Moda & Stil Hangi dövme daha iyi duruyor sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İlk resimdeki kendi dovmem, kapattırmaya dusunuyorum bu hali mi iyi alttakiyle kapatsam mi daha güzel durur sizce? karar veremedim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi dövme daha iyi duruyor sizce? Cevapla Dövme Soruları Resim Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı. dövmelerin hepsi çok güzel gerçekten tarz duruyor alttakide çok hoş yaptırırsan daha iyi durabilir görsellik acısından ☺👍 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkurler 40 tane var 😅 Yorumla İnce_Memed +1 yıl çok iyi ya ☺ çok tarz duruyorlar alttakinide kesinlike yaptır 👍 Yorumla İnce_Memed +1 yıl yakından baktım da bazıları anlamlı dövmeler ☺ Yorumla
Rawad_dem Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl alttakini yaptıma solucak ve kötü duracak çünkü çokü ince ve küçük detaylara sahip 0 0 Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Daha farklı bir şeyler denemelisin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi Yorumla
Melo_04 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl birinci alttaki ile de uyumlu 0 2 Yorumla Melo_04 +1 yıl yani birinci fotoğraftaki dövme, kolundaki diğer dövmeye de uyuyor Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Tanzanit Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Dövme sevmediğim için ikisi de kötü bana göre. 0 0 Yorumla
e1eni Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Benimkisi daha güzel daha narin 2 4 Yorumla pufoff +1 yıl Bende yaptırmak istiyorum da korkuyorum çok acıyor mu Yorumla e1eni +1 yıl Hayir azicik Yorumla Soran +1 yıl Zevk meselesi ben büyük dovmeleri daha güzel buluyorum Yorumla Soran +1 yıl Ayriyeten hangimizin dovmesi daha güzel diye sormadım Yorumla
korkuluk48 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Benim pp deki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
dövmelerin hepsi çok güzel gerçekten tarz duruyor alttakide çok hoş yaptırırsan daha iyi durabilir görsellik acısından ☺👍
Teşekkurler 40 tane var 😅
çok iyi ya ☺ çok tarz duruyorlar alttakinide kesinlike yaptır 👍
yakından baktım da bazıları anlamlı dövmeler ☺
alttakini yaptıma solucak ve kötü duracak çünkü çokü ince ve küçük detaylara sahip
Daha farklı bir şeyler denemelisin
Ne gibi
birinci alttaki ile de uyumlu
yani birinci fotoğraftaki dövme, kolundaki diğer dövmeye de uyuyor
Teşekkürler
Dövme sevmediğim için ikisi de kötü bana göre.
Benimkisi daha güzel daha narin
Bende yaptırmak istiyorum da korkuyorum çok acıyor mu
Hayir azicik
Zevk meselesi ben büyük dovmeleri daha güzel buluyorum
Ayriyeten hangimizin dovmesi daha güzel diye sormadım
Benim pp deki
Tm
Birinci
Birinci
Ben hep dövmelerden kaçinmişimdir
Bence birinci