Yaz mevsiminde spor ayakkabılar babetler sandeletler bizim için favoriydi. Yağışlı günler yaklaşırken ayakkabı seçiminizde veya üst kıyafet seçiminde önlem alır mısınız? Şemsiye bulundurur musunuz?

Geçen yağmur kardeş geldi yağacam çisil çisil hazır mısın dedi? Bende dedim tabii ki hemen üstümü çıkartım bahçeye indim bir güzel ıslandım. Oh dedim mis hayat bu. Yağmur damlalarını iliklerime kadar hissettim. Vücudumun ateşini damlalara ekledim. Derken damlaların tatlılığı beni tatlı bir adam yaptı. Bu tatlılık ile şekerpare oldum :dd d
Yani kombinim derimi yağmurluk yapıp kullanmak. İşte buna çok bayıldım :D :D:D
Kombin önemli değil ıslanmak önemli o kadar cok seviyorumki yağmurda ıslanmayı tenime dokunması hoşuma gidiyor yüzüme dudaklarıma deymesi biraz fazla romantizm bir fazla melankoliğim sanırım
Kapşonlu hırka kot pantolon spor ayakkabı
Trençkot, deri ceketler, hafif topuklu bot ve çizmeler tercihim oluyor genelde sonbaharda.. Keyifli günler..
#smellsmoke
Teşekkürler baby :*
Cevap
12Cevap
Hic sevmem yagmurlu havalari hic. Palazzo veya flair, ispanyol paca pantolon asla giymem islanir diye onun disinda tayt, olur dar pantolon olur, mini elbise veya etek olur. Ayakkabi da kiyafete gore degisir
Yağmurun ıslaklığını içime geçirmeyecek kombinleri tercih ederim yoksa hemen hasta olurum ☺ ve bu kombini bir şemsiye ile tamamlarım🙏💐
Selam,
Doğal ve rahat giyinsem yağmurun tadını daha çok çıkartabilirim. Mühim olan yağmur...
Teşekkürler...🍀🦄❤️
Triko kazak dar pantolon siyah bot deri ceket postacı çanta modeli halka küpe bitti.
Yağmurda ıslanmaya yürümeye bayılırım şemsiye bile almam en sevdiğim kombin kamuflaj asker botum 🤗
En güzel kot olur ama şıklık anlamında takım elbise modelleri de olur
Tarzı düşünmem elimden gelse battaniye ile dolaşırım 😅😅
ceket giyin ıslanmayın
Sweat, ceket, kot veya tayt
Naylon yağmurluk giyerim
kıyafet değişikliği yapmam
Kısa kollu kombinler.
Şemsiye kullanmam o yağmur suyu ıslatsın beni 😊
Trençkotlu kombinler tercihim
Yaz kış aynı kombin
2ci fotodakine yakin
soldan 2. gibi
Salaşş
Deri ceket ve kot pantolon. Vaov, harika!
şemsiye alırım
Deri ceket kombinii en sevdiğim
Yağmurluk bot
Yağmurluk.
Tayt ve Sweatshirt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?