Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKış İçin En İyi Hamile Kombin Önerileri!

Hamileler için en iyi kombin önerileri! Öncelikle bebeğinizin sağlıklı bir şekilde doğmasını diliyorum. Anne olma hissi çok güzel bir şey olmalı. Bebeğinizin sağlığı için her anlamda koruyorsunuz ve bu tabi ki dolabınıza da yansıyor. Hem sizin hem de bebeğinizin rahatlığı için bazı kıyafet seçeneklerinden belli bir süreliğine ayrılmak zorundasınız. Artık bebeğiniz var ve onun rahatlığı için, kendi rahatlığınız için hem sıcak tutacak hem de rahat bir şeylere ihtiyacınız var.
Kombin önerileri için çok güzel fikirler buldum ve ayrıca hamile bir bayanın dolabından hangi parçaları eksik etmemesi gerekir bunları inceledim. Sevdiğim birkaç popüler kişiliğin sokak kombinleri de bana çok yardımcı oldu. Farklı öneriler bulmaya çalıştım oldukça. Biraz da rahatlık dedim tabi ki. Öyleyse harika kombin önerilerim ve dolabınızda bulundurmanız gereken şeyler nelermiş güzel bir içerik hazırlamaya çalıştım. Umarım beğenirsiniz, iyi okumalar…Hamilelerin Dolabında Mutlaka Bulundurması Gereken Şeyler Neler?
Hamile bir bayanın ihtiyacı olan tek şey esneklik ve rahatlıktır. Tabi ki kaslarınızın gevşemesi için hamilelik döneminde belli egzersizler de yapılıyor, uzmanlar da öneriyor bunu. Bu egzersizleri yaparken, günlük koşuşturmacada ya da normal zamanlarda rahat parçalara ihtiyacınız olacaktır. Bu sebeple dikkat etmeniz gereken ilk husus naylon ve polyester kullanmamaya özen göstermektir. Kullanacağınız kıyafetler pamuklu olmalıdır. Pamuklu veya koton kıyafetler aynı zamanda kaşındırma da yapmayacağından daha konforludur. Hamile bayanların dolabında bulundurması gereken bazı parçalar nelermiş, görelim.
Hamile Korsesi

Bel destekleyici hamile korseleri Hamile korseleri karın şeklinin elbise veya kıyafet altından daha düz ve sarkmayan bir görünüm vermesini sağlayan bir parçadır. Bunun yanında bel ağrısı ve bel kaslarına kramp girmesini de engelleyecektir.
Hamile korsesi kullanmanız kıyafetlerin daha iyi oturmasını, görüntünün daha estetik durmasını sağlayacaktır bunun yanında. Ayrıca gün boyunca pek önermesek bile ayaktaysanız da işinizi görecektir. Bu sebeple her hamile bayanın mutlaka bir korsesi olmalıdır.Örgü Hırkalar

Sıcak tutan örgü hırkalar Şu hayatta en tatlı şey olabilir örgü hırka. O kadar sıcak tutuyor ki askılı üzerine bile giyince üşümek imkânsız gibi bir şey. Önümüz kış ve sıcak tutmanız gereken bir vücudunuz var. Siz iyi olursanız bebeğiniz de iyi olur bu sebeple sıcak tutmanız için örgü hırka modellerine bakabilirsiniz. Ben V yaka örgü hırka modellerini beğeniyor ve severek kullanıyorum. Özellikle de hamile bayanlar için gayet şık duracaktır eminim.
Patik Terlik

Pamuklu patik terlikler Kadın olarak soğuğu bel ve ayaklarımızdan çekeriz. Bu sebeple bu iki yere oldukça hassas davranmak gerekir. Ayaklarınızı soğukta tutmamaya çalışın, patik terlikler kış mevsimlerimde her hamile bayanın ayağında bulunması gereken önemli bir ihtiyaçtır.
Oldukça önemli olan parçalar bana göre bunlardır. Tabi ki kombin önerilerinde de birkaç parça daha vereceğim. Hamile dolanında bulunması gereken parçaları gördüğümüze göre sizin için hazırladığım kombin çeşitlerine geçebiliriz.Hamile Kadınlar İçin En Rahat Kış Kıyafeti Kombinleri!
Polar Kumaş Elbiseler

