Moda & Stil Pazar kombiniz nasıl? İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 39 Yapay Zekaya Sor Bu güzel pazar günü hangi kombini seçtiniz :))ben ev modu 😂 Pazar kombiniz nasıl? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
adropoflife Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Burnun, dudakların, çenen çok güzel, . Eminim yüzünde çok guzel 1 8 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Güzeldir evet adropoflife +1 yıl Ahh ah keşke 25 felan olsaydım:) İzmirliPrenses00 +1 yıl Sevgilim var adropoflife +1 yıl Bende olsıliksizligi belirttim zaten:) İzmirliPrenses00 +1 yıl İmkansızlılar :) adropoflife +1 yıl Öyle insanın kahredesi geliyor hayata. O yuzden senin gibo güzel kızı hiç görmek istemiyorum İzmirliPrenses00 +1 yıl İzmirde her yerdeyiz :) adropoflife +1 yıl Sen değişilmezssin izmire:)
mete3500 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ya sen İzmir'de yaşamıyor musun bu sıcakta ne hırkası klimayı açtım ben 1 9 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl foto için giydim Bide kapı falan Çalarsa üstüme alıyor 😂 Yorumla mete3500 +1 yıl Anladım. Yoksa İzmir'de hırka havası gelmedi daha. Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Mustafa Kemal mahallesindeyim bizim buralar yüksek aşağa göre serin oluyor ama çok fark yok 😂 Yorumla mete3500 +1 yıl Bende şemikler tarafındayim. Yakınız. Biraz yukarda kalıyor. Soyak siestalar o mahallede doğru mu hatırlıyorum Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Oyak siteleri mi Yorumla mete3500 +1 yıl Soyak diye biliyorum. Havuzlu falan arkadaş orda oturuyor enerji de Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Hee onlar daha aşağıda bizden adını bilmiyorum ama havuzdular aşağıda biz yamaçtayız 😂 Yorumla mete3500 +1 yıl Anladim bir gün bostanlida kahve içeriz belki. Memnun oldum. Iyi günler Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl İyi günler :))) Yorumla
Şiirselbiri Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Pazar günü bu kombin mi dfsdfYaşasın pijamalar ve dağınık saçık. 1 1 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Dışarı çıkmasakta az süs iyidir iyi hissetiyor 🥰 Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Evde bu kadar güzel olan kadınlar dışarda efsaneye dönüyorlar var ya. 1 3 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Giyim önemli :) Yorumla yorgunyalniz +1 yıl Elbette, güzelliği yansıtan giyimdeki tercihlerdir kesinlikle. Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Kesinlikle öyle 😁 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Mini eteksiz pazar düşünülemez kız milli kıyafetimiz gibi olmuş bizim burda 😏 2 8 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Evde şort alıyor yerini onun 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi evde ama? Sevgilinin evimi babanın evi mi o önemli 🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Baba evi 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hııı o zaman başka tatlım ama sevgilinin eviyse yine mini etekten şaşma derim 🙈🤤🤤🤤🤤 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Evde etek yerine ben sadece tişört giyiyorum kalça hizasında biten hava çok sıcaksa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tatlım olur rahatlık olur öyle ama daha çekici görüntü oluşturmak için demiştim 😉 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Evde de çekici olmaya gerek yok ya 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Var canım olmaz mı 😂😂 kudurtmayınca pek tatlı olmuyo tecrübeye güven 🤤🤤🤤 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl knk ben de izmirde yaşıyorum şort tişört ile yanıyorum sen nasıl duruyosun öyle yahu 1 2 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Hırka foto ve kapı çaldığında giyiyorum uzun ince hırka o 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım kardeşim. yakışmış elbet ama birden ben sıcakladım öyle görünce :d Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 495 cevap paylaştı. Giri bir eşofman beyaz bir tişört ve koşu ayakkabısı beyaz 🤣 1 0 Yorumla
fşrefşre Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl ne kadar sevimli kombin bu ben boxerla takılıyorum evde 1 0 Yorumla
