Dar kesim elbiselerin moda olduğu şu sıralar vücut tipine uygun olan kişilerin giymesi daha mı etkili bir izlenim yaratır?

Bu tür elbiseler fazla zayıf veya fazla kilolu kadınları inanılmaz derecede abes ve itici bir duruma getiriyor. Hafif balık etli kadınları ise plus plus plus çekici hale getiriyor. Yani vücuduna uyacak olan kişilerin giymesi göz sağlığımız için çok daha uygun olur.
yani mutlaka
kişi proporsiyonuna göre elbise giymesi gereklidir
gidipte kilolu bir insan dar kesim kıyafet giyerse iyi bir görünümü olmaz kıyafet ne kadar da güzel olsa yine bir faydası olmaz
teşekkürler yorum seçimi için :)
Cevap
17Cevap
Kesinlikle vücutları uygun ise giymeliler. Tabi herkesin kendi fikri ama 🤢
Boyle kiyafetler bana gore gunluk yasantida kullanilmaz , davet dugun vs gibi yerlerde kullanilirsa daha iyi olur
Merhaba, görseldeki gibi bir kadın giyecekse çok güzel ve fevkalede olur. Ama üstüne olanıda giyiyor olmayanıda giyor.
Ahhh beni çok etkiliyor böyleleri. Birlikte olduğum kişileri düşündüm de bir kişi hariç hepsi dar giyinen fiziği baby baby diyebilirim
Evet yaratıyor. Bir kadının iyi bir fizikli olup ona göre çekici dar giyinmesi etkileyici olabiliyor.
Kim ne giymek istiyorsa giysin ama dar kıyafetleri kilolu kişilere hiç hiç yakıştırmıyorum
Üzerine yakışan giysin kiloluların giymesi biraz komik gelir
Moda oldu evet dar olması vücut hatlarını belli ediyor
Yani mantıklı olan o yoksa vucut tipi kötü olan giymese daha iyi
Yaratır cümlesini sevmiyorum öncelikle ve bence konu modaysa kıyafet vücudu saklamalı içinde.
Modayı takip etmem ama her zaman herkes kendine yakışanı giymeli düşüncesindeyim.
Kesinlikle, kilolu kadınların tayt giymesi gibi bir fiyasko vardı bir dönem hala ara ara görürüm, yabi tabiki giysinler de yakışmıyor be abi...
Evet balina gibi kadinlar giyiyor göbek davul gibi ortada ıyyyyy
Evet gerçekten öyle diğer türlü çekiciliği olmuyor bile zaten
Bol kıyafetler modayken zayıflar giyebiliyorken kilolu olan insanlar neden dar giyinemesin ki
Benim bunları giyebilmem için kilo vermem şart
Olsun yinede ne kadar zayıf o kadar iyi jsjsj
Muhtemelen oyledir ama istegen istedigini giyebilir.
Evet. Göbeği çok olan kişiler slimfit kullanmamlıalr.
Önemli olan fiziğine uygun giyinmek
Resimdeki elbise sahaneymis yaa
Evet, herkese her şey yakışmıyor.
Vücut ebatına göre giyilmeli
Bazı fizikler de aşırı güzel duruyor ya
Şimdi şişman biri bunu giyse ne olur
Elniseye dustum resmen
Çok güzellll aşık oldum
Çok hoş 😍
Fiziği güzel olana yakışıyor
Of bayılıyorum böyle kıyafetlere ya
Fiziğine uygunsa giymeli bence ya