Polar kumaş elbiseler Polar kumaşlar sonbahar ve kış aylarında oldukça sıcak tutar. Üşütmezler. Ayrıca vücudu da toparlar, bütün gösterir. Rahat hissettiğiniz bir uzunlukta alabilirsiniz. Üzerine bir şal, gömlek geçirebilirsiniz. Hoş kombin resimleri var fakat elbise modeline en uygun görselin bu olduğunu düşünerek yerleştirdim.
Salopet Kombinleri

Salopet kombinleri Salopet kombinler hamile bayanlara oldukça yakışan kombinlerdir. Olduğundan tatlı gösteriyor kombinleri ve yaz kış her şekilde giyilebiliniyor.
Salopet kombinlerinde t-shirt de kullanılabilir sweatshirt'ler de kullanılabilir. Kış ayları için sweat ya da örgü kazaklar daha hoş gösterecektir. Aynı zamanda sıcakta tutacaktır.Sweatshirt - Tayt Kombinleri

Sweatshirt - tayt kombinleri Sweat - tayt kombinleri de oldukça rahat ve sıcak tutan kombinlerdendir. Çoğu kadının favorisidir, sadece hamile bayanların da değil üstelik. Bence her hamile bayanın favorilerinden olmalıdır. Rahatlığınız her şeyden önemli çünkü.
Elbise Üstü Ceket - Gömlek Kombinleri

Ceket - Gömlek Elbise kombinlerinin vazgeçilmez iki parçası ceket ve gömleklerdir. Favorim oversize gömlekler. Özellikle şeritli olursa daha güzel olur. Formda gösterir şeritli gömlekler. Bu tarz hileleri kullanmaktan kaçınmayın.
Yün Efekt Elbiseler

Yün efekt elbiseler
Yün efekt elbiseler kış ayları için vücudu hem sıcak tutacak hem de samimi bir görünüm verebilecek elbise çeşididir. Bu tarz elbiseler hemen hemen her yerde de giyilenilir ayrıca. Tercih edebilirsiniz.
Oversize Sweatshirtler

Oversize sweatshirtler Oversize kıyafetler de bolluk ararsanız ulaşabileceğiniz kıyafet seçenekleri arasında geliyor. Oldukça rahatlar ve sıcak tutuyorlar. Benim bile vazgeçemediğim seçeneklerden.
Olası ev, iç mekan, kaban içi veya günlük kombin önerilerim bunlardı. Genel dış mekan kış ihtiyaçları (kaban, eldiven, bot vs.) bunlar da alınacaklar listesinde olacak tabi ki ama ben söylediğiniz gibi dolabı nelerle doldurabileceğinize örnekler verdim. Umarım beğenirsiniz. Bebeğinizi sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmenizi dilerim, iyi okumalar...33 Yorumla- +1 yıl
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhabalar. :)

Bugün sizlerle, hamileler için kış kıyafet kombinleri, hamile kıyafetleri seçerken dikkat edilmesi gereken hususlar ve hamilelerin tercih etmesi gereken kumaş türleri gibi birçok konuda görüşlerimi paylaşmak istiyorum. Keyifli okumalar...
Hamileler İçin Kış Kıyafet Kombini Önerileri Nelerdir?

Hamileler için kış kıyafet kombini önerilerinden önce hamilelik hakkında size kısaca bilgi aktarmak isterim. İlk olarak bir kan pıhtısı şeklinde olan fetüsün daha sonra mercimek tanesi büyüklüğüne sonra nohut tanesi büyüklüğüne ve ardından da anne rahminde zaman ilerledikçe daha da büyüyerek bebek gelişimini tamamlamış olur. Bebek anne karnında yaklaşık olarak 9 ay 10 güne ulaştığında doğum gerçekleşir. Tabii ben normal doğum olarak bahsediyorum. Bu 9 ay 10 günlük süreç boyunca annenin vücudunda birçok yapısal değişiklik olur. Tabi biz burada kilo artışından bahsedeceğiz doğum yaklaştıkça annenin karnına daha da büyümekte ve bu büyümeye bağlı olarak da kıyafet seçimleri değişmektedir. Anne ve bebeğin sağlığı için daha bol kıyafetler tercih etmelidir. Hamileler için kış kıyafet kombin önerilerini maddeler halinde sıralayalım:
1. Kışlık montlar ve kabanlar:

Kışın vazgeçilmezi olan ürünlerdir. Kışlık kabanlar ve montlar bize her türlü yağmura karşı korumaktadır. Hamilelik döneminde annenin vücut ısısı daha hassas olduğu için daha çok koruma gerektirir. Bunun için hamileler kışlık mont ve kabanları seçebilirler. Kendi vücut yapılarına göre kendine en yakışan kabanlar ve montları seçebilirler. Şişme montlar ve kaşe kabanlar hamilelik döneminde giyilebilecek şık günlerdir.
2. Kışlık pançolar:

Kışlık pançolar da anne adaylarının hem şık olmak için hem de soğuktan korunmak için giyebileceği ürünler arasındadır. Özellikle mont kaşe kabanların ağırlık yaptığını düşünen anneler panço tercih edebilirler. Pançolar hem bu soğuktan korur hem de kabanlar ve montlar gibi ağırlık yapmazlar.
3. Kışlık taytlar:

Hem şık hem rahat giyim tercih eden hamile kadınlar kışlık taytları tercih edebilirler. bu şekilde hem soğuktan korunurlar hem de şık bir görüntü elde edebilirler. Kışlık taytlar her türlü kıyafetin altına rahat bir şekilde kombinlenebilirler. Panço olsun, kışlık kabanlar olsun, montlar olsun her şeyle kolay bir şekilde uyum sağlayarak girebilirler.
4. Kışlık elbiseler:

Kış dahi olsa kat kat kıyafet giymek istemiyorum diyen ve rahatlığı tercih eden anneler için kışlık elbiseleri önerebiliriz. Bu şekilde hem rahat giyim hem şık ve spor giyim bir arada olmuş olur. Ve bu kışlık elbiselerin altına da uzun botlar tercih edilebilir. Bu şekilde bacakları da soğuktan korunmuş olur.
Hamile Kıyafetleri Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Hamilelik döneminde dikkat edilmesi gereken en önemli nokta giyilen kıyafetin bel kısmı lastikli olmalıdır. Belli çok fazla sıkacak ve düşük bel pantolon etek vb. tarzda kıyafetler tercih edilmemelidir.
Hamile Giyimi İçin Hangi Kumaş Türü Tercih Edilmelidir?

Bilindiği üzere derimiz bir sünger gibi delikli yapıdadır. Derimize temas eden materyaller içeriğine göre vücudumuza zarar verir veya fayda sağlar. Ayrıca hamilelikte vücut daha hassas olur annenin derisi hem anneyi hem de bebeği temsil etmektedir. Yani anne vücuduna temasta hem anne hem bebek etkilenir. Bu doğrultuda annenin giydiği kıyafetin kumaş türü çok önemlidir. Anne kumaş seçimine dikkat etmediği, boyalı kimyasal içeren kumaşlarla dokunmuş kıyafetler giydiği takdirde vücudunda alerjik reaksiyonlar oluşabilir. Anne ve bebek için bu durum olası bir riski taşır. Hamilelikte çok işlem görmüş kumaşlar tercih edilmemelidir. Daha organik daha doğal ipliklerle dokunmuş kumaşlar tercih edilmelidir.

Okuduğunuz için teşekkürler. :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHamilelik anne adayları için heyecanlı bir süreçtir. Hamilelik sürecinde ufak çok ufak bir kilo artışı olabiliyor bu nedenle anne adaylarının kıyafetleri artık üzerine olmuyor. Bu nedenle ufak çaplı bir alışveriş gerekebiliyor. Kış ayı da gelirken anne adaylarının hastalanmaması için ekstra bir çaba sarf etmesi gerebilmektedir. Ekstra atkı, ekstra bere, ekstra hırka, ekstra çorap giymesi gerekir. Biz kadınlar olarak hamileyken bile şıklığı düşünürüz bu nedenle kış ayında hamile kadınlar için benim tarzım dediğim bir kaç kombin önerisinde bulunacağım umarım kombinimi beğenirsiniz.
Anne Adaylarının Vazgeçilmezi "Kışlık Elbise" Önerileri
Ben şahsen hamile olsam sanırım dolabımda en çok yer vereceğim parçalardan biri de tek parça elbiseler olabilir. Bu nedenle size hamile triko elbise kombininde bulunacağım.

Gri kısa triko elbiselere en çok yakıştırdığım şeylerden birisi de sanırım çorap olabilir. Sadelik ve şıklığı renkli çoraplarla tamamlayabilirsiniz.