Herelelele Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 10 ay Aynı tişört şort. Seninki harika durmuş büstiyer kraliçesi 0 2 Yorumla İzmirliPrenses00 10 ay Her zaman ✌️ Yorumla Herelelele 10 ay ☺️♥️ Yorumla
IchBin-Buse Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Askılı bluz, mini etek 3 1 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Güzel kombin Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Moda & Stil konusunda 792 cevap paylaştı. datlu fıstığım beyazlar içinde 2 2 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Ev kombini Yorumla aysekaptan +1 yıl ♥ Yorumla
Stipe Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 56% +1 yıl Kombin degil sadece basit bir teshir girisimi goruyorum 0 0 Yorumla
çılgınaura Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Aşofmanlı şefket hoca gibi takılıyom 1 18 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Ayak ne oldu senin :) Yorumla çılgınaura +1 yıl Düzeliyor yavas yavas napsın ablası 🙃 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Düzelsin düzelsin güzel çok yaramazlık yapmasın 😁 Yorumla çılgınaura +1 yıl Evet zati yaz bitti 😬 Bi yaz çöp oldu sayesinde, Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Önümüzdeki yazlara artık Yorumla çılgınaura +1 yıl Bu yaştan sonra yaz gelmez daha bana, paso çalısırım artık 🍀 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Yazlar bitmez 😁 Yorumla çılgınaura +1 yıl Kampa gidemiyorum 2 yazdır psikolojik yıkıntı halindeyim artık Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Kışın git Yorumla çılgınaura +1 yıl Kışları sevmiyom çadırda yatıyamıyom dışarıda yatmayı seviyordum ben Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Ooo sende buldunda buluyorsun gitme o zaman Yorumla çılgınaura +1 yıl Gitmiyorum zaten 😬 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Kamp dediğin yazın ayı güzel kışın ayrı güzel hem 😬 Yorumla çılgınaura +1 yıl İyide dışarıda uyumuyı seven biri için kış kampları son derece sıkıcı oluyo 😬 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Sen tadını bilmiyorsun Yorumla çılgınaura +1 yıl Çayıda şekerli içerim 😬😬😬 herkesin tad duyusu farklı naparsın 😂😂 erzurum da Yeteri kadar kış gördüm kalan kışlar sizin olsun Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Kar içine çadır kur diyen yok bu havalar tam zamanı akşamda bide ateş yaktın mı mis Yorumla çılgınaura +1 yıl Ha bu havalar olur bunlarda sıkıntı yok 🙏 Yorumla
staybehind2 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 70% +1 yıl azı dişlerin beni korkuttu 🙄🙄 kombin güzel 1 12 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Vampir dişi onlar 😂 staybehind2 +1 yıl işte oyüzden korktum 🙄🙄 İzmirliPrenses00 +1 yıl Geceleri kan emmeye çıkıyorum 😝😝😝😝 staybehind2 +1 yıl 🙄🙄🙄🙄 İzmirliPrenses00 +1 yıl 😁 staybehind2 +1 yıl belli olmaz ısırırsın falan 🙄🙄 İzmirliPrenses00 +1 yıl Henüz ısırma huyum yok 😬 staybehind2 +1 yıl heh güzel 🙂🙂 İzmirliPrenses00 +1 yıl Kan isteği de yok 😂 staybehind2 +1 yıl olmasın zaten rüyada gördüm etkisinde kaldım oyüzden korktum biras 🙂🙂 İzmirliPrenses00 +1 yıl Vampir film mi izledin öncesinde staybehind2 +1 yıl yoo rüyamda oturuyodum bedenen ama ruhen kendimi izliyodum kız ağzını açınca dişleri hafif uzadı olum gidiyon lan kaç ordan diyom kendime ama dur yaw burdayım diyom sonra
gokhanncesur Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Vayy ev modunda baya tatlıymış 1 1 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Teşekkürler ederim 😬 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ev hali öyle. Rahat pazar kombinim 1 1 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl En güzeli rahatlık Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kız bu ev modunsa maşallah diyelim 😊 1 3 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Pazar modu 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maşallah maşallah ✌ Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2b cevap paylaştı. Pijama tişört 😃 1 1 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Pazar rahatlığı :)) Yorumla
HerGaytalog Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 34% +1 yıl Eşofman ve tişört 😓 1 1 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Rahat 😬 Yorumla
merraklıerrkekk Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Süper üstündekine gerek yok 1 3 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Ev modu için hırka :) Yorumla merraklıerrkekk +1 yıl Yok o dursun göğsünü kapatana gerek yok 😉 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Kapansın kapansın Yorumla
