Cevap
Aşırı severim 20 ye yakın fular ve şalım var. Xxl olanları birkaç kat sararak kullanmaya bayılıyorum özellikle atlet üzerine şık kolyelerle birlikte
Fularsız yapamam mı diyeceğimi sandın hayır yaparım. Fular felan ben ekstra giyinmeyi sevmiyorum ki onu kullanayım :d
Kullanmam, rahat hissetmem pek. Üşürsem atkı veya montumun boyunluk kısmı ile iş görürüm. Boynumu da sarsın istemem bir şey :D
Evet kullanıyorum 😍 en sevdiğim aksesuarlardan birisidir.🍁🍂🧣
Kesinlikle.. sonbahar'da 10 ile 0 derece arasi oluyor.
Eskiden takardım deri montun üstüne güzel dururdu, boynum sıcak kalırdı
Genelde motor kullandığım zamanlarda takarım diğer zamanlarda kullanmam
Hayır ne fular ne atkı hiç sevmem.
Iskoc sapkamla atki kullanirim.
Boğazlı kazak tercihim
Gençken Kadir İnanır atkısı kullanırdım 😂
Kullanırım çok severim
Aşırı severim renk, renk kullanıyorum
Bir kaç kez kullandım sonra daral geldi.
Evet bazenleri, hoş duruyor..
Fular kullanıyorum evet...😀
hayır kullanmam..
atkı da..
Kombi çalışmıyor. Seks hayatım bitik.
ne fuları ne sonbaharı denıze gırıyoz bız.
Biz puşu kullanırız yigenim
evet bazen
Fular sevmiyorum
Kullanmayı severim.
Evet
Olmazsa olmaz
Kullanmiyorum
kullanmam
En sevdigim
Yok.
Kullanıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?