Moda & Stil Kış aylarında kızlar neden açık giyiniyor, üşümüyorlar mı? Ben_arıza Takip Et Guru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yıllardır merak etmişimdir, bu kızlar kışın neden üşümez? Kış aylarında kızlar neden açık giyiniyor, üşümüyorlar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Moda & Stil konusunda 4b cevap paylaştı. Açık giyinmek tamamen zevk meselesi gadası. Üşüme olayına gelecek olursak insan hareket ettiği sürece üşüme durumuna maruz kalmaz. Sen istediğin kadar kat kat giyin eğer ki hareket etmezsen yine üşüme yaşarsın. 1 0 Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Moda & Stil konusunda 416 cevap paylaştı. 50 den sonra romatizma 2 0 Yorumla
mysticalstarfish Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Valla ben çok açık giyinmem kışıngiyenlerinde kanı kaynıyordur belki😹 2 1 Yorumla mysticalstarfish +1 yıl Teşekkürler Yorumla
SeİgNeUr_TeRrAcEs Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ben 456485 kat giyiniyorum kışın. Açık giyen nasıl giyiyor bilmiyorum. 1 0 Yorumla
Kozzi Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl nerde gördn sen böyle açık giyinen kız kışın :D 1 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Moda & Stil konusunda 979 cevap paylaştı. Üşüyorlar tabii ki de 1 0 Yorumla
iyiliksevenbebek Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl topuklu ayakkabıyı giince ayaklar ağrıyo ve yanıyo sıcak ve sinir bi koyuyo 0 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı. ya kutup ayısı üşür mü? 1 0 Yorumla