Yamaç355 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 90% +1 yıl Bu senin ev modun mu bende baksır ya da oda yok 0 0 Yorumla
MrPurcek Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Kesin İzmirli 1 4 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Süse önem verdiğinden sanırım 😂 Yorumla MrPurcek +1 yıl Hayır muazzam 😉 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl 😂teşekkür ederim Yorumla MrPurcek +1 yıl Rica ederim 😘 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 9,1b cevap paylaştı. Daha kombin yapmadık ki 😟 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Boydanı yok mu bunun 😂😂 1 5 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Var ama onu sonra atarım 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Atsaydn bakardk 😂 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Belki sonra 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aman iyi 😂😂 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl 😁😁😁 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bir tişört bir pijama 1 3 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl En güzel ev modu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kesinlikle 👌🏻 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl 🥳🥳 Yorumla
Ygmrkpln Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sort crop 3 0 Yorumla
Zevkli_adam Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 646 cevap paylaştı. Evdeyim oyuzden kombin vs yok 😂 1 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Moda & Stil konusunda 528 cevap paylaştı. 😂😂😂👍 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Pijama. 1 0 Yorumla
Azdmmyazzz61 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Ev kombinelerin bile çok şık 0 4 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Demiştim Yorumla Azdmmyazzz61 +1 yıl İlk soruna kadar indim :)) şu an tek tek inceliyorum bakmaya doyamıyorum Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl 2 tane daha olması olması lazım eşofman takımı ve gömlek pijama takımı Yorumla Azdmmyazzz61 +1 yıl Eşofmanı gördüm o da çok yakıştı gömlek pijamaya da bakayım :) başka şeyler görünce aklım karışıyor onlara bakıyorum Yorumla
Cokbilen11 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Gene yaz ayını özlemle andık 0 1 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Yaz iyidir Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl şey göğsün kaç beden 1 9 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Küçük 75b Yorumla Cevap sahibi +1 yıl spor mu yapıosun küçüldü mü yanii Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Spor eskiden kikboks şimdi koşu yürüyüş ve hep böyle idi 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl meme sonra mı küçüldü😂😂 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl anladım spor iyidir bebek😘💕💕 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Orası öyle iyi geliyor insana :)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aynen😂😂 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl 🥳🥳🥳 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Burnun, dudakların, çenen çok güzel, . Eminim yüzünde çok guzel
Güzeldir evet
Ahh ah keşke 25 felan olsaydım:)
Sevgilim var
Bende olsıliksizligi belirttim zaten:)
İmkansızlılar :)
Öyle insanın kahredesi geliyor hayata. O yuzden senin gibo güzel kızı hiç görmek istemiyorum
İzmirde her yerdeyiz :)
Sen değişilmezssin izmire:)
Ya sen İzmir'de yaşamıyor musun bu sıcakta ne hırkası klimayı açtım ben
foto için giydim Bide kapı falan Çalarsa üstüme alıyor 😂
Anladım. Yoksa İzmir'de hırka havası gelmedi daha.
Mustafa Kemal mahallesindeyim bizim buralar yüksek aşağa göre serin oluyor ama çok fark yok 😂
Bende şemikler tarafındayim. Yakınız. Biraz yukarda kalıyor. Soyak siestalar o mahallede doğru mu hatırlıyorum
Oyak siteleri mi
Soyak diye biliyorum. Havuzlu falan arkadaş orda oturuyor enerji de
Hee onlar daha aşağıda bizden adını bilmiyorum ama havuzdular aşağıda biz yamaçtayız 😂
Anladim bir gün bostanlida kahve içeriz belki. Memnun oldum. Iyi günler
İyi günler :)))
Pazar günü bu kombin mi dfsdf
Yaşasın pijamalar ve dağınık saçık.
Dışarı çıkmasakta az süs iyidir iyi hissetiyor 🥰