Otantik giyinen biriyseniz eğer bu tarz elbiselere de dolabınızda yer verebilirsiniz.
Rahatlık Ve Şıklık Denilince Akla Gelen Parça "Kışlık Pançolar"

Benim en sevdiğim parçalardan biri de pançolar olabilir. Kadife veya deri hamile taytı üzerine pançoları çok yakıştırıyorum. Bu şekilde çok cool bir anne adayı olabilirsiniz.
Jean Olmadan Asla Diyenlerin Nadide Parçası " Hamile Jean"

Aslında bunu 7 den 70 e her kadının severek giydiğinden eminim. Hamilelikte de vazgeçmem diyenlerdenseniz buyurun hamile jeanleri renk renk kumaş kumaş farklı modelde hamile jeanleri bulabilirsiniz. Özellikle anne adayları için hamilelikte rahat etmeleri için kapanmayan düğmelerden dolayı göbeği kapatan tasarımıyla annelere kolaylık verecek şekilde tasarlamışlar.
Hamile Salopet İle Şirin mi Şirin Kombin

Şuana kadar gördüğüm bütün hamile kadınlara yakıştırdığım hamile salopetleri de demeden geçemeyeceğim.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
27Cevap
+1 yılDaha çok üst kısmı da bol salaş kıyafetler seçilmeli elbiselerin kol kesimleri de penye gibi rahat değilse bol olmalı kan dolaşımı için onemli ayrıca V yaka olursa boynuda sıkmaz. Dikey Çizgili desenlerin sizi daha uzun ve zayıf gösterdiğini biliyorsunuz. Yine elbise gibi iç çamaşır da sentetik olmaya pamuklu ya da doğal kumaşlardan olması sağlıklı olur ve vücut işinizi dengeleyip serin tutar. Mutlu günler☺️
10 Yorumla
+1 yılBence şimdiden alma
Hamileliğin ilk aylarında isen problem olmaz ama ilerleyen aylarda isen (özellikle kışın 6 ayı doldurmuş olacaksan) en fazla kilo o dönemde alınıyor.
Bana kalırsa neye ihtiyacın varsa o dönemde al. Ya da çok büyük al, ne kadar kilo alacağın belli değil çünkü00 Yorumla
+1 yılOncellikle hamileliginizi tebrik ederim, saglikli sekilde dunyaya gelsin yavrucak. :) onerebilecegim kiyafetler ise su sekilde olacaktir: Rahat edeceginiz esnek tayt, hatta hamilelere ozel tayt/pantalonlar mevcut. Bunlar sizi sicak tutacaktir. bunun haricinde hamilelere ozel mont, kazak uretilmektedir. Ancak en onemlisi sizi sicacik tutatacak olan coraplardir diye dusunuyorum. Sicaklariniz uzun kisa fark etmeksizin yumusak kumasli olmasi sizin acinizdan daha iyi olacaktir. Ayaginizin sisme ihtimaline karsi ise bir de terliksimsi bir ayakkabi/bot! Sayilarimla.
00 Yorumla
+1 yılRahat bir ayakkabı 👟
Rahat bir kıyafet
bel ve karın bölgesini ani hareketlere karşı karın bölgesini kalıbını alacak bir nevi tampon darbelere kazalara karşı süspansiyon yapacak ek kıyafetler giyilmeli dışarı çıkıldığı, yürüyüş yapıldığı zamanlarda özellikle.00 YorumlaÖncelikle rahat kıyafetler tercih etmelisiniz. Bunu yaparken modaya uymak tabiki mümkün. Ayakkabılarınızın kolay giyilebilir fermuarlı olması sizin için iyi olacaktır aksi halde eğilip bağlamak çok zor iş
00 Yorumla4.5. aydan sonra kilo alınacağı için daha çok esnek genişleyebilen sıkmayacak giyecekler tercih edilmeli. Tayt, burada uygun olur hem yazın hem kışın giyilebilir rahatlıkla esneyebiliyor. Üst olarakta göğüsten sonra bollaşan elbiseler iyi olur.
00 YorumlaSoldaki siyah kombin çok güzel. Bence koyu renk kıyafetlerden tercih etmelisiniz. Bir de kesim olarak göbekten bollaşan kıyafetler. Eminim çok yakışacaktır...🌸🌸🌸🌸🌸
00 Yorumlabeli lastikli ayarlanabilrn tayt ve emzirme sütyeni alınmalı 7 ay sonra lazım oluyor çünkü
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle renkli kıyafetlerden ve kalın sıcak tutan kıyafetlerden şaşmamalı.
00 Yorumlaşık olacağım diye rahatlığından ödün vermek gibi bir hata yapma
