Moda & Stil Sizce bu kaban güzel mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar sizce bu kaban guzel mi? Tesettürlüyüm dizlerimin biraz altına gelecek Sizce bu kaban güzel mi? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ben beğenmedim tarzım değil ama zevkler kişiye göre değişkendir sen beğendiysen al 0 0 Yorumla
nightpenance00 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yaşın 65 ise güzel. Artık sende İngiliz Kraliyet ailesinden olabilirsin hahah. 0 0 Yorumla
prens_x Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 45% +1 yıl Çok güzel ama her yerde gitmez bu, çok şık ve aşırı tatlı bir elbise 0 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bilemedim ya bi yandan hoş bi yandan bornozu andırdı arada kaldım 0 0 Yorumla
78_78busra Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 81% +1 yıl Güzel valla klas duruyo böyle tam tesettür kabanı gibi zaten zarif ben beğendim 0 0 Yorumla
ZiVRi Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 92% +1 yıl Beyaz tenli veya kumral isen güzel olacaktır. Hele birde yanakların pembeyse pek şirin olur 0 0 Yorumla
Emre_3461 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Hoş duruyor fakat yağışlı havalarda giyilmemeli 👍🏻 0 0 Yorumla
pehlivaan Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 404 cevap paylaştı. Boyun detayından emin olmamakla birlikte güzel 0 0 Yorumla
avicenna90 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Battaniyeme benziyor🙈 0 3 Yorumla Semh-hukukcu-25-vnn +1 yıl Battaniyen güzelmiş 😂 Yorumla avicenna90 +1 yıl 🤣 Yorumla Semh-hukukcu-25-vnn +1 yıl Insan hoşgeldin der :/ Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 834 cevap paylaştı. Şık duruyor ama her yerde giyilmez gibi. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Duştan sonra üzerimize giydiğimiz bornoz gibi. 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Moda & Stil konusunda 978 cevap paylaştı. Hayır güzel değil 0 0 Yorumla
Elagözlü7575 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Moda & Stil konusunda 343 cevap paylaştı. Degil 0 0 Yorumla
minikhırçınkedi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Moda & Stil konusunda 902 cevap paylaştı. Begenmddim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
ben beğenmedim tarzım değil ama zevkler kişiye göre değişkendir sen beğendiysen al
Yaşın 65 ise güzel. Artık sende İngiliz Kraliyet ailesinden olabilirsin hahah.
Çok güzel ama her yerde gitmez bu, çok şık ve aşırı tatlı bir elbise
Bilemedim ya bi yandan hoş bi yandan bornozu andırdı arada kaldım
Güzel valla klas duruyo böyle tam tesettür kabanı gibi zaten zarif ben beğendim
Beyaz tenli veya kumral isen güzel olacaktır. Hele birde yanakların pembeyse pek şirin olur
Bende tesettürlüyüm beğenmedim tekbirin eski modelleri gibi
Güzel gibi dokusu ama desenini beğenmedim ya bilemedim
Hoş duruyor fakat yağışlı havalarda giyilmemeli 👍🏻
Tek emojiyle "🤮" diyorum.
Kabandan çok bornoz gibi duruyor.
Boyun detayından emin olmamakla birlikte güzel
Battaniyeme benziyor🙈
Battaniyen güzelmiş 😂
🤣
Insan hoşgeldin der :/
Şık duruyor ama her yerde giyilmez gibi.
Bence anne kabanı gibi
Ay bilemedim!
Ben giymezdim
O kadarda güzel değilmiş
Duştan sonra üzerimize giydiğimiz bornoz gibi.
Güzel değil bornoz gibi
Güzel
Güzel
Hayır güzel değil
Degil
Güzel gibi.
Güzel
Biraz demode sanki
45-50 yasinda degilsen guzel degil
Güzel değil
Tesettürlü olman çok güzel. Yakışır bence 😊
sevmedim