Evde bu kadar güzel olan kadınlar dışarda efsaneye dönüyorlar var ya.
Giyim önemli :)
Elbette, güzelliği yansıtan giyimdeki tercihlerdir kesinlikle.
Kesinlikle öyle 😁
Mini eteksiz pazar düşünülemez kız milli kıyafetimiz gibi olmuş bizim burda 😏
Evde şort alıyor yerini onun 😂
Hangi evde ama? Sevgilinin evimi babanın evi mi o önemli 🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤
Baba evi 😂
Hııı o zaman başka tatlım ama sevgilinin eviyse yine mini etekten şaşma derim 🙈🤤🤤🤤🤤
Evde etek yerine ben sadece tişört giyiyorum kalça hizasında biten hava çok sıcaksa
Tatlım olur rahatlık olur öyle ama daha çekici görüntü oluşturmak için demiştim 😉
Evde de çekici olmaya gerek yok ya 😂
Var canım olmaz mı 😂😂 kudurtmayınca pek tatlı olmuyo tecrübeye güven 🤤🤤🤤
knk ben de izmirde yaşıyorum şort tişört ile yanıyorum sen nasıl duruyosun öyle yahu
Hırka foto ve kapı çaldığında giyiyorum uzun ince hırka o 😂
Anladım kardeşim. yakışmış elbet ama birden ben sıcakladım öyle görünce :d
Giri bir eşofman beyaz bir tişört ve koşu ayakkabısı beyaz 🤣
ne kadar sevimli kombin bu ben boxerla takılıyorum evde
Aynı tişört şort. Seninki harika durmuş büstiyer kraliçesi
Her zaman ✌️
☺️♥️
Askılı bluz, mini etek
Güzel kombin
datlu fıstığım beyazlar içinde
Ev kombini
♥
Kombin degil sadece basit bir teshir girisimi goruyorum
Aşofmanlı şefket hoca gibi takılıyom
Ayak ne oldu senin :)
Düzeliyor yavas yavas napsın ablası 🙃
Düzelsin düzelsin güzel çok yaramazlık yapmasın 😁
Evet zati yaz bitti 😬 Bi yaz çöp oldu sayesinde,
Önümüzdeki yazlara artık
Bu yaştan sonra yaz gelmez daha bana, paso çalısırım artık 🍀
Yazlar bitmez 😁
Kampa gidemiyorum 2 yazdır psikolojik yıkıntı halindeyim artık
Kışın git
Kışları sevmiyom çadırda yatıyamıyom dışarıda yatmayı seviyordum ben
Ooo sende buldunda buluyorsun gitme o zaman
Gitmiyorum zaten 😬
Kamp dediğin yazın ayı güzel kışın ayrı güzel hem 😬
İyide dışarıda uyumuyı seven biri için kış kampları son derece sıkıcı oluyo 😬
Sen tadını bilmiyorsun
Çayıda şekerli içerim 😬😬😬 herkesin tad duyusu farklı naparsın 😂😂 erzurum da Yeteri kadar kış gördüm kalan kışlar sizin olsun
Kar içine çadır kur diyen yok bu havalar tam zamanı akşamda bide ateş yaktın mı mis
Ha bu havalar olur bunlarda sıkıntı yok 🙏
azı dişlerin beni korkuttu 🙄🙄 kombin güzel
Vampir dişi onlar 😂
işte oyüzden korktum 🙄🙄
Geceleri kan emmeye çıkıyorum 😝😝😝😝
🙄🙄🙄🙄
😁
belli olmaz ısırırsın falan 🙄🙄
Henüz ısırma huyum yok 😬
heh güzel 🙂🙂
Kan isteği de yok 😂
olmasın zaten rüyada gördüm etkisinde kaldım oyüzden korktum biras 🙂🙂
Vampir film mi izledin öncesinde
yoo rüyamda oturuyodum bedenen ama ruhen kendimi izliyodum kız ağzını açınca dişleri hafif uzadı olum gidiyon lan kaç ordan diyom kendime ama dur yaw burdayım diyom sonra
Vayy ev modunda baya tatlıymış
Teşekkürler ederim 😬
Ev hali öyle. Rahat pazar kombinim
En güzeli rahatlık
Kız bu ev modunsa maşallah diyelim 😊
Pazar modu 😂
Maşallah maşallah ✌
Teşekkür ederim 🙏
Pijama tişört 😃
Pazar rahatlığı :))
Eşofman ve tişört 😓
Rahat 😬
Süper üstündekine gerek yok
Ev modu için hırka :)
Yok o dursun göğsünü kapatana gerek yok 😉
Kapansın kapansın
kot gömlek vardı pazar günü
leyla ben hic birsey goremiykrum?
Bu senin ev modun mu bende baksır ya da oda yok
Kesin İzmirli
Süse önem verdiğinden sanırım 😂
Hayır muazzam 😉
😂teşekkür ederim
Rica ederim 😘
Ben karantina modu 😏
Daha kombin yapmadık ki 😟
Boydanı yok mu bunun 😂😂
Var ama onu sonra atarım 😂
Atsaydn bakardk 😂
Belki sonra 😂
Aman iyi 😂😂
😁😁😁
Bir tişört bir pijama
En güzel ev modu
Kesinlikle 👌🏻
🥳🥳
Sort crop
bende ev modu
Evdeyim oyuzden kombin vs yok 😂
Ev için gayet güzel
Gayet hoş
😂😂😂👍
Harikasin bebegim
Cok yakismis
şort tişört
şort atlet :D
Çok tatlı
atlet ve şort :)
Ev kombini
Göstermiyim😂
Pijama.
Ev kombinelerin bile çok şık
Demiştim
İlk soruna kadar indim :)) şu an tek tek inceliyorum bakmaya doyamıyorum
2 tane daha olması olması lazım eşofman takımı ve gömlek pijama takımı
Eşofmanı gördüm o da çok yakıştı gömlek pijamaya da bakayım :) başka şeyler görünce aklım karışıyor onlara bakıyorum
Gene yaz ayını özlemle andık
Yaz iyidir
Iyisin izmirli
Şort tişört
muhteşem
Off çıldırıyorum yav
Karim olsan seni 7/24 rahat birakmazdin☺️
Oo evde şenlik var
şey göğsün kaç beden
Küçük 75b
spor mu yapıosun küçüldü mü yanii
Spor eskiden kikboks şimdi koşu yürüyüş ve hep böyle idi 😂