00 Yorumla
+1 yılNe hiyersen giy ama kendini normalden çok daha sıcak tut hayati önem taşıyor
00 Yorumla
+1 yılKombine ne gerek var zaten hiçbir şey olmayacak üzerinize
04 Yorumla- +1 yıl
Yok estağfurullah aşağılamak aklımdan bile geçmedi trol takılıyorum
- +1 yıl
Haklısın
Aslında göbeğini sıkmayacak rahat şeyler giymeni tavsiye ediyorum pantolondan çok taytlar ve eşofmanlar bu dönemlerde çok rahat oluyor. Çok pantolon giymek istiyorsan hamilelik için pantolonlar var üst taraftan aynı eşofman gibi.
00 YorumlaTopuksuz ayakkabı ve rahat kıyafet tercih edilmeli, görüntüden daha çok konfora odaklanmalı. Hamileliğinin başlangıcında doktor eşime tayt giydiği için kızmıştı, sıkmayan şeyler gitmelisin demişti.
00 Yorumlatrenc olmazsa olmaz fermuarlı deılde baglamalı olursa ve on parcaları bınmelı olursa baya kullanıslı olur
tunık olur ama dıkkat et basene kadar yırtmaslı olsun00 YorumlaPantolon vs kış rahatlığın için pek hitab etmez uzun etekler var çok güzel kesimli o eteklerin altına yün tayt giymen sağlığın için çok daha iyi olur.
00 Yorumlakesinlikle öyle kilolu görünür müyüm düşüncesi içinde alışveriş yapma. Kendinin ve bebeğinin sağlığını ve rahatlığını düşünerek hareket et
00 Yorumla
+1 yılBence kombine değil rahatlığa bakılmalı hamile bir kadın zaten dünyanın en güzel görüntüsüne sahip kıyafet güzel olmasına gerek yok 🌹
00 YorumlaKadife tayt ve üzerine bir tunik tercih edilebilir. Altına da topuksuz düz bir bot.
10 Yorumla
+1 yılBence en rahqt ve en çok yakışan kombin günlük elbiseler
10 YorumlaHamile kıyafetleri var zaten onlardan al tarzını fiziğini bilmediğim için bir şey diyemm
00 Yorumla
+1 yıl3. kombin bence çünkü daha rahat 2. deki gibi katlar şeyler yok daha iyi bence
00 YorumlaHepsi guzel kombinler bence ama rahat biseyler istersen sondaki olabilir
00 Yorumla
+1 yılBebeğin için daha rahat ve bol şeyler tercih etmelisin
00 Yorumla
+1 yılEn soldaki ilk kıyafet gayet başarılı. Hamileyim ama ne fark eder. İşte buradayım diyor resmen.
00 YorumlaÜste tunik olabilir, tulum olabilir üste yünlü bir kazak alta etek olabilir
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle uzun şeyler tercih etmelisin yani en fazla dizine kdar gelen kazaklar, elbiseler.
00 Yorumla
+1 yılBahçıvan kıyafeti çok güzel yakışıyor hamile bayanlara üstüne güzel bir yün kazak süper
00 Yorumla
+1 yılBol rahat kıyafetler daha iyi olur ayakkabıda ise topuksuz düz olsa daha iyi olur
00 YorumlaKendini nasıl rahat hissediyorsa ama tek olarak açık tonlar
00 Yorumlakahverengi spor ayakkabili kadin gibi en mantiklisi o en azindan topuk yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeyaz ve siyah bol keten gömlek, siyah tayt , rahat pantolon etekler olabilir...
Düz taban sneakers, bol bol sweatshirt. :)11 Yorumla- +1 yıl
Evli misin
+1 yılSiyah olan güzel gibi
00 Yorumlataytlar çok rahat diyorlar
00 Yorumla
+1 yılHepsi birbirinden güzel. Benim favorim ortadaki
00 YorumlaUzun sweatler , bol pantolonlar
00 Yorumla
+1 yılÖnerim rahat ısıtıcı ve konforlu kıyafet seçsin.
00 Yorumla
+1 yılYakışan ne ise o
Ds de yok00 YorumlaModa & Stil konusunda 426 cevap paylaştı. Bol şeyler daha iyi olur
00 YorumlaRahat ve genis bir elbise olmali. Kalin olmali.
00 Yorumla
+1 yılRahatlık ve şıklık bir arada: Kışlık pançolar
10 Yorumla
+1 yılİkinci kombin
00 YorumlaNet en baştaki kombin..
00 Yorumla
+1 yılbence siyah kıyafetler almalısın
00 Yorumla
+1 yılKendini nasıl rahat hissediyorsan öyle
00 Yorumlabiraz bol alman iyi olacaktır
00 YorumlaTulum
10 Yorumla