2 senedir saçlarım çok dökülüyor. Kullanmadığım ilaç ve bitki kalmadı. Siirt'ten sabun sipariş ettim ev yapımı (bıttım sabunu) hakikisi orda bulunurmuş. Kullandım çok şükür dökülme tamamen durdu yumuşatıyor ve parlatıyor da ama ne yazık ki eski gür saçlarım geri gelmiyor. saç çıkaran at kuyruğu yağı ve Dr. Meral Şaşoğlunun Folixir şampuanını duydum. Faydasını görür müyüm sizce kullanan var mı? Öneriyor musunuz?Saç çıkaran bir formül
Merhabalar canım öncelikle geçmiş olsun dileklerimi ileteyim. Öncelikle saç dökülmesini durdurabilirsin ama eskisi gibi gür çıkartmak istiyorsan saç ekimi dışında kalıcı herhangi bir yöntem maalesef yok ancak yeni saç oluşumunu destekleyen, saç derisindeki kan akışını hızlandırarak yeni saçların çıkmasını sağlayan doğal yağları, evde uygulayabileceğin yöntemleri deneyebilirsin.
Saç dökülmesi neden olur?
Saç dökülmesinin birçok nedeni vardır bunlar; stres, genetik, yanlış ürün kullanımı, bakımsızlık, saçı kopararak taramak ve hormon dengesizlikleridir (b12 ve demir gibi vitamin eksiklikleri). Saçlar genetik olarak dökülüyorsa kellik kaçınılmaz olur. Yaşadığınız saç dökülmesinin nedenini öğrenmek için bir uzmana başvurmanızda yarar vardır, nedenini öğrenirseniz tedavi etmek de kolay hale gelir.
Saç dökülmesi nasıl önlenir?
Saç dökülmesi b12, demir eksikliğinden dolayı da olabilir bu yüzden kan testi yaptırılmalı ve bu vitaminler kullanılmalıdır bunun dışında kadınlarda polistik over sendromu da saç dökülmesi yapabilir bir kadın doğum uzmanıyla görüşülerek bu durumun önüne geçilebilir. Saç dökülmesine karşı ürünler kullanılarak da dökülme azaltılabilir. Sarımsaklı şampuanlar da saç dökülmesini önleyebilir.
Saç çıkaran formüller nelerdir?
Saç çıkarmanın saç ektirmek dışında hiçbir kalıcı yöntemi maalesef ki yok ama bunun dışında saç derisini sürekli dermoroller ile uyararak az da olsa saç çıkaran insanlar olduğunu duymuştum. Saçını gürleştirmek ve çabuk uzatmak istersen de sana Dax Supergro yağını öneririm. Onun dışında badem yağıyla saç derisine masaj yapmak da yeni saç oluşumunu destekliyor, saç derisine sarımsak sürenler de var bu yöntemi de deneyebilirsin.
saçlarının dökülmesinin nedeni kansızlıkda olabilir benimde çok dökülüodu sebebi buymuş meğer. kan aldır ve değerlerini kontrol ettir derim. birde sürekli farklı farklı şeyler uygulayıp durma saçını kökten dökebilirsin..
Canım o kullandığın sabun dökülmeyi durdurduysa ne alaa onu kullanmaya devam et derim eski gürlüğüne ulaşması içinde saçlarına biraz zaman ver ve iyi beslen :)
Ama hangi sampuani bakim kremini kulanirsan kulan hemen sipsakediye uzamaz sacin Sabir isteyen bir is Ben mesela sacimi omuzuma Kader kesdirmisdim Ve hep dikat etiim demirli lastik kulanmadim haftada bir bakim yapdim kendim evde ve hergun yikama Sacin yag ya ihtiyaci var hergunzyikarsan beslenemez mesela her 2-3gunde bir yika Bunlar önemli detaylar
bunlara da bakabilirsin. eğer bu markayı bilmiyorsan endişen olmasın. bu markanın ürünleri gerçekten işe yarıyor, başka ürünlerini ben de kullanıyorum (yüz için falan). zaten kullaıcı yorumlarına bakarak görebilirsin. bu marka zaten doğal isveç kozmetikleri diye geçiyor.
mınoksil forte yuzde 5 dıye saglk bakanlıgı onaylı bı urun kullanıyorum ama benım kullandıgım erkekler ıcın olanı fıyatı 50 tl ama sureklı kullandıgında faydası oluyor. Bayanar ıcın olanıda var bana doktor tavsıye etmıstı bide bıraktıgın an tekral dokulme baslar kullandıgın surec dokulme olmaz demıstı
Canım argan yagi hem gurlestiriyo hem uzatıyor avondan almıştı ablam iki haftada falan belli etti kendini. Bide kullandgn sampuanin içine sarimsak ile bal koy bununda gurlestirdigini ve uzattgni duymuştum.
Temiz yıkadıktan sonra dibini buzla ov sonra bir diş sarımsağı ortadan kesşp bastırarak sür. ayrıca badem yağı vs diyen olmuş badem yağı saç çıkarmaz olan saçı besler...
Size Fitcare Saç Besleyici Losyonu önerebilirim. Tübitak onaylı bir üründür. Saçların dökülmesine engel olmakla birlikte doğal saçlarınıza kavuşmanızda çok etkilidir. Web sitemizde incelemenizi özellikle tavsiye ederim. www. fitcare-ilac. com
arkadaşlar bu saçı dökülen arkadaşlar bana ulaşşsın eczanede saç ilacı yapıyoruz. formülümüz 5 çeşit ilaçtan meydana geliyor ve hormaon ilacı kullanmıyoruz.
garlex. com. tr sitesinden bakabilirsin. Saç dökülmesi ile ilgili ve saç çıkaran sarımsak şampuanı var ben denedim 1 ayda faydasını gördüm valla tavsiye ederim :)