spor salonuna giderken şık gözükmek antrenmanı daha iyi yapıyor bence insan kendini daha iyi hissediyor çünkü sizce hangisi daha güzeel?
Büstiyer/Şort
Crop/Tayt
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
terliyorsun ne kadar güzel gözükebilirsin adam gibi giyinin ak tayt giyiyorlar deli gibi sıkıyor sizi güzel falan gözükmüyorsunuz anlayın şunu tayt kadar iğrenç bir şey yok
Hayatınızda hiç tayt giymemişsiniz anlaşılan
Spor yaparken tayt giymek güzellik için yapılan bir şey değil hareketi kısıtlamadığı ve rahat olduğu için giyiliyor, deli gibi sıktığı falan da yok. Erkekler için de spor taytları var bu yüzden giymeniz çok absürt olmazdı.
Ne sebeple?
Sevmemek ayrı şey insanlara emir vermek ayrı şey.
Adam gibi giyinin cümlesi emir kipi ile kurulmuş bir cümle.
Cevap
36Cevap
Selamlar,
Büstiyer-şort kombinleri de güzel olmakla beraber ben crop-tayt taraftarıyım. Altımda şort var iken nedense spora konsantre olamıyorum
Spor salonu orası yahu ne kombini. Spor yapmaya mı gidiyorsunuz spor salonu için kreasyon mu tanıtıyorsunuz. Terden leş gibi kokup vıcık vıcıkolacaksınız , ortalık testestoron kokusundan geçilmeyecek ve siz kombin peşindesiniz.
Şu tayt zaten spora giden kız itemi gibi bisey oldu artık. Ama benim zevkime göre çoğu kıza bustiyer daha çok yakışıyor. Crobu pek beğenmiyorum.
tayt daha çok yakışıyor kadınlara. tayt şort ya da normal şort çok komik duruyor bana göre. Giydiginiz elbisedenn çok o günki enerjiniz daha önemli
Spor salonuna mankenlik için gitmiyorsunuz. Terlemek için, leş gibi gözükmek için gidiyorum şahsen.
Salonda böyle kısa şort giymeyin yahu valla spora odaklanamıyoruz ya da kadın erkek salonlarını ayırsınlar. Yani bizim elimizde olan bir şey değil biyolojimizi biz seçmedik
İkincisi daha iyi bir görüntü ama ilki daha rahat.)
B daha sportif. Spor yapıyorsan gelişimini bariz göreceğin kombinler şazım
İkiside güzel değil ... vücudu göstermeyen bir Spor eşofmanı olsa daha güzel olurdu ...
Tayt tişört ikilemi çok rahat oluyor bir kadın için
Salona giderken kıyafete takılmam tayt atlet üzere tişört iyidir. Seçeneklerin ikisini de sevemedim
2 biraz daha iyi diğerini bikini niyetinde kullanbilirsin.
Spora bile moda katıyorlar hey Allahım sen sabır verr. Kıyafetin değil vücudun güzel dursun sporun amacı o
İkisi de güzel ben genelde her seferinde farklı çeviriyordum 2 şort 2-3 tshirt şeklinde her gün aynı şeyi giymek bayıyordu. Sen de öyle yapabilirsin 2 üstü 2 altla kombinleyerek gidebilirsin hepsi güzel ve vücuduna tam oturuyor.
hangısınde rahat edıyosan sonuta amaın spor yapmak degılmı
İkiside çok açık... rahat spor yapamazsın ki bunlarla... bol t -shirt uzun eşofman altı tadaaaa
1. Ust 2. tayti birlestirmek istedim birden.
Crop şort daha rahat olur gibi geliyor.
Büstiyer, şort. Daha seksi ve rahat.
Crop ve tayttın güzelliği hiç bir yer de yok
Büstiyer tayt daha iyi değil mi.
İkincide daha seksisin tatlım
1 iyi
1 daha iyi
Crop şort
Crop tayt daha iyi
bacakların güzel görünüyor
Crop tayt